Daycare: Evaluering en Daycare Tips

Sammenlign Programmer

Må ikke nøjes den første daginstitution du finder. Prøv at tjekke flere forskellige programmer i dit område for at se, hvad der er tilgængeligt, og derefter sammenligne. Sørg for, at centret, du vælger har nok medarbejdere til at tjene behovene hos alle deres børn, at de har en positiv og venlig holdning, og at de forstår og nyde at se børnene lære og vokse!

Records og certificeringer

Kontroller altid dokumentationen for en daginstitution med lokale og statslige myndigheder, herunder lokale børnepasning råd. Den sidste ting du vil gøre, er at placere dit barn i mindre end passende pleje. Du bør også bede om at se alle certificeringer - dagpleje, førstehjælp og CPR.

Dele en Spot!

For at reducere børnepasning omkostninger, se om et familiemedlem (eller en nær ven) kunne se dine barn en eller to dage om ugen. Du kan selv tjekke med din foretrukne center for at finde ud af, om du kunne "dele" en fuldtids stedet med en anden deltid barn.

(Dette tip indsendt af Lisa Pinter, Nyhedsbrev Guru)

Farlige forhold

Inden du laver en endelig beslutning, tage en rundtur i dagtilbud og være på vagt for farlige forhold såsom swimmingpools, byggeri områder, og tegn på dyr, herunder hunde og katte. Hvis du er i tvivl om en bestemt situation, stille spørgsmål!

Nap Time

De fleste førskolebørn kræver et hvil i løbet af dagen. Det kan være nødvendigt Børn under fem år til at tage en lur efter frokost, men det bør ikke overstige 2 timer. Ældre børn vil have stille tid under naptime, hvornår de vil have lov til at læse, se en film eller gøre lignende rolige aktiviteter. Du ønsker måske at overveje at give dit barns behandleren med en bærbar krybbe for at sikre det er sikkerhed. Men de fleste børneinstitutioner har deres egen og kun kræver, at du giver sengetøj (pude, lagen, tæppe) for dit barn. Hvis dette er tilfældet spørge hvordan det opbevares under ikke-sovende tid. Er det hygiejnisk? Andre børn bør ikke dele dit barns sengetøj.

(Dette tip indsendt af Shirley Sullivan, Kid Guru)

Overhold Daycare

En af de bedste måder at afgøre, om en dagpleje er det rigtige for dit barn er ved observation. Hvis det er muligt, kan du besøge webstedet og se den daglige rutine af personalet. Vær sikker på der er en lang række interessante aktiviteter, der fremmer læring og at faciliteten er ren, sikker og udstyret er up-to-date.

Generelle spørgsmål

Efter at have besluttet på den særlige type pleje facilitet til dit barn, er der mange faktorer at overveje for at sikre en god "fit". Herunder er en liste over generelle spørgsmål at stille:

Gøre deres åbningstider er sammenfaldende med dine arbejdstider? Har de en sen afhentning politik og strafgebyr tidsplan?

Hvad er deres politik om, hvem der falder ud eller opfanger dit barn? Hvilken type identifikation gør de kræver, før de giver dit barn til afhentning?

Er de lukket på helligdage, og hvis ikke, har de en højere ferie sats?

Har de alternative behandlere til at erstatte, når den almindelige lærer er syg eller væk på ferie?

Har de en klar disciplin politik? Har de underrette dig om disciplin overtrædelser?

Hvad er deres politik på sygdom og hvilken type tilladelse har de brug for at administrere receptpligtig medicin? Hvor skal de holde medicin?

Tag et godt kig på midten. Ser du brandslukkere, flere udgange (i tilfælde af brand), røgdetektorer og brandalarmer? Kan du se skarpe hjørner på legetøj og møbler? Er bøger umiddelbart tilgængelig med børn? Er den udendørs legeplads indhegnet og i god stand? Er legepladsen blød i tilfælde af fald? Er rengøringsmidler holdes uden for rækkevidde og ordentligt låst væk?

Har de give transport, og i givet fald hvilken type? Hvis en bil eller varevogn, er der autostole til enhver spædbarn og toddler samt booster sæder for hver af førskolebørn?

Har de en udstationeret aktivitet tidsplan?

Har de går på ekskursioner, og er prisen ekstra?

Har børnene i centrum synes glad og lærerne smilende og entusiastiske? Er pårørende tale med hvert barn på barnets øjenhøjde?

Er der børn gjort kunst på væggene?

Hvordan de håndterer naptime? Hvor sover de og spædbørn korrekt placeret på ryggen? Hvad sker der, når et barn nægter at sove?

Mad og Børnehave Child

Det er bydende nødvendigt din behandleren ikke bruger mad som en straf eller belønning. Løftet om en cookie, hvis barnet er god tilskynder dårlige spisevaner. Som bestikkelse, det fører barnet til at forvente en belønning for god opførsel. Tving ikke børn til at spise. Små børn spiser så meget, som de har brug for at forblive sunde. En behandleren opgave er, at være sikker på at de har mulighed for at spise en række af sunde fødevarer. Gøre dem tilgængelige for børnene burde være nok. Du som forælder kender børn kan være kræsne til tider.

(Dette tip indsendt af Shirley Sullivan, Kid Guru)

Financial Aid / Stipendier

Glem ikke at tjekke din stat, amt eller by offentlige programmer om finansiel støtte (stipendier) til børnepasning. Det bedste sted at starte er ved at ringe din lokale sociale eller menneskelige tjenester agentur. (Når jeg gik tilbage til college, blev hele min udgifter til børnepasning, der er omfattet - der var også et særligt stipendium program på skolen specielt for enlige forældre!)

Lær gennem leg

Forskning viser, at børn lærer om verden bedst gennem leg. Hvad der kan synes at være "inaktiv" tid er i stedet den måde, at den unge har til at udtrykke og udforske ideer om den verden, de lever i. Pretend play hjælper dem undersøge de roller folk spiller i samfundet, og finger spil og sange ofte underviser optælling, farver og bogstaver. Børn, der har tilladelse til at udforske deres kreativitet på denne måde ofte klarer sig bedre i skolen senere i livet, da de er mere tilbøjelige til at se på deres arbejde med friske øjne, i stedet for blot opkog gamle regler og ideer. Projektmapper og regneark er fint for ældre børn, men for en preschooler, kigge efter et sted, hvor læring er primært gennem leg. Du vil blive glad for du gjorde.

Daginstitutioner og det handicappede barn

Når du vælger en mainstream daycare situation, for dit barn, bør du sikre, at alle medarbejdere er uddannet i specialundervisning og er villige til at lære om dit barn og hendes særlige handicap. Kig rundt på alle områder af centret og se, om de alle er tilgængelige og brugbare for dit barn. Spørgsmål at stille dig selv er: Vil dit barn være i stand til at bruge den udendørs legeplads (mange centre har sandede legeområder, der ikke kørestol venlige), er broerne brede nok til dit barn til at komme igennem? Har de egnede toiletfaciliteter?

Undervisning ved eksempel

Børn lærer ved efterligning, og det betyder, at de kan lære noget skadeligt, så nemt som noget nyttigt eller sjovt - og i de tidligere år, kan de ikke skelne mellem de to. Det er derfor, det er vigtigt at afstå fra at gøre noget foran dit barn, at du ikke vil have dit barn til at gøre (dvs. tager medicin, rygning, holde ben i munden, etc.). Dette udvider til din behandleren så godt. Vær opmærksom når i selskab med din behandleren for at være sikker på at de er klar over det så godt. Og at dine standarder er ens.

(Dette tip indsendt af Shirley Sullivan, Kid Guru)

Medarbejdere til barn Ratio

Når interviewe en potentiel dagpleje udbyder, bør du bede om personale-til-barn-forholdet. Har de ser deres egne børn i tillæg til andre? Og hvis ja, er de børn indgår i deres forhold?

Frivillige din tid

I mange tilfælde kan du frivilligt "tid" på et daginstitution til at reducere din faktiske gebyrer. Ved at tilbyde at hjælpe en eller to dage om ugen, eller ved at tilbyde at påtage sig uden ansvar som at handle eller gøre det vaskeri for centret, kan du være berettiget til en rabat. (Hvis du arbejder på fuld tid, ville måske en bedsteforælder kunne hjælpe i stedet.)

(Dette tip indsendt af Lisa Pinter, Nyhedsbrev Guru)