De 4 bedste Protein stedfortrædere til at hjælpe dig med at opbygge muskler

Når du ønsker at opbygge muskler, er det vigtigt at forsøge at identificere de bedste proteintilskud. Protein er meget vigtigt for kroppen, fordi det bruges til at bygge og reparere muskler.

Proteinkilder

Der er mange naturligt forekommende kilder til protein i kosten. Disse omfatter kød, fjerkræ, fisk og æg. Men forbrugende nok protein gennem din kost for bodybuilding er vanskelig.

Ved at bruge protein kosttilskud, vil du være i stand til at få den nødvendige protein til din krop uden at skulle bruge en masse penge. Brug af kosttilskud betyder også, at du ikke behøver at spise en masse mad for at få den ekstra dosis af protein. Der er flere forskellige typer af protein kosttilskud, hvilket er grunden til du skal omhyggeligt vælge de rigtige.

1. Æg

Hele æg er en god kilde til protein og er meget nemt at købe. Du kan vælge at købe enten pulveriseret æg eller alternativt tilføje æg til din mad. Æg kan blandes i en smoothie, men disse ikke smager meget nice. Der er også sundhedsmæssige risici forbundet med at spise rå æg, herunder salmonella. Rå æg bør aldrig blive spist af børn, gravide kvinder eller ældre. Fordelen æg er, at de ikke er en specialist produkt. Det betyder, at du kan købe dem fra en almindelig købmand uden at skulle gøre en særlig tur til en helsekostforretning. Den biologiske værdi af æg protein er omkring 88.

2. Soy

Hvis du er allergisk over for æg eller mælk, kan en anden mulighed være sojaprotein. Sojaprotein ekstraheres fra sojabønner og menes at være meget sundt. Soy protein kosttilskud have en biologisk værdi på 74, hvilket betyder, at den er lavere end æg og nogle andre typer af protein.

3. Kaseinpulver

Kaseinpulver har en biologisk værdi på 77. Det er ikke så kendt som vallepulver, men kan være nyttig i nogle tilfælde. Dette har en meget højt indhold glutamin og aminosyre, som kan bidrage til at forbedre immunsystemet og omsorg for eksisterende muskler. Casein absorberes gennem mave-tarmkanalen, hvilket giver kroppen en bedre chance for at absorbere hele proteinet.

4. Valleprotein

Valleprotein er en af ​​de bedste og mest populære typer af protein supplement. Det har en biologisk værdi på 130 til 160. Det er en meget almindelig form for protein, fordi det er nemt for kroppen at fordøje. Vallepulver er også relativt billigt at købe og indeholder en masse af protein pr dosis.

Proteinindholdet i valleprotein er meget let for kroppen at absorbere. Det hjælper dit immunforsvar og vil bidrage til at styrke den. Dette vil reducere eventuelle negative symptomer forårsaget af vægtløftning. Hvis du tager valleprotein, bør du forbruge det før eller efter din træning. Du kan også forbruge det i morgen ved morgenmad.