De 3 mest irriterende Gym Behaviors

Det nye år altid bringer nye kunder til gymnastik. Nogle er allerede godt i deres fitness livsstil. Andre er lige begyndt deres rejse til at blive sundere versioner af sig selv. Uanset hvad, vil mange deltage i en gym eller fitness klub i år. Dette er en retningslinje slags at forhindre dig i at blive "den fyr" eller "den pige" på gym. Hvis du følger disse regler for etikette, vil du ikke kun synes at vide, hvad du gør, vil du ikke gøre unødig opmærksomhed til dig selv eller irritere andre betalende medlemmer. Ingen ønsker at være "den fyr", så lære af eksempler på nogle af mine ikke så foretrukne medlemmer af alle tid.

De 3 mest irriterende Gym Behaviors

Påklædning

Så du har besluttet, at fem år ud og 50 pounds mere har ikke komplimenteret dig godt, og du sluttede et motionscenter. Måske du bryder nogle workout tøj fra så længe siden, eller længere. Du ønsker måske at genoverveje at en. En af de største klager jeg får om både mænd og kvinder er med hensyn gym påklædning. Mine forslag er ret enkle: det skal passe, bør du ikke behøver at proppe, og du bør ikke være at vise dele af din krop, der normalt ikke ser solen skinne. Det gælder for blikkenslager s revner samt spaltning. Selv om det er i orden at klæde trygt, bør du ikke være fuld på at udsætte dig selv til masserne. For det andet er stramt eller dårlig montering tøj kommer til at gøre din træning elendigt. Så prøv at finde noget, der dækker dig op, men er også løs og bøjelig nok til ikke at forbyde dig i at udføre øvelser. Du bør også ikke bære de sko, du havde på ude i sjap, sne, mudder, etc. Det kan beskadige udstyret og gøre ledere / ejere virkelig, virkelig ikke lide dig. Jeg anbefaler også et svedtransporterende materiale, fordi ...

Sweatiquette

Indse det, du er på gym til træning. Du vil sandsynligvis svede. Det er en god ting. Det betyder, at du brænder kalorier og gør arbejdet. Men at finde en pulje af sved på en bænk efter en anden får afsluttet en enkeltbillet til brutto ud by. Derudover du kender din krop, så du ved, hvis du er en sved-er. Jeg er. Der er ikke noget galt med det. Du bør dog være høflig til andre medlemmer og sørg for at tørre ned udstyr, når du er færdig med at bruge den. Derudover hvis du er en tung sved-er, så sørg for du enten bringe et håndklæde med dig eller hvis din klub giver dem, brug den! Jeg lover dine kolleger vil være taknemmelig, og du vil ikke have en olie-slick spor efter dig overalt.

Gruuuuuuuunnnnnntttttttiiiiiiiinnnnnggggggg

Det sidste, store yndlingsærgrelse fleste mennesker har, er med gryntende, høje lyde, og sværge. Jeg har ikke tænkt mig at lyve, nogle gange du vil grynte, hvis du løfter. Nogle gange kan en vægt kunne bang, og en f-bombe kan være faldet. Hvis der er ingen omkring eller din klub billiger denne adfærd (hver gym er ikke et LA Fitness, er der stadig nogle "løft" fitnesscentre rundt, der er ingen dikkedarer), det er OK. Men generelt mange typer af gym kunden ikke kan lide denne form for adfærd. Og mens bedstemor kun kan gøre sæt af 12 med 5-pund vægte, bare fordi du gjorde en £ 350 dødløft betyder ikke, at du betale mere for dit medlemskab, end hun gør. Hver klub vil være anderledes, og nogle kan være mere acceptabelt for høje lyde, der er forbundet med at arbejde ud. Men bare være høflig over for andre. Husk, at fra 1. klasse? Gør mod andre ...

Så du skal ikke være "den fyr" eller "den pige." Følg disse enkle retningslinjer, plus de regler, der er udstationeret i dig klub, og du vil passe ret i!