De 3 grunde, som jeg ikke ved Intermitterende Fast Diet

Sidste uge jeg fejrede min fødselsdag. Sammen med typiske mål som dyrker mere motion, spise mindre og arbejder hårdere, besluttede jeg at gøre dette år det år, jeg siger "ja". Jeg ønsker at opleve nye udfordringer og føre en åben, positiv sind. Hey Sam, vil du gerne køre til Big Sur denne weekend? Yes! Kunne du tænke dig at prøve denne nye Zumba klasse? Sure! Kunne du tænke dig at prøve denne nye Fast kost? Godt, som FitDay produkt manager og en rookie "ja" kvinde, jeg så ingen anden mulighed end at sige ja til det så godt. Hvor svært kan det være at spise 500 kalorier i to dage om ugen?

Jeg vil begynde med at sige det er faktisk meget svært.

(Hvis du er bekendt med den intermitterende Fast Diet, så tjek denne artikel.)

De 3 grunde, som jeg ikke ved Intermitterende Fast Diet

Konflikt Number One: Planlægning Ahead

Min oprindelige plan var at faste søndag og onsdag. Men jeg hurtigt lærte jeg, at det er svært at fortælle din familie, at du ikke kan gøre det til middag søndag aften, fordi det er din fastedag. Uden at gå på kompromis familie tid, søndagens hurtige hurtigt ændret til mandagens. Og efter en hurtig forandring, kom en anden. Min værelseskammerat spurgte, om jeg ønskede at få middag med hende på en ny sushi restaurant ned på gaden på onsdag. Jeg havde at sige ja! Så min oprindelige plan for fastende søndag og onsdag forvandlet til mandag og torsdag. Men torsdag var min fødselsdag! Så det kunne ikke være torsdag. Fredag? Hvem ønsker at faste på en fredag? Lørdag? Hvem kan hurtigt på lørdag? HJÆLP!

Konflikt Number Two: Motion

Jeg nyder at surfe, løb og tage træningshold. Jeg tænkte dumt jeg kunne håndtere et værk ud, mens fastende. Igen var jeg helt forkert. Jeg tog en aerobic klasse mandag morgen og brugt hele dagen tælle mine mandler, tomater og spinat blade. Jeg endte med at komme hjem fra arbejde gnaven med en frygtelig mavepine og binge spiste en hel kylling. Efter at have tilføjet min kylling fest til min FitDay mad log: 500 kalorier? Prøv 1.130.

Konflikt nummer tre: Spise Dage

Lader blot sige, jeg tog fuld fordel af mine spiseforstyrrelser dage. Jeg havde lækre spicy tun ruller, mange skiver af fødselsdagskage, pizza ved to forskellige lejligheder, is søndage, Tyrkiet sandwich og meget mere. Jeg følte fri til at gøre, hvad jeg ønskede, fordi i morgen vil jeg hurtigt.

Men det er problemet: ". Morgen" tanken om, at vi har kontrol over I morgen er altid fuld af undskyldninger at binge på chokolade, har en is chai latte eller spise en kalkun sandwich. Planlægger at kost i morgen, når du har kontrol i dag, er bare en undskyldning for at spise hvad du vil.

Jeg forstår, at jeg prøvede denne diæt på den værst tænkelige uge, min fødselsdag. Det er også vigtigt at bemærke, at jeg ikke er en oplagt kandidat, da jeg ikke ønsker at miste en stor del af vægten. Men på grund af dette, fandt jeg det perfekte udfordring.

Hvis en kost ikke kan opretholdes i de værste situationer, er det en succes? Hvis en person, der allerede er sundt ikke kan opretholde det, er det en smart plan? Jeg føler bæredygtighed overtrumfer hurtige resultater. Jeg har lært, at hvis du ønsker at tabe sig, og holde det ud, kan du ikke føle afsavn. Mener ikke at vælge en sundere indstilling i menuen lyde bedre end ikke at gå på alle, eller værre, sulter dig selv? Snarere end at forsøge denne diæt, jeg foreslår, at du bruger tid at lære at spise sundt hver dag, i stedet for at sulte dig selv for to.