Danse med stjernerne Motion Video

Danse med stjernerne Motion Video

Hvis du ønsker at forme op og samtidig have en masse sjov, dans sammen til en Vild med dans motion video. Mange mennesker, der elsker fordelene ved at arbejde ud - øget energi, vægtkontrol, bedre søvn, etc. - ikke altid elsker hvad de skal gøre for at få resultater. Det er derfor, det er så vigtigt at vælge øvelse rutiner, der er sjovt. Du er meget mere tilbøjelige til at holde sig til en træning regime, hvis det ikke føles som en hjernedød akkord.

Dans er en fantastisk måde at forbrænde kalorier. Mens der er mange dance workout videoer på markedet, har tv-fænomen Vild med dans udnyttet sin popularitet ved at sætte en række videoer, som du kan danse, og motion, til.

Om danse med stjernerne

Denne reality show er et dagligt syn i ABC regelmæssige show lineup. Mens måske ingen mistanke om, at slå sig sammen berømtheder med professionelle ballroom dansere bliver så vildt populær som det er vist sig at være, er der ingen afhøring, at dette show har taget Amerika med storm. I den proces har dans som sporten igen fanget offentlighedens opmærksomhed. Nogle danse du vil se udført på showet kan nævnes:

 • Cha-cha-cha
 • Foxtrot
 • Jive
 • Mambo
 • Quickstep
 • Rumba
 • Samba
 • Tango
 • Waltz

Danserne i showet, ligesom balsal dansere overalt, har nogle af de mest misundelsesværdige organer i verden, og de skylder det hele til velplacerede trin omkring et dansegulv. Medmindre du er en professionel danser, det er usandsynligt, at du vil bruge den samme form for timeout på dansegulvet, men du kan stadig få fordelene ved en dans som motion. Dance virker hele din krop, så du kan tabe sig og tone op dine ben, arme, ryg og røv på én gang.

Køb et Vild med dans Motion Video

En video, der systemspil TV showets popularitet i en workout rutine er danse med stjernerne: Cardio Dance. I 60 minutter kan du cha-cha, jive og paso doble sammen med dansere Ashly Costa, Kym Johnson, og Maksim Chmerkovsy. Forvent en dejlig opvarmning periode efterfulgt af nogle fedt-sprængning aerobic. Mens nogle mennesker vil have en lettere gang end andre lære nye bevægelser, hele pointen er at have det sjovt!

Hvis danse er nyt for dig, tage dig tid til at stifte bekendtskab med de bevæger sig. På ingen tid overhovedet, vil du sandsynligvis være i stand til at udføre professionel ballroom skridt, mens at komme i form på samme tid. Du kan tage din nyfundne dans viden til den næste fest eller bryllup du deltager.

Efter succesen med showet og den første øvelse video, mange videoer fulgte trop, nogle fokuserer på bestemte kropsdele, mens andre fokuserer på vægttab eller en bestemt dansestil. Overveje optagning følgende dvd'er at tilføje til din samling:

 • Danse med stjernerne: Ballroom boller og Abs
 • Danse med stjernerne: Dans Off pounds
 • Danse med stjernerne: Disco Abs Motion
 • Danse med stjernerne: Fat Burning Cardio Dance
 • Danse med stjernerne: Latin Cardio Dance
 • Danse med stjernerne: Dance Krop Tone

Du kan afhente de fleste af disse dvd'er fra store big-box detailhandlere som Wal-Mart, Target, og Best Buy, eller du kan foretage online køb fra butikker som Amazon.com, og Overstock.

Andre Vild med dans Merchandise

Hvis du bare ikke kan få nok af dit yndlingsprogram i sin off sæson, er der også en bog, danse med stjernerne: Jive, Samba og Tango din vej ind i bedste form af dit liv, som beskriver bag-kulisserne aktioner Hvad går til at gøre showet til en realitet, og dansetrin, som vil hjælpe dig komme i form og samtidig have det sjovt.

Du kan også tilfredsstille din Dancing trang med en vægkalender, som vil give 365 dage i motivation.

Gør det sjovt

Hvis du allerede er fan af motion videoer, tilføje denne ene til din samling kan introducere nogle nye bevægelser til dit repertoire, mens forme dig op. Selv hvis du aldrig sat sine ben i en balsal, kan du lære dansetrin til cha-cha din vej ind god form.