Day Care Regnskab Software

Day Care Regnskab Software

For at sikre, at din daycare center arbejder i den optimale økonomiske tilstand, er det en god ide at finde regnskabs software specifikt til daginstitutioner. Disse produkter forenkler den daglige behandling af omsætning og omkostninger transaktioner, såsom fakturering, undervisning, betaling behandling og rapportering.

Bemærkelsesværdige Software Options

Forud for at vælge den relevante regnskabs software til dit anlæg, er det vigtigt at afgøre, hvad dit budget for software er, og hvilke funktioner du ønsker.

Her er nogle software muligheder, der modtager anerkendelser fra korrekturlæsere:

Anvendes forenklede Funktioner: Procare Family Accounting

Procare Family Regnskab tilbyder debitorer og fakturering løsninger til dagtilbud. Den indeholder en række af moduler, der forenkler regnskabs- funktioner, herunder:

 • Day Care Regnskab Software

  Familie Regnskab modul fra Procare Software

  Deltagerliste Tracker tegner sig for tilfælde, hvor gebyrer skal ansøges om overarbejde eller sen afhentning. Den håndterer også fakturering time hvor det er relevant.

 • Agency Regnskab korrekt anvender gebyrer og tilsvarende betalinger til konti, som har flere kilder som følge af adskilte forældre og agentur bidrag.
 • Familie data centraliserer al konto aktivitet, såsom gebyr vurderinger, rabatter og betalinger for en bestemt familie.
 • Undervisningen Express giver dig mulighed for at optage elektronisk indsamling og behandling betaling til din forretningsmodel.

Kunderne var meget tilfreds med den software, som det virkelig forenklet regnskabsfunktioner og hjalp dem med at spare en generøs sum penge ved at skære unødvendige omkostninger identificeret i ledelsesrapporter. Korrekturlæsere fra My Daycare Software bemærkede fordelen ved at have endeløse regnskabsmæssige kapacitet, hvilket gør denne software det mest ønskværdige valg.

For Online Tilgængelighed: EZ Care Online

EZ Care Online tilbyder fakturering og tilgodehavender funktioner via sin online-program, som kan tilgås fra ethvert sted med en computer og internetforbindelse. Det grænseflader også med QuickBooks. Denne software drastisk reducerer den tid, brugt på betaling remittance og fakturering funktioner ved:

 • Aktivering split fakturering
 • At tillade forskellige fakturering tidsplaner
 • Forudsat rapporter grundige forvaltning
 • Accept elektronisk betaling
  Day Care Regnskab Software

  EZ Care hovedbog side

Den onlineadgang funktion er en stor fordel for forbrugerne, da alle data løbende bliver sikkerhedskopieret, og er ikke i fare for at gå tabt i tilfælde af en computer eller server nedbrud. Flere brugere også nævnt i Begejstring, at softwaren var yderst brugervenlig og forsiden malet et retvisende billede af anlæggets nuværende finansielle stilling.

Korrekturlæsere fra My Daycare Software bemærkede også, at programmet var enkel at bruge og indtaste data var problemfri. Desuden repræsentanter teknisk support ekstraordinær service, når der opstod problemer.

For Myriad Features: Børnepasning Sage

Den regnskabsmæssige komponent i børnepasning Sage er altomfattende og vedtager en betaler tilgang, hvilket gør det nemmere at få adgang kontodata. Dette er en gavnlig funktion for daginstitutioner, der optager studerende subsidieret af forskellige kilder, såsom fase agenturer og en række familiemedlemmer.

Regnskab moduler kan nævnes:

 • Tilgodehavende indkomst monitor Konti
 • Betales udgift monitor Konti
 • Fakturering kapaciteter med e-mailmeddelelser
 • Payroll
 • Undervisningen Direkte der automatiserer regningen betale

Selv om denne software er dyrere end mange andre tilbud på markedet, korrekturlæsere fra Professional børnepasning Management Software bemærkes, at det er absolut værd at overveje den brede vifte af all-inclusive funktioner, som vil give dig den "bedste bang for pengene."

For fremragende kundeservice: Børnepasning manager

Børnepasning manager tilbyder en Accounting center som knudepunkt for den økonomiske forvaltning og skabelse regnskab. I dette modul kan brugerne vælge mellem en række dagligdags regnskabsmæssige opgaver, såsom betaling af regninger og bank statement afstemninger.

QuickBooks kan også interface med softwaren.

Aktuelle kunder anbefale dette produceret baseret på det ekstraordinære niveau af kundeservice og strømlining af processer, især for dem, der er uorganiserede.

Hvilke Daycare Accounting Software er rigtig for dig?

Når du har overvejet alle dine muligheder og indsnævret listen til nogle få finalister, genoverveje behovet i din organisation. Hvis programmet har funktioner og muligheder, du ikke bruger, undgå at bruge de ekstra midler, og vælg den software, der er mest overkommelige, men alligevel indeholder alle de funktioner, du ønsker.