Dating Tips til kvinder

Dating Tips til kvinder


Dating tips kan hjælpe kvinder lære at spille op til deres individuelle egenskaber uden at støde potentielle datoer eller ofre deres selvrespekt. Uanset om det er en traditionel middag-og-en-film aften, en online dato eller optakten til en langsigtet forhold, kan disse tips hjælpe med at maksimere en kvindes chance for dating succes.

Generelle dating tips til kvinder

Ligegyldigt hvilken type dato er planlagt, kan nogle generelle råd hjælpe enhver kvinde møder op til en dato følelse bedre forberedt og mere selvsikker.

Undgå Detaljer

For en sikkerheds skyld, i de tidlige stadier af et forhold, ikke afsløre mere information om dig selv end nødvendigt. Med andre ord, er du velkommen til at diskutere dit liv i almindelighed, men undgå detaljer, der kan gøre det nemt for en dato for at blive til en stalker, eller som kan føre din date til at gøre en snap dom om din personlighed.

Gør ikke Forudsætninger

Må ikke gøre antagelser om en mand er baseret på fysiske udseende, uddannelse, eller aktiviteter, ligesom du ikke ville have ham til at foretage sådanne antagelser om dig. En genert mand kan være den mest omsorgsfulde, mens den mand, der synes perfekt på ydersiden kunne være en perfekt bæst på indersiden. Tag det langsomt og lad forholdet udvikle sig naturligt, som du kommer til at kende hinanden.

Pas på possessive eller Usikre mænd

Dating overdrevent rethaverisk eller usikre mænd kan føre til en farlig situation, og ulykkelig forhold.

Be Yourself

Tv-shows, film og populære magasiner tout dyder en model krop, perfekt hår, og klassisk kvindelighed, men beskrivelsen passer meget få kvinder. Snarere end at forsøge at opfylde en urealistisk ideal, fokusere på at være den bedste person inde og ude, som du ønsker at være. Denne tillid og ærlighed vil tiltrække datoer, der respekterer og værdsætter dig som person snarere end et trofæ.

Handlingsorienteret Dating Tips

Hvordan en kvinde virker er nøglen til at holde enhver fyr omkring. Selv en gudinde kan miste en mand med uhensigtsmæssig adfærd, så tager disse handlingsorienterede dating tips til kvinder:

Lad ham behandle dig

Indse, at de fleste mænd føler sig tvunget til at betale for i det mindste en del af en dato. Hvis du er ubehageligt at stole på deres gavmildhed, tøv ikke med at sige op og opdele omkostningerne. Samtidig, indser, at han sandsynligvis ikke forsøger at vise, at du ikke kan betale, så temperere dine forsøg på at betale med forståelse.

Undgå kontroversielle emner

Undgå langvarige diskussioner om tidligere kærester, at dit ønske bliver gift, eller andre kontroversielle emner, medmindre han udtrykker interesse, i det mindste for de første par datoer. Samtidig, men hvis han giver udtryk for synspunkter, du stærkt uenig med, ikke ærbar til hans visdom - vise ham du har uafhængige tanker så godt.

Vær ikke bange for at tage det første skridt

Vær ikke bange for at nærme sig ham, hvis han ikke nærme dig. Dagens kvinder kan være mere selvhævdende i deres dating vaner, og du ikke ønsker en anden kvindes ligefremhed at fange hans opmærksomhed først.

Være på tid

Mens mange kvinder føler sig at være træg er deres privilegium, er mange mænd slået fra af den almindelige praksis. Punktlighed er et spørgsmål om almindelig høflighed og en visning af gensidig respekt.

Se dit kropssprog

Gør øjenkontakt og undgå at krydse dine arme, lænet væk, eller på anden måde angiver, at du foretrækker større afstand. God kropsholdning er attraktiv for enhver mand, fordi det viser en kvindes naturlige tillid.

Deltag ham i hans Fun

Vær villig til at prøve aktiviteter, han er interesseret i. Du kan opdage en fælles passion for en bestemt hobby, der kan føre til kreative og sjove dato i fremtiden.

På samme tid, ikke føler sig forpligtet til at deltage i aktiviteter, som du ved, du ikke vil nyde. Bungee jumping kan lyde som en spændende første date til ham, men hvis han ikke fandt det nødvendigt at rådføre sig med dig, er du ikke forpligtet til at springe, bare fordi han har betalt for det.

Tips til Dating Online

Skønheden i Internet dating er, at det i væsentlig grad kan udvide din pulje af potentielle partnere. Følgende råd kan hjælpe dig med at maksimere din online dating oplevelse:

Flere Dating Sites ... flere muligheder

Registrering med mere end et dating site på et tidspunkt kan åbne dig op til et bredere publikum. Du kan være medlem af en betalt dating service, og også registrere med et gratis dating site på samme tid for at begrænse omkostningerne.

Undgå besvare alle Invitationer

Kun reagere lige potentielle bejlere. Første gang online daters kan føle sig tvunget til at svare på de fleste af deres profil responders. Men dette kan føre til større indbakke trafik og uophørlige "svar" proces kan forlade dig følelsen drænet. Du skal være i stand til at fokusere alle dine evner for parterne, der interesserer dig mest.

Må ikke ofre dit hjerte for tidligt

Under messaging fase, ikke tage svarene for personligt. Husk, at den person, skriver du også kan skrive mange andre medlemmer på samme tid. Faktisk når som helst, kan denne person ikke længere skrive dig uden yderligere forpligtelse. Sådan er en fare for online dating, så holde dine vedhæftede filer i skak, indtil du har gået på et par konkrete datoer.

Hvordan til at bedøve online daters med Billeder

Betragtninger en engagerende personlighed og en moderat mængde af charme kan noget kompensere for udseende i den virkelige verden, i den virtuelle verden, første indtryk og æstetik er brutalt dømt. Din profil kan blive diskvalificeret på grundlag af en dårlig foto, et kornet billede, eller endda mangel af et profilbillede. Her er et par ting at huske på, når konstruere din online-profil:

  • Altid skrive en profilbillede. Faktisk kan du prøve at skrive mere end én. Jo flere billeder du sender, jo mere interesse, du kan generere.
  • Mængde vil ikke overstige kvaliteten på billedet afdelingen. Du ønsker disse billeder til at formidle din bedste selv mens også portrættere du præcist. Brug god kvalitet billeder og vælge den mest flatterende af dine fotos. Springe glamour skud, dog. Sådanne billeder sjældent overbringe en person præcist, og de kan virke lidt ængstelig.
  • Brug seneste fotos. Udstationering billeder som ikke fremstiller den virkelige og nuværende du kan bedrage dine seere. Til sidst, vil de finde ud af, at dine billeder var noget uærligt i løbet af en real-life mødes.

Internet Sikkerhed

Desværre Internet rovdyr er ivrige efter at bytte om kvinder. For en sikkerheds skyld, skal du følge disse online dating tips til kvinder:

  • Hold personlige oplysninger - telefonnummer, adresse, etc. - meget privat, indtil du har kendt manden for en længere periode.
  • Må ikke oplyse i din profil, som du ønsker at mødes personligt, selv om det er dit endelige mål. Lad en mand, der er interesseret i at du finde ud af, når han tjener det privilegium.
  • For at undgå konfrontation baseret på fejlkommunikation, skal du sørge for at demonstrere humor eller sarkasme i dine kommentarer og e-mails med humørikoner.

Hvad mænd virkelig ønsker

Hvad mænd virkelig ønsker, er en kompatibel forhold med en person, de nyder at være rundt og kan stole på. Vær dig selv og udvikle nye bekendtskaber gennem venskab først, så kan du opleve, at dating er en fornøjelig, lav stress oplevelse.