David Beckham af H & M i Bronze

De olympiske fanfarer er ophørt med at spille i London, og de britiske statsborgere gradvist komme tilbage til deres hverdag. Fodboldspiller David Beckham har også gjort et skift fra sport anliggender til mode fotooptagelser: Den sportsmand er blevet stjerne i en ny H & M Bodywear kampagne.

David Beckham af H & M i Bronze

Faderen til mange børn og den trofaste lederen af ​​familien, David er ikke bange for at blive afbilledet i undertøj: tid har ingen magt over sine stål muskler og hans atletiske figur. Og hvad hvis vi endnu ikke lagt mærke til, og fandt nogle nye tatovering på kroppen af ​​den fodboldspiller?

David Beckham er så godt i Bodywear reklame, billede af hans blev udødeliggjort i bronze: H & M selskab gjort en gave til fodboldspiller og alle hans kvindelige beundrere, at have placeret et monument til Beckham nær Regent Street butik i London. Nogle kritiker har lavet en meget præcis bemærkning, at funktionen af ​​et "figenblad" på statuer nu opfyldt af mænds shorts.

Det blev i den nye reklamekampagne besluttet at øge antallet af statuer og placere de såkaldte Beckhams i bronze i store mode byer: New York, San Francisco, Los Angeles. Det vil være meget lettere for kvinder at komme til en bronze Becks efter alle.

Dog kan David Beckham ikke får helt fri sport, selv i pauserne mellem kampe: skuespilleren medvirkede i tv-reklame sammen med Paralympiske atleter.

David Beckham af H & M i Bronze

Videoen blev skudt af netværket af Sainsbury supermarkeder, som David har samarbejdet med i mange år. Billederne viser atleter med handicap, som overskrider deres potentiale og et eksempel på viljestyrke og sportslighed karakter.

På sin Facebook-side, Beckham delte et link til videoen, som vil blive vist senere officielt, og skrev, at han virkelig kunne lide at samarbejde med netværket af Sainsbury supermarkeder, som virkelig gav stor støtte til De Paralympiske Lege og de store rivaler, som snart ville bestige scenen i London.