Dame Long Snap Front rober

Dame Long Snap Front rober


Kvinders lange snap foran morgenkåbe er nogle af de mest alsidige klæder du kan bære, bare fordi du kan snap dem på og snap dem ud uden problemer. Hvis du mageligt kan disse perfekte morgenkåbe bæres over pyjamas eller over en natkjole. Nemt konstrueret af bløde, sensuelle tekstiler lige så almindeligt som flannel, kan en snap robe arbejde for dig på ethvert tidspunkt af året.

Typer af Snap rober

Morgenkåbe er let at finde, men du bliver nødt til at sikre, at du finder en, der smigrer din krop type. Tag et kig på nogle af disse forslag, og se, om de opfylder dine behov.

Yoke rober: Yoke morgenkåbe har gammeldags appel, og denne stil ser flot ud med moderne tekstiler og stykker. Hvis du vil have din kjortel til at rumme en fuld buste, er dette en bedre forslag end en med et imperium taljen. Yoke morgenkåbe kan komme trimmet med rør, blonder eller broderi, hvis du foretrækker noget girly.

Malet-Metal Snap rober: Metal snaps er meget retro, og de ​​blander godt med store, dramatiske mønstre og andre lignende prints. Gule snaps er solrige på foråret prints, og rød er stor i feriesæsonen. Hvis du er piget, pink eller lilla er fremragende.

Quiltet rober: du brug for ekstra varme om vinteren? Vatterede morgenkåbe er en pæn måde at bundte mod kulde, især når de kombineres med flannel og tyk bomuld. Vatterede morgenkåbe med snap lukninger kan også en vinge til at trække kåbe tættere til kroppen. Hvis du har brug for ekstra varme, finde en quiltet kjortel med en frotté eller flannel foring.

Overdådige morgenkåbe: overdådige morgenkåbe med snap lukninger er grundlæggende, men de er meget nemme at vedligeholde. Hvis du ønsker at få en kappe, som du bare kan smide i vaskemaskinen, så en overdådigt kjortel med en snap lukning er nemt. Du kan smide denne særlige stil i tørretumbler, også.

Chiffon rober: Hvis du bor i et varmt klima, eller ønsker at bære en snap robe bare for forførelse, chiffon er perfekt. Chiffon klæder brug for særlig pleje, men de ser lækker løbet kort lingeri eller noget vintage lignende bloomers. Prøv orientalsk-inspirerede hjemmesko og lange, sorte mesh pyjamas.

Lace-Trim rober: Lace-trim morgenkåbe kan laves i flannel, i bomuld, og i mesh, og du vil opdage, at denne særlige stil er mere end tilgivende. Slim blonde kan se subtile og søde, mens bredere blonder kan skjule tal mangler.

Hvad skal Wear Under en Snap Robe

Hvis du vil være iført din kjortel omkring huset, overveje hvad der skal bære under den. Efter alt, behøver du ikke bare nødt til at bære dine gamle PJs under din kjortel!

  1. Bære et par stribede pyjamas under en grundlæggende plys kjortel for et traditionelt udseende.
  2. Prøv en bamse under en chiffon robe, der indeholder bittesmå metal snaps.
  3. Eksperimenter med et par bloomers og en Camisole, og top det med et quiltet snap kjortel for kontrast.
  4. Leg med en kraftig bomuld natkjole under en lang snap robe af samme vægt.

Køb Dame Long Snap Front rober

Tjek disse steder til at købe helt nye kvinders lange snap foran klæder, til dig. Ikke mere gammeldags stil! Når du få gjort med din shopping tur, kan du planlægge for næste gang.

  • Besøg Natori for snap-front morgenkåbe i lyse farver og broderi langs brystet.
  • Snup en snap-front robe på Nordstrom: du kan få en i næsten alle farver på deres websted.
  • Køb en kaftan-style robe på Neiman Marcus: du kan finde dem med en svag hippie effekt derovre.

Hvis du aldrig har slidt en lang kjortel, gør dig klar. Nu er din tid til at synke ned i en luksuriøs robe der er ikke kun for at sove. Komfort vil blive din, og der er en ting mere ... du ønsker at købe mere end én.