De 10 mest Usunde Byer i Amerika

Du kan blive bekymret for dit helbred, men er alle andre i din by så bekymret som du er? Der er mange byer rundt om i landet, der sætter en ære i deres fitness, mens andre byer ikke synes at pleje så meget. Ønsker du at vide, om man bor i en by, der er fedt eller fit? Her er de 10 mindst sunde byer i USA:

De 10 mest Usunde Byer i Amerika

1. McAllen-Edinburg-Misson, Texas

Dette Texas grænseområdet har en fedme sats på 38,8 procent, hvilket betyder næsten fire ud af ti mennesker i regionen er overvægtige. Dette er også en af ​​de fattigste regioner i Texas, bringer fokus sammenhængen mellem lav indkomst og fedme.

2. Binghamton, NY

På trods af befolkningen i denne New York City er blot 252.000, fedme sats er 37,6 procent højere end i mange af de mere tæt befolkede storbyområder.

3. Huntington-Ashland, Ohio, Ky., W.Va.

The Huntington-Ashland region grænser Ohio, Kentucky og West Virginia, og det er beliggende i et af de smukkeste steder langs Appalachian Plateau. Trods alt regionen har for det, det har en fedme sats på 36 procent.

4. Rockford, Ill.

Rockford, Ill., Er en lille by med en befolkning på kun 153.000 personer, men fedme sats i byen er 35,5 procent.

5. Beaumont-Port Arthur, Texas

Denne region i Texas er hjemsted for knap 400.000 mennesker, og slips til femtepladsen med Charleston, W.Va., med en overvægt på 33,8 procent.

6. Charleston, W.Va

Dette hotel i West Virginia City bånd til Beaumont-Port Arthur amt, begge med en fedme sats på 33,8 procent. Det er den største by i West Virginia, samt hovedstaden, selv om det har en lille befolkning end Beaumont-Port Arthur, med kun 51.000 mennesker.

7. Lakeland-Winter Haven, Fla.

Bedst kendt for at være hjemsted for Legoland Florida, dette Florida by også kendt for en fedme sats på 33,5 procent.

8. Topeka, Kan.

Hovedstaden i Kansas ligger lige ved bredden af ​​den smukke Kansas River og har en befolkning på 127.000, 33,3 procent, der - eller 41.910 - er fede.

9. Kennewick-Pasco-Richland, Wash.

Selvom bedømt som en af ​​de bedste steder at rejse en familie i 2010, det har en fedme sats på 33,2 procent.

10. Reading, Pa.

Døbt som nationens fattigste by i 2012 af New York Times, Reading også revner de 10 mest overvægtige byer i nationen med en hastighed på 32,7 procent.

Selv om disse statistikker går tilbage til 2012, er raterne i USA gik i stå på lidt over 30 procent af alle amerikanere er fede.

De 10 mest Usunde Byer i Amerika

De 5 mest Usunde komfort fødevarer