Datalagring: MP3 opbevaring Tips

MiniDisc MP3-afspillere

Elektronik og gadget kloge hoveder har forudsige lukningen af ​​MiniDisc-formatet i årevis. Sony opfandt MiniDisc i slutningen af ​​1980'erne, før MP3 revolution. MiniDisc oprindeligt skulle konkurrere mod cd-afspiller og kassetter, der tilbyder digital kvalitet med personlig optagelse bekvemmelighed. Men i 15 år har det MiniDisc ændres til en kult favorit for journalister og andre, der kan lide sit felt optagelse kapaciteter, såvel som dens abiliy at afspille MP3-filer på aftagelige MiniDisc.
Den seneste inkarnation af MiniDisc, kaldet Hi-MD, opstiller som en harddisk, når tilsluttet til din stationære eller bærbare computer. Også MiniDisc nu afspille MP3 og WMA-filer, mens der i fortiden, de var begrænset til Sonys proprietære ATRAC-system.
Bottom line: Sony MiniDisc-afspillere tilbyde et alternativ til bærbare MP3 fans, med aftagelige medier og hi-fi felt optagelse kapaciteter.

Tab ikke iPod

Hvis du laver investeringen i en iPod, skal du huske det er en lille computer, komplet med en harddisk. Uanset hvad du gør, ikke tabe det. Harddiske kan ikke håndtere chok godt, og du kan ende med at miste din iPod og iTunes samling sange.
Hvis du taber din iPod, og det synes at være fastlåst, kan du prøve at gøre en hard nulstilling. For at gøre dette, skal du trykke på "Menu" og "Play / Pause" eller "Select", afhængigt af din iPod-model. Hvis tvungen nulstilling ikke virker, er du sandsynligvis nødt til at sende iPod tilbage til Apple for reparationer eller udskiftning.

MP3 Revolution

Fra Walkman til iPod, fange bærbare musikafspillere populære fantasi og er på forkant med digital innovation. Fremskridt i digital lagring ændrer hele musikindustrien. MP3 står for MPEG-3, en digital kompression ordning, der gjorde høj kvalitet digital musik til rådighed i lille nok form, til opbevaring i en bærbar afspiller. I dag er der tre hovedtyper af MP3-afspillere, som hver især anvender en anden metode til digital lagring:

iPods - Apple iPods fører MP3 revolution gennem konsekvent innovation. iPods var de første bærbare musikafspillere med store harddiske, hvilket gør det muligt at lagre tusindvis af sange - endda hele musiksamlinger - i bærbare format. Apple skabte også den største og mest succesfulde digitale musiktjeneste med iTunes.
Ikke-iPod MP3-afspillere: Det er et bevis på populariteten af ​​iPod, at konkurrencen omtales som "ikke-iPod." Ikke-iPod MP3-afspillere er generelt Flashhukommelse-baseret, hvilket betyder, at de har mindre lagerkapacitet, men kan stå op til grovere behandling. Den store forskel er, at ikke-iPod MP3-afspillere ikke kan bruge Apples iTunes service. Hvis du allerede har investeret meget i iTtunes, er du nødt til at investere i en iPod.
MiniDisc: Sonys MiniDisc-afspiller-optagere pre-dateret MP3 revolution, men aldrig helt fanget på som digitale musikafspillere som konkurrencen gjorde. Men MiniDisc har en hengiven fanskare, primært for sine high-fidelity optagelse kapaciteter. Mens ældre MiniDisc-afspillere er begrænset til at spille i et proprietært Sony format, nyere er MP3-kompatibel.

Bottom line: iPods er for dem, der ønsker mega-lagring, bruge iTunes og har penge til at bruge til at downloade musik. Non iPod MP3-afspillere er for brugere, der ønsker at optage og afspille cd'er og ønsker skrappere spillere, der kan tåle at blive droppet. MiniDisc-optagere er for brugere, der ønsker fast optagelse evne ud over at spille MP3-filer.

MP3-afspillere med harddiske

Ifølge nogle undersøgelser, mere end 90 procent af harddisk-baserede MP3-afspillere er iPods. Men iPod overwhleming popularitet har ikke bremset konkurrence for resten af ​​publikum. Virksomheder omfatter nogle top navne: Sony, iRiver og Philips. Er konkurrence fortjener et kig? Ja. Nogle modeller rival iPod med hensyn til lagerkapacitet og design effektivitet. Den store forskel lige nu mellem disse kandidater, og iPod'en er, at ikke-iPod-afspillere ikke afspille iTunes kompatibel AAC-format. Disse spillere er alle Windows-baseret, ved hjælp af WMA, WAV og MP3 formater. For nu, iTunes er den klare leder i form af digitale salg af musik.
Bottom line: Harddisk-baserede MP3-afspillere fra iRiver, Philips, Sony og andre kan konkurrere med iPod med hensyn til lagerkapacitet og kvalitet, men er ikke kompatible med iTunes. Hvis du har en investering i iTunes, skal du bo med Apple.

MP3 fremtid

Efterhånden som nye teknologier udvikler sig, kan MP3 gå vejen af ​​gamle teknologier som 8-spors bånd. Men den samme forudsigelse blev lavet om Windows, der rangerer som verdens førende for operativsystemer 20 år senere. Her er nogle visheder:

* Harddiske vil fortsat udvikle sig, bliver større og hurtigere og billigere at producere. Så kapacitet hard-drive baserede MP3-afspillere bør holde går op.

* Flash-hukommelse vil også få hurtigere og billigere, sløring linjerne betweem flash og harddisk-baserede maskiner.

* Konvergens bliver det vigtigste buzzword. Forbrugerne kan ikke lide bærer en MP3-afspiller, og en mobiltelefon, og en PDA. Forvent at se disse konvergerer i en enkelt enhed.

iPod Regler The Market

iPods regere bærbare musik forretning. Hvorfor? Apple har været i front med innovation, fra bærbare harddiske til iTunes digitale musiktjeneste. Også Apple har markedsføring kyndige at holde opdatere linjen med nye fremskridt, som øjeblikkeligt gør deres gamle spillere forældet.
I dag har Apple forenklet sin linje til tre typer af iPod:
* IPod - Leveres med opbevaring af 30 GB eller 60 GB. Denne iPod har en strålende farveskærm til visning videoer og fotos, samt album covers og navigation. Jo større model kan rumme op til 15.000 sange eller 150 timers video på sin harddisk. Disse iPods sælge for $ 299 og $ 399, selv om de ofte kan findes lidt billigere online.
* IPod Nano - En indskrumpet udgave af Ipod, Nano kan indeholde op til 1.000 sange i en pakke på størrelse med et kreditkort. Den har en 1,5-tommer farveskærm, men ikke gør video ligesom sin storebror. Der er tre modeller af Nano, der spænder fra $ 149 til $ 249 detail.
* IPod Shuffle - Shuffle er Apples Flash-baserede afspiller. Det har meget mindre kapacitet - op til 240 sange i en pakke på størrelse med en kuglepen. Men det kan tage meget mere af en dunkende end en harddisk baseret afspiller. Shuffles er meget billigere, detailhandel for $ 69 og $ 99.

Plays For Sure

Hvis du ser en MP3-afspiller med "spiller for sikker" certificering, betegnelsen betyder MP3-afspilleren er kompatibel med Microsofts MSN digital download af musik. En af de igangværende mysterier om køb MP3-afspillere er, hvordan man sørge for, at spilleren vil afspille musik hentet fra digitale tjenester som iTunes eller Tilslut. Apple spillere kun spille iTunes. Hvis du vil bruge iTunes, skal du bruge en Apple-afspiller. Men mange MP3-afspillere nu afspille WMA-filer, compitable med MSN service. Dog vil disse spillere ikke kompatible med iTunes.
Bottom line: Du skal sørge for din MP3-afspiller kommer til at spille alle dine MP3'er.

Hård kærlighed til sport MP3

Hvis du ønsker en MP3-afspiller hvor som helst, når som helst, og i al slags vejr, der er en realistisk alternativ: Flash-hukommelse. Sure, kan harddisk-baserede afspillere som iPods holde al din musik, men de bevægelige dele vil ikke gøre godt i ekstrem varme eller kulde. Hvis du taber din iPod, kan det dræbe maskinen og din dyrebare musiksamling. Shop i stedet for en "sports" MP3-afspiller, der bruger flash-hukommelse og kan nemt tage en dunkende fra vejret - og dig. Se til sports virksomheder som Nike, eller erfarne elektronik beslutningstagere som Rio, Creative, Philips eller Samsung. Der er ingen sport iPod endnu, så du kommer til at være begrænset til MP3 og WMA filer. Du kan også finde sport MP3-afspillere med FM-radio inkluderet, så du kan høre nyhederne sammen med din musik.

Flash MP3-afspiller kan tage en dunkende

Flash MP3-afspillere ikke har kapacitet harddisk-baserede MP3-afspillere, så du kan ikke bære din musiksamling på 10.000 sange med dig. Men MP3-afspillere med flash-hukommelse er som regel meget mindre og mere praktisk, og kan tage mere af en dunkende. Apple, branchens førende, gør en Flash-baserede MP3-afspiller, iPod shuffle. Også snesevis af andre selskaber, herunder Sony, SanDisk, Samsung og Creative, gør Flash-baserede MP3-afspillere. Ligesom de harddisk-afspillere, en af ​​de store forskelle her er det iTunes-software. Hvis du har foretaget en investering i iTunes, eller planlægger at, du nødt til at bruge Apple. Hvis du primært er transerfing din cd-samling til MP3, kan du nemt bruge et andet mærke.

Ny dimension Portable Media

Den seneste innovation til iPod gøre det langt mere end en MP3-afspiller. Den nuværende version tilføjer video til den kapacitet, holder op til 15 timer. Dette er et paradigmeskift. Det 3-tommer skærm synes lille ved første, men faktisk er indbydende som en personlig video platform. Plus videoer er blevet tilføjet til iTunes "virtuel butik. Nu butikken sælger videoer af populære tv-shows, fra "Lost" til "Saturday Night Live", i tillæg til sine sange. TV fans kan købe deres egne eksemplarer af yndlingsprogrammer uden at skulle registrere dem eller vente for dem at blive udgivet på video. Dette bringer en helt ny potentielle publikum på millioner af disse bærbare enheder.
Andre harddisk-baserede afspillere - herunder PlayStationPortable, og Creative Zen - har også video kapaciteter. Men ligesom alt andet i denne kategori, har Apple defineret det først og derefter sprang til en tidlig føring.