Dating Website for Sundhed Betingelser

Dating Website for Sundhed Betingelser
Ricky Durham, recept 4 Kærlighed

Hvis du lider af en sygdom, der gør det svært for dig at dato, kan du overveje en dating hjemmeside for sundhedsmæssige forhold. Møde nogen, der allerede kender du har en sygdom og / eller har en helbredstilstand selv, betyder at du kan sætte det skræmmende diskussion til side og fokusere på, hvad der virkelig betyder noget, at kende hinandens sande jeg.

Om recept 4 Kærlighed og hjemmeside udvikler, Ricky Durham

Ricky Durham skabte Prescription4Love.com flere år siden. Hans bror havde Crohns sygdom, som er typen af ​​inflammatorisk tarmsygdom. Hans vægt skulle have været ca. 150 pounds, men til tider, han vejede mellem 75-125 pounds. Han havde en kolostomi taske, som gjorde det svært for ham at date, fordi han ikke vidste, hvor var en god tid tale om det. Derfor Ricky tænkte hvis hans bror kunne bruge en hjemmeside til at opfylde nogen, der havde den samme sygdom, ville han ikke at bekymre dig om at afsløre noget.

Ricky bror, Keith, døde 15. juli 2004. Dengang hjemmesiden var i udviklingsstadiet, men han kunne godt lide tanken.

Dating med Sygdom

Hvilke typer af vanskeligheder gør en enkelt person med en helbredstilstand oplevelse?

Jeg er blevet kontaktet af mange mennesker takke mig for at starte et site som dette. De har fortalt mig, at når de fortæller nogen om deres sygdom vil personen sidst stoppe dating dem. De sagde også, at det er svært at at nogen forklare, hvorfor de tager så mange medikamenter. Det er også svært at afsløre (afhængigt af din sygdom), hvorfor i sidste øjeblik, kan du ikke gå ud på en date, eller hvis du går ud på en date, hvorfor du skal sidde tæt på et badeværelse, eller hvorfor du ikke kan spise visse fødevarer.

Hvorfor finde en dato, der lider af de samme problemer?

Hvis du dateret nogen med samme tilstand, den frygtede vanskeligheden ved at fortælle ham / hende om sygdommen er forsvundet. Hver person genkender, hvad han / hun beskæftiger sig med, som hjælper parret gå videre til andre ting i forholdet. Vi har også fundet, at mange mennesker ser for datoer og venskab med folk, der har forskellige sygdomme fra deres egne.

Hvad er vigtigt at huske, når du er dating en person med et handicap eller sygdom?

Vær tålmodig. Selvom du måske har den samme sygdom, hver situation er anderledes.

Dating Website for Sundhed Betingelser: Prescription 4 Kærlighed

Hvordan singler finde kærligheden på dit websted?

Du kan tilmelde dig på recept 4 Love. Så du logge på og bruge søgesiden. Søgningen side kan du indtaste dine kriterier for en person, du gerne vil til dato.

Er der et gebyr for dit websted?

Vi opkræver $ 10,00 om måneden for at bruge vores tjeneste.

Hvilke særlige funktioner gør du tilbyder at hjælpe folk i kontakt med andre?

En profil side, så medlemmerne kan forklare alt, hvad de er interesseret i, og evnen til at skrive mere end et billede. Vi tilbyder e-mail og instant messaging i stedet. Vi har også give medlemmerne mulighed for at redde folk som deres favoritter. I den nærmeste fremtid vil vi tilbyde en side meget gerne Facebook, så medlemmerne kan følge med i hvad der sker i hinandens liv.

Er der noget vigtigt, at en person skal huske på, når han / hun bruger dit websted for at finde nogen til dato?

Når man ser for en date med en person med den samme eller forskellige sygdomme, huske, at vi alle har vores egne kampe for at beskæftige sig med.LoveToKnow Dating vil gerne takke Ricky Durham for at tage sig tid til at fortælle os om hans dating hjemmeside for sundhedsmæssige forhold. .