Dans Away pounds: Sådan Lose 10 Pounds af Dancing

Du kan tabe 10 pounds bare ved at tilføje dans til dit liv. Det vil kræve nøje overvågning mad, plukke dine bevægelser omhyggeligt, musikvalg, styre din tid, og planlægger en dans rutine. Det er vigtigt at huske, at alles krop er forskellige, så du måske tabe lidt hurtigere eller lidt langsommere end en anden. Dit vægttab vil også afhænge af, hvor meget vægt du har at tabe. Mennesker med et højt BMI eller BMI er mere tilbøjelige til at miste tættere på 2-3 pounds en uge mens en person med en lavere BMI eller ældre kun kan miste 1-1,5 pounds en uge. Her er en måde at tabe 10 pounds i 1-2 måneder gennem dans og have det sjovt.

Dans Away pounds: Sådan Lose 10 Pounds af Dancing

Fødevarer Overvågning

Det er vigtigt at undgå at øge din kalorieindtag, når du starter din dans træningsprogram. Hvis du tilføjer flere kalorier, vil du enten opretholde eller få vægt. Din krop vil måske flere kalorier, fordi du vil være stigende dit stofskifte. Du kan tælle kalorier og bruge målebægre og skeer eller kan du bare lave en log over, hvad du spiser, og derefter gentage det i ugerne efter. Du kan også fokusere på fødevarer grupper og udveksling fødevarer til at spore dine kalorier, mens eying beløb i stedet for at måle dem. En ounce af kylling, for eksempel, er på størrelse med et spil kort.

Administrerende Dance Time

For at tabe sig ved at danse, bør du stræbe efter mindst 20 minutters tid med en accelereret hjerte-rate mindst 4-5 dage om ugen. Du bør starte med en 5 minutters opvarmning og slutter med en 5 minutters nedkøling, hvilket betyder 30 minutter 4-5 gange om ugen. I stedet for at se på uret, administrere din tid gennem musik, som beskrevet i næste afsnit. Indstil en alarm for din samlede dans tid på din mobiltelefon eller et ur, som du så kan gemme sig. Det vil gøre den tid gå hurtigere.

Kalorieindhold brænding dansetrin

Nøglen til at brænde kalorier er at flytte hele din krop. Den bedste dansetrin inkluderer den gamle standby flytningen af ​​et trin med den ene fod og derefter bringe den anden fod ved siden af ​​den første, og derefter går den modsatte vej. Tilføj armbevægelser, der går i hvert fald op til skuldrene og dit hjerte vil begynde at pumpe. Du kan også jogge rundt i lokalet. Du vil blive overrasket over, hvor træt du få, hvis du har din ben skulder bredde fra hinanden, og du bare vride og suppleant bøjning hvert ben med armene gør vaskemaskinen rotation bevægelse på brysthøjde. Hvis du blander i ben elevatorer og knæ elevatorer bringe din modsatte albue til knæet, er du virkelig arbejder dine ben og mavemuskler. Så det handler om kreativitet og holde bevægelse. Du kan bare gyrate og svinge armene som en gal person. Ingen behøver at se dig.

Musikvalg

Først finde en gratis online metronom, så du kan bestemme musik hastigheder. Du kan klikke på et bestemt nummer på metronomen og der bør være det grundlæggende beat af sangen. For din opvarmning og køle ned, vil du ønsker musik, der er omkring 88 - 100. For din 20 minutters fuld aerob tid, vælge musik, der har en metronom markering mellem 108-112 til din skridt sammen danse, og 104 for din bencurl dans. Pick musik, du elsker, der gør dig glad.