Danskin Vægtet bold øvelser

Danskin Vægtet bold øvelser


Arbejde ud med en vægtet bold kan give fordele for alle niveauer af motionister. Mens de fleste vægtede bolde er nyttige workout værktøjer, Danskin vægtede bolde er blødere og mere fleksibel end traditionelle vægtede bolde.

Hvad er en Danskin Vægtet Ball?

Selskabets vægtede bold ligner en medicin bold, eller en vægtet bold cirka 14-inches i diameter. I modsætning til traditionelle medicin bolde, som har en tung, fast ydre dækker ligner fornemmelsen af ​​en basketball, Danskin bolde er bløde. Dette giver et par fordele i forhold til traditionelle bolde herunder:

  • Evnen til at kaste uden frygt for det hoppende eller rulle væk bolden til jorden
  • Evnen til at få mere stabilitet, mens du holder bolden
  • Evnen til at forstå bolden mere fast for overliggende øvelser
  • Bløde vægtede bolde er mindre tilbøjelige til at forårsage personskade, hvis den tabes på exerciser

Danskin vægtede bolde er egnede til motionister på alle niveauer og evner, og kan være lettere at håndtere for dem, der aldrig har brugt en medicin bold før.

Fordele ved at bruge en vægtet bold

Vægtet bolde oprindeligt fik deres start i sport medicin, hjælpe med at rehabilitere tilskadekomne atleter. Nu kan medicin bolde findes i de fleste fitnesscentre for deres andre fordele, herunder:

  • Målretning kernen
  • Forbedring fælles integritet
  • Forbedring eksplosive bevægelser

Medicinbolde kan anvendes til at målrette flere områder af kroppen, herunder skuldre, arme, kerne og tilbage. Danskin vægt bolde tilbyde alle disse fordele samt dem beskrevet ovenfor.

Øvelser til at prøve med Danskin Weighted Ball

Enhver traditionel medicin bold eller vægtet bold træning kan gøres med en Danskin vægtet bold. Derudover er der flere andre øvelser, der kan kun ske med blødere bolden.

Vælg altid en bold, som du kan styre på alle tidspunkter. Det bør være tung nok til at give dig en god modstand træning, men ikke så tungt, du risikerer at tabe det eller lade det komme væk fra dig. Du kan få brug forskellige vægtede bolde til forskellige øvelser afhængigt af dit fitness niveau.

Sideways kaste ned

Stå med fødderne skulder bredde fra hinanden, vender fremad. Hold bolden i begge hænder, hæve det op over hovedet. Drej overkroppen lidt til højre, så du nu holder bolden over din højre skulder. Hold fødderne vender fremad. Drej til venstre som du trækker bolden ned og på tværs af din krop, kaste bolden til gulvet ved siden af ​​din venstre fod. Gentag på den modsatte side.

Hamstring Curl

Placer bolden på gulvet og lagde sig på maven foran det, så bolden er placeret mellem dine fødder og ankler. Tag fat i bolden mellem dine ankler og krølle dine knæ, trække bolden opad mod bagdelen. Pause og slip.

Siddende Ab Twist

Sid på gulvet med bolden i begge hænder. Rok tilbage på din haleben, løfte benene lidt fra gulvet med dit knæ bøjet for balance. Kontrakt dine mavemuskler, som du læne dig tilbage for at holde dig i place.Twist fra side til side, forsigtigt sænke bolden i slutningen af ​​hver twist at røre gulvet før hæve den og dreje til den anden side. Øvelsen kan udføres med ben på jorden først; som du bliver stærkere, så prøv det med fødderne løftet.

Ball Squats

Stå med fødderne skulder bredde fra hinanden, og bolden i begge hænder. Sænk dig ind i en squat position, som hvis du sad baglæns ind i en stol. Som du stiger op fra squat, hæve bolden ud foran dig til skulderhøjde. Slip bolden nede, mens du synker tilbage i squat.

Total Body Conditioning

Som enhver vægtet bold, kan en Danskin bold hjælpe med at give dig et samlet organ workout. Hvis du har prøvet medicin bolde i fortiden, men havde problemer med dem, eller hvis du aldrig har arbejdet ud med en vægtet bolden før, giver et Danskin bold en prøve.