Dame Tøj: Shopping Tips

Glæder Shopping Off Season

Du kan besøge de vigtigste stormagasin clearance rack løbet af off sæson, og gem din stor købe til næste sæson eller nogle gange endda held op på en året rundt købe!

Som en smart shopper, er du sikkert klar over, at den intelligente køber altid butikker uden for sæsonen. Du kan spare op til 75% eller mere rabat i sæson priser. At købe en designer etiket kjole eller nederdel fra seks måneder siden, kan betale sig store og bonus er, at normalt de stilarter ændrer sig ikke så meget fra sæson til sæson-udenfor stoffer.

Opsøge fleksible stoffer, der går fra sæson til sæson, såsom polyester blandinger samt silke gøre en enorm forskel i den samlede tøj, og prisen.

Tilbehør Shopping Tips - Bælter

Ligesom tasker og sko, behøver bælte stilarter skifter fra sæson til sæson, men et ekstremt tyndt eller meget bredt bælte vil normalt arbejde med de relevante outfits. Med hensyn til at købe et bælte, Ross har et fremragende udvalg samt Marshalls; men de er ikke altid klippe bunden. Du kan lejlighedsvis få fat i en designer læderbælte for mindre end $ 25, men være parat til at betale mindst, at der for et bælte, som du kan bære igen og igen - og fra sæson til sæson. Det centrale her er at strække din dollar!

Jeg er ikke bekendt med nogen forhandler, der bare sælger bælter; Desuden ville det ikke være en meget spændende shopping tur ville det?