De 10 sundeste byer i USA

På trods af, at USA er den niende mest overvægtige land i verden, med 106 millioner af landets befolkning falder i denne kategori, har USA gjort en større indsats for at blive en sund land. Ikke hver by eller stat er lige, når det kommer til sundhed, men du vil opdage, at der er et par byer i landet, der skinne som særligt sundt, ifølge den amerikanske Fitness Index.

De 10 sundeste byer i USA

1. Minneapolis-St. Paul

Denne Minnesota by tager kagen som værende den sundeste by i landet - for tredje år i træk! Det var en af ​​de første amerikanske byer for at skabe cykelstier i hele metropol, og der er parker massevis over hele byen - ikke at nævne den vidtstrakte landbrugerens marked, der har været i drift i over 80 år.

2. Washington DC

Åbenbart haller af den mægtige er også hjemsted for den raske. The Capital Bikeshare program giver beboerne at samle op og aflevere cykler temmelig meget overalt i byen. Den østlige marked har eksisteret i over 135 år sælger friske, lokalt dyrkede produkter.

3. Portland

Oregon er en smuk grøn tilstand og byen Portland er hjemsted for mere end 10.000 hektar offentlige parker, stier og cykel boulevarder. Det er en by bygget til udendørs urban eventyr, og den nærliggende Forest Park er et af de største beskyttede naturområder i amerikanske byer.

4. San Francisco

The Bay Area er kendt for sunde friske råvarer med fokus på sæsonvarer. The Ferry Plaza Farmers Market indeholder mere end 1.500 genstande af lokalt dyrkede produkter.

5. Denver

Den Mile High City er ikke kun en af ​​Colorado sundeste byer, det er en af ​​de sundeste i landet. Den 876 kilometer lange Front Range Trail gør for en fantastisk vandretur, og det er et sted, hvor tusindvis kommer til at løbe, gå, vandre, cykle og rock klatre.

6. Boston

New England er et godt sted at bo og Boston er en af ​​de bedste, når det kommer til sundhed. Det er en by bygget til vandrere, med en gåtur langs Boston Harbor eller et 2,5 miles rundtur i Freedom Trail.

7. Sacramento

En anden California byen gør det på listen over de sundeste byer i landet, takket dens fremme af friluftsliv. Med muligheder som kajak, paddleboarding og anden vandsport på Lake Natoma samt byens fantastiske parker, er det en udendørs eventyrer paradis.

8. Seattle

Hvis der er én ting, der gør denne by sundt, det er de mange strande! Beboere kan ofte findes nyder en omgang beachvolley eller traske gennem den smukke 534 hektar Discovery Park.

9. Hartford

Denne Connecticut by har fortjent sin plads på Top 10 listen, da det har mere end 50 offentlige parker, der dækker mere end 27.000 tønder land. Byen er også hjemsted for Central Park - den ældste offentligt finansierede park i landet.

10. San Jose

Det er ikke kun hovedstaden i Silicon Valley, men San Jose er også et fantastisk sted for dem, der kan lide at leve sundt. Alum Rock Park er blot et eksempel på de muligheder til rådighed for dem, der elsker den store udendørs, og du vil opdage, at byen er hjemsted for nogle fantastiske fitnesscentre, yoga studios, og unikke fitnesscentre findes andre steder i verden.

Ja, det land, vi lever i er Trendvisning mod at blive sundere, så overveje selv heldig, hvis du bor i et af disse top 10 sundeste byer i USA.

De 10 sundeste byer i USA

De 10 mest Usunde byer i landet