Data Recovery: Data Recovery Services Tips

Ved hjælp af en Data Recovery Specialist

Lad os være ærlige, miste vigtige data på din computer er aldrig en god ting. Heldigvis er der data recovery specialister, der kan hjælpe dig med akut data recovery.

Hvad er en data opsving specialist? De er specialister, der kan hjælpe dig med at finde tabte data eller slettede filer på bærbare computere, harddiske, USB-drev, SD-kort og udvidede drev. De kan også genskabe korrupte harddiske.

Når du søger efter en data recovery specialist, er det bedst at shoppe rundt. Nogle vil kun lede dig gennem at gøre det på egen hånd, mens andre rent faktisk vil genvinde de tabte filer for dig.

Der findes forskellige metoder til fakturering også. Disse tjenester kan blive dyrt, så vær forsigtig. Nogle vil opkræve af timer, men andre kun opkræve et fast beløb. Den timeløn kan blive dyrt, hvis det tager flere timer. Det er bedst at spørge på forhånd om fakturering, der vil spare dig selv fra en overraskelse, når du modtager regningen.

Specialister kan normalt genvinde tabte data, men i tilfælde af at de ikke kan, er det vigtigt at spørge, om de opkræver for, at så godt. Der er specialister, der ikke vil opkræve, hvis ikke gendanne dine data.

Da data recovery specialist vil være at arbejde med dine følsomme oplysninger, viden er ikke den eneste bydende nødvendigt træk, men også ry og integritet.

Data Recovey Company

Af Abby D

Et data recovery firma har specialiseret sig i at genskabe tabte data. I mange tilfælde data recovery firmaer har specialiseret sig i at redde data fra harddiske, cd'er, disketter, DVD'er og flere andre elektroniske enheder. Data Bank er et eksempel på en data recovery firma, der tilbyder hjælp til at redde data, som du måske har mistet. I mange tilfælde en data recovery firma har at reparere hardware, før de kan begynde at udtrække data fra det.

Derfor, jo længere du venter med at få dine data inddrives jo længere vil det tage at komme sig det, og jo dyrere denne opgave bliver. Data recovery priserne kan variere alt fra $ 100- $ 1.000. Priserne kan være væsentligt højere fra et selskab til et andet på grund af flere faktorer. Data recovery firmaer faktor i antallet af filer, du ønsker genindvindes og størrelsen på din harddisk i de samlede data recovery priser. Hvis man griber straks er en af ​​de mest vigtige ting at huske, når du er på udkig efter hjælp fra en data recovery firma.

Hvad koster Data Recovery Cost?

Af Jennifer A

Forsvind blå skærm!
OK, så det værste er netop sket, og i stedet for hunden at spise dit hjemmearbejde, har din computer besluttet at gå ned og gået er alle dine hårdt arbejde, billeder, musik og e-mails. Nå, donâ € ™ t klynke; gået doesnâ € ™ t virkelig betyder gået hvor computere er berørt.

Der er to steder, du kan henvende sig til for hjælp til at gendanne dine data. Den første er en faktiske computer værksted, og den anden er gør-det-selv software til data og USB data opsving. Så det rejser spørgsmålet: Hvor meget skal datagendannelse koste? Tja, svaret er: det afhænger af. Det afhænger først på computer butik. Theyâ € ™ re vil opkræve dig baseret på antallet af filer, størrelsen af ​​harddisken og hvis nogen skaden var sket til harddisken. Data recovery omkostninger i dette tilfælde kan variere fra mindre end $ 100,00 mere end $ 1000,00.

Software, på den anden side, kan være i stand til at udføre USB data recovery og andre former for data hentning, og disse programmer typisk ligge mellem $ 100,00 og 200,00 dollars, afhængigt af raffinement af programmet. De data recovery omkostninger i denne sag er minimal, men youâ € ™ re at tage chancen for, at der ikke er nogen fysisk skade på drevet, som ville kræve en tur til værkstedet for din harddisk.