Damer fitness Program: Gennemfør en Push Up

Denne Damer fitness program vil forlade dig bedre i stand til at fuldføre en push up, på trods af den tilsyneladende skræmmende kvalitet af øvelsen. Kvinder har typisk forholdsmæssigt noget mindre, små øverste organer, så det er vigtigt at fokusere på at opbygge de relevante muskelgrupper og udvikle upåklagelig formular og kropsholdning. Hold læsning for tips før og under dråben til gulvet.

Start med stærke arme

Hoppe ind i en push-up udfordring har aldrig gjort noget overkroppen arbejde kan forlade du skuffet. Spaghetti arme kunne gøre øvelsen synes monumentale, når det i virkeligheden, det tager ordentlig condition, koncentration og form. Push ups kan helt sikkert hjælpe med at opbygge bryst og arme, men styrke og toning disse muskelgrupper forud for at forsøge at fuldføre den perfekte push up vil vise sig gavnlig. Arbejdet med at styrke skulder og bryst muskler gennem brystet presser, og opbygge de understøttende øvre armmuskler med bicep krøller og tricep elevatorer.

Army Skuldre

Et af de vigtigste elementer til at udfylde et skub op i en vellykket og styrkelse måde er ordentlig skulder formation. Her er nogle skridt til at få dine delts, hvor de har brug for at være at have strøm nok til at sænke og hæve hele din krop:

  • Tough palmer fladt på jorden, med armene rettede direkte under roundest, boniest del af din skulder.
  • Sænk dig selv, med dine arme bøjning og albuer går direkte ud til siden, så når helt sænket, danner de en parallel linje med dine skuldre.
  • Hold skuldre stram og stærk, så din ryg ikke hænge. Skulderbladene bør ikke bevæge sig mod hinanden som du sænke din krop.
  • For en lidt anden træning, kan du holde albuerne lukker dine sider og har albuerne gå bag dine skuldre, når sænkes. Dette vil fokusere på tricep muskler i stedet.

Ændre at lære

Når du laver en push up, danner en ordentlig linje med dine ben og ryg er lige så vigtigt som faste skuldre. Dette kan være en af ​​de mere vanskelige dele at mestre, så sørg for ikke at presse dig selv. En måde at lære dette gradvist og at perfektionere din formular inden lanceringen i fuld push up er først udfylde en modificeret push up. Dette vil få dig hvile på dine knæ i stedet for tæerne, give din krop mindre længde og vægt på lavere. For at gøre disse, knæle med knæene sammen og placere dine arme, så de og dine skuldre hvile i formationen beskrevet i foregående afsnit. Dine knæ og arme skal være så strakte fra hinanden som muligt, mens du stadig holder ordentlig overkroppen form. Kroppen skal være på omkring en 30 graders vinkel til gulvet. Som din krop sænker, være sikker på at din mave og talje ikke hænge mod gulvet, men opretholde en solid linje med resten af ​​kroppen.

Tag uddannelse hjul off

Når du har styr på det modificerede push up, oversætte den samme strategi i fuld på version af øvelsen. Balance din underkrop på gulvet med fødderne samlet og fastholde den samme diagonal linje og vinkel som før med din kerne og skuldre. Fokus på ikke at lade dine knæ drages mod jorden.