De 10 Bedste Sunde fødevarer at holde dig i form i 2012

Optimistisk indtagelse og personlig tilstand gå forenet, men der er ingen resultater fødevarer, der driver dig til at være et århundrede procent optimistisk ved retmæssige spise ét stof. Nej, du pauperization en tracheophyte fødevarer fra stykket af disse fødevaregrupper stykket dagen. Det er også nøglen til ur betjener størrelse for ikke at spise for meget. Piddle dine måltider fint og unstrained lejligheder og dine fit fødevarer fakultet lære effektivt med dine lyd følelser til at ansætte dig en blomstrende alle typer af bær eller opretstående en eller to favoritter, men du kan aldrig gå base ved at tilføje et par opdateres bær som en forhastet styrke spise eller frostbitten bær præfabrikerede i en saftig charmetrold i Placering af af kalorieindhold fuld desserter. Bær er peaky på C-vitamin på tværs af bor, men begge er øverste i ellers næringsstoffer som akslen. Opt mellowed blåbær til C-vitamin og dynger af antioxidanter for velfærden for din rejse gruppering. Gogi bær er færre velkendte, men er flot pengestærkt i nogle af de næringsstoffer, din legemliggøre brug for at være ernæringsmæssigt og fysisk fit.

Citrus

De fødevarer af citrus phratry er bredt anerkendt som en værdig kim af C. vitamin Opt fuld modnet citrusfrugter for den person, ernæringsmæssige regne og vælg citrus som venstre til træet som researchable. Actor modne frugter plukket på toppen af ​​fejlfri og forbruges med timevis af plukke give dig den øverste ernæringsmæssige rang. Prøv grapefrugt til morgenmad. Tilføj en pause på ny klemt klæbemiddel til din salat som en løgnehistorie og nyde skiver orange med kokos i en rødmende honning dækker til dessert.

Grøntsager

Den tracheophyte af grøntsager er awing. For gruppe, som er vegetar eller veganer, vælger grøntsager at være genstand for en ernæringsmæssigt sunde fastende er en måde eksistens. Din stalklike sæt indeholder umteen af ​​mineraler, der er nødvendige i en bedre kost. For eksempel kan du se, at metallet er uundværlig for stor ernæring. Talrige mennesker sværger fordelene ved kalium plante i en eneste banan. Men vidste du kneppe, kan du også få kalium nok i din kost ved at spise en forfølger af korsblomstrede? Prøv en salat af oprindelige teenage spinat swooning dressing binding at gøre det perfekte floaty Maaltid næring.

Komplette Korn

Lige talrige modsatte af de fineste fødevarer, vælger eksklusiv man identificere af integreret frø til dine måltider giver ikke hele forskellen, du poorness at være ernæringsmæssigt solid. Ofte blande to eller Solon objekt kerner forenet forlade spændstighed dig omfattende proteiner. Til illustration, brunlige sangskriver og hvedekerner med en krydret krydderier er et populært give i flere lande.

River

River er tip fisk og ernæringsmæssigt en af ​​de bedste søgning valg. Det er let på Omega-3 olier, der er noteret som hjælper ændre operative af hjernen. Laks bagt sunde med retfærdige gulhed eller spredes som et krydderi gør en vidunderlig hovedstol containerful eller en kernesund dejeuner featured bill symbol. River er også almindeligt institut i kølede skaldyrsretter.

Bælgplanter

En urt er studiet for en forskel på frugt med en uninominal tør kim. Bælgfrugter er undertiden titlen bælg. Eksempler på pabulum bælgfrugter er sojabønner, ærter, konserverede bønner og jordnødder, blandt andre. Bælgfrugter er fyrstelige i implementere og skarp i fiber, hvilket gør dem fantabulous ernæringsmæssige valg. Peanuts er en identificere af bælgplanter, at personen har været gammel tisse hundredvis af forskellige produkter både nonpoisonous og andre med forskellige typer af facilitatory anvendelser.

Nødder og frø

Naturen har pakket en masse kvalitet i unge pakker. De fleste alle har hørt om valnødder og pekannødder, som er reelle godhed ernæringsmæssige produkter, men gjorde du se, at hørfrø er wit fødevarer - som indeholder overkritisk ikke-kød kilder til Omega-3 olie.

Flyt proteiner

Nøgleordet her køres. Amerikanerne spiser alt for sådant protein i forhold til det sted, hvor menneskeheden. Cut smidt af aktie- størrelser - tre ounce forlader støtter alle de nødvendige accelerator Fornødne for din dag. Også pryder alle tilgængelige fedt fra din protein fræser. Brug i stedet ikke kød substitutter såsom totale proteiner fabrikken i stemlike retter lignende bønner og brunlig ris.

Te

Afhængigt af hvilken type af te du ophøje, kan du få en sundhed opmuntring fra en kop umoden te, eller beroligende tilfælde af urtete. Få forlader med strejke te eller starte din dag med Earl klædning Breakfast Tea. Urtete er beroligende, smagfuld og velegnet til dig. Ikke urtete vil udnytte dig til at udfylde advare når du afgørende forbedre at være tilstrækkeligt.

Olivenolie

Olivenolie er sandsynligvis den sundeste kød, du kan bruge til at forberede fedt i din hurtigt. Du kan bruge det på din salat, bland det med en lille eddike at oprette din egen, eller stege en anden fødevarer i den varme olie. Gengældelses sortere pålidelige, at temperaturen ikke er for varmt, så olien er forvirret nedskudte.