Daycare: Ernæringsmæssige Sundhed Tips

Friske eller frosne Veggies?

Kommercielt forarbejdede veggies er ofte lige så nærende (nogle gange mere) end fersk veggies! De er som regel frosset eller dåse umiddelbart efter høst. Dette resulterer i producere som regel mere nærende, da det ikke har været forkert opbevaret i transit, i butikken, eller derhjemme. (De er nemme at bruge, også!)

(Dette tip indsendt af Lisa Pinter, Nyhedsbrev Guru)

Fødevarer og måltider

Et af de vigtigste aspekter af god dagpleje er ernæring for dit barn. Vær sikker på daycare du vælger giver velafbalancerede, ernæringsmæssige fødevarer som pr USDA retningslinjer. Bed om at se en menu, skal du bemærke tider serveres måltider (og om snacks leveres), samt bestemmelser for særlige diæter og / eller fødevareallergi.

Skridsikker Baby Skåle

Hvis dit barn har problemer med sin skål glider hen over bordet ved måltiderne, prøve at lave en dækkeserviet ud af skridsikkert skuffe liner. Det er billigt, farverig, let at rengøre, og holder maden fra gulvet.

(Dette tip indsendt af Lisa Pinter, Nyhedsbrev Guru)

Fun-Flavored Pudding

Skift kedelig vanille budding i en sjov at spise behandler. Bare drys frugt-flavored gelatine pulver (ligesom Jello) over toppen for at give budding ekstra smag og en "spiselig" appel!

(Dette tip indsendt af Lisa Pinter, Nyhedsbrev Guru)

Frokost Time Stress

Gør frokost tid lettere ved at forberede ekstra af det måltid du kogt til middag natten før. Middage tendens til at være sundere end de frosne måltider, som vi er fristede til at tjene, når vi er stramme til tiden og genopvarmning er nemt og hurtigt.

Fødevarer for at undgå for småbørn

På grund af de forbundet med kvælningsfare, skal du ikke give dit barn disse fødevarer: hotdogs, hele druer, nødder, rosiner, rå gulerødder / selleri og andre hårde grøntsager. Sørg for, at "størrelse" af maden er mindst 1 "i diameter.

(Dette tip indsendt af Lisa Pinter, Nyhedsbrev Guru)