Dating Tips til relationer

Dating Tips til relationer


For mange mennesker, en verden af ​​dating er et af mystik, frustration og angst, men med disse sund fornuft dating tips er det nemt at holde hovedet og nyde at bygge nye relationer. Bare vær ærlig overfor dig selv og den person, du dating, fokus på god kommunikation, og have det sjovt. Tilbring tid sammen alene og komme til at kende hinanden godt, men tage din tid og forsøge ikke at tage tingene alt for alvorligt for hurtigt.

Dating Tips til alvorlige forhold

Hvis du er interesseret i at udvikle et seriøst forhold, der kan føre til en langsigtet engagement, du nødt til at henvende sig til hver dato som en investering i denne forpligtelse. Mens den ene dårlige dato ikke kan undergrave en dedikeret par, kan en række dårlige valg fører til fjendskab, mistænksomhed og mistillid - egenskaber, som ikke vil bygge noget i et forhold, men en sag for slutter det. Disse dating tips er designet til at hjælpe par skabe en stabil, komfortabel og stærkt forhold fra første date.

 • Vær ærlig om hver dato. Hvis du ikke har en bestemt aktivitet, skal du sørge for din partner forstår hvorfor. Hvis det er en af ​​hans foretrukne tidsfordriv, skal du kigge efter andre aktiviteter for at nyde sammen uden at berøve ham af de unikke ting, han kan lide at gøre.
 • Vær ærlig om dig selv. Altid kjole, tale, og opfører sig som dig selv. Hvis du er interesseret i at blive mere end blot en ven, er det bedst, at din partner forstår, hvem du er, og ikke gøre fejlagtige antagelser om din karakter, som bliver nødt til at blive rettet senere.
 • Udtryk dine intentioner klart. Mens du kan være interesseret i et langvarigt forhold, er det muligt din date kun ønsker en afslappet ven. Hvis du er klar over, hvad du håber at forholdet bliver, kan begge parter tilpasse sig til tanken eller søge selskab andre steder, hvis det ikke vil arbejde ud.
 • Nyd nogle private datoer. For et par begynder en langvarig relation, er nødvendige for at få en fornemmelse for hinandens sande adfærd og præferencer private datoer væk fra offentlighedens søgelys. En stille aften ser film derhjemme, kan en lang tur i en lokal park, eller endda delte gøremål såsom indkøb, tøjvask, eller hjemme vedligeholdelse give dig en fornemmelse af, hvordan dit privatliv kan være sammen.
 • Diskuter problemer med det samme i stedet for at undgå dem. Mange mennesker føler, at problemer kan gå væk, hvis de ignoreres, og mens det kan være rigtigt for afslappet forhold, en alvorlig par har brug for at træne forskellige problemer, før deres forhold kan gå videre. Finansiel planlægning, familie forventninger, og karriereveje er alle potentielt modstridende temaer, der bør behandles.
 • Tag dig tid til at nyde dating. Mens det endelige mål kan være ægteskab, bør par nyde friheden til dato, og udforske hinanden i, at mindre stressende måde uden farende til alteret eller speed dating. Hvis forholdet virkelig er ment som, brugt den ekstra tid at kende hinanden vil være det værd.

Dating Tips til relationer
Se denne diasshow af ting at gøre på din første date!

Dating Tips til Casual Relationships

Først og fremmest bør en afslappet forhold stadig følge de tips til alvorlige forhold, fordi den iboende ærlighed og ligefremhed vil gavne enhver par, uanset om de er nye venner, en langsigtet dating par, eller endda nygifte. Casual relationer kan imidlertid drage fordel af nogle ekstra dating tips:

 • Tag ikke forholdet for alvorligt. Hvis én person udtrykker frustration eller vrede på en anden modvilje mod at deltage i en bestemt aktivitet eller indskrænke deres øvrige tid forpligtelser, vil det plette den afslappede forhold med en følelse af eksklusivitet og besiddertrang, at ingen af ​​parterne ønsker.
 • Eksperimenter med nye aktiviteter. En afslappet dato er den perfekte mulighed for at udforske nye muligheder som du kan være nervøs forsøge alene. Måske din følgesvend har mere erfaring eller unikke ideer - det er tid til at prøve dem uden en langsigtet engagement.
 • Definere omhyggeligt, hvad "venner" betyder. For én person, kan en tilfældig dato betyde noget helt andet, end det gør at deres dato. Ved at definere, hvad du er, og er ikke villige til at gøre i forholdet, du udvikler et stærkt bånd med gensidig respekt og tillid.

Når Date Goes Wrong

Trods dine bedste forholdsregler, nogle gange en dato går grueligt galt. I denne omstændighed, er der visse dating tips, der kan hjælpe redde hændelsen samt forholdet.

 • Indrøm fejl med det samme i stedet for at spille sammen. Hvis aktiviteten ikke er, hvad du forventede, eller du føler at du er uforenelig, være oprigtig om at indrømme nederlag. Snor nogen sammen vil kun føre til vrede og dybere sårede følelser end at være ærlig fra starten.
 • Vær ikke bange for at ændre planer. En trafikprop, uventet sygdom, eller andre nødsituationer begivenhed kan nemt afspore dato planer, men det betyder ikke, at datoen skal ende i utide. Være fleksibel og åben for at ændre for at holde forholdet stabil, selv når datoen er hulter til bulter.
 • Forvent det uventede. Ved at være forberedt til forskellige eventualiteter. Du kan nemt redde en dårlig dato. For eksempel, hvis en film er udsolgt, vide, hvilke andre film eller begivenhed, du måske ønsker at deltage. Hvis selve datoen fører til en ubehagelig skænderi, være parat med cab billetpris eller anden måde at forlade, hvis det er nødvendigt.

Forberedelse - Ærlighed - Fleksibilitet

Dating er ikke for sarte sjæle, men ved at følge sund fornuft dating tips og råd baseret på den type forhold, du forfølger, kan du nemt oprette en jævn og behagelig sti for dit forhold til følge. Forberedelse, ærlighed, og fleksibilitet er nøglen til en vellykket dato, uanset hvad omstændighederne.