Dame Fitness: Kvinder Kun Fitnesscentre Tips

Hvem skal jeg gøre Circuit Training?

Circuit træning kan give en udfordrende træning, hvis du ændrer op rutinen regelmæssigt. Velkonstruerede kredsløb træning variere rækkefølgen og intensiteten af ​​øvelserne og holde kroppen gætte om, hvad bliver det næste. Dette er en meget effektiv måde at træne.

En anden fantastisk ting ved kredsløb uddannelse er, at det kan gøres af folk i alle forskellige fitness niveauer. De enkelte øvelser kan tilpasses til at øge eller mindske sværhedsgraden, og vægte kan justeres baseret på styrke. Det er en god form for uddannelse for både nybegyndere og avancerede person, ens.

Kan udvikles Circuit uddannelse rutiner for alle de forskellige typer af fitness mål så godt. Der er dem, der har til formål at øge styrken og dem til at øge udholdenhed. Der er også nogle rutiner, der arbejder på begge. Du kan justere den tid, du bruger på at gøre øvelsen og varigheden hvile til enten hæve eller sænke intensitetsniveau.

Nogle "boot camps" funktionen kredsløb uddannelse som den vigtigste øvelse system, men derefter variere øvelserne dagligt. Mange fitnesscentre for kvinder har kredsløb uddannelse klasser eller udstyr, og det fortsætter med at være en populær metode til uddannelse i sundhed klubber i hele landet. Selv nogle personlige trænere har tilpasset kredsløbet uddannelse idé til deres kunder.

Introduktion til motionsudstyr

Der er flere stykker af hjerte-kar-udstyr, som du typisk vil løbe ind i et motionscenter. Når du bruger dem, vil du generelt finde dem, du naturligvis drages mod. I mellemtiden, her er et par, slå op i næsten enhver gym:

 1. Løbebåndet. Løbebånd får lyst i disse dage. Mange har all-digitale udlæsninger, der fortæller dig information såsom puls, forbrændte kalorier og distance. Nogle har endda små fans bygget i. Løbebånd er godt for walking og kører, og kan bruges af næsten alle.
 2. Den elliptiske træner. Elliptiske maskiner er et sted mellem en cykel, trappe stepper og løbebånd. Mens stående, du "run" med fødderne på to platforme, cirkel, som hvis du var på en cykel. Nogle af disse maskiner har også hånd holder at bevæge armene frem og tilbage. Elliptiske maskiner kan være et godt valg for dem, der søger en lav indvirkning måde at få nogle motionsture.
 3. Stair stepper. I en verden af ​​fitness klatring maskiner trappe stepper er konge. Denne maskine er fantastisk til en virkelig Amped op træning, men kan være svært på knæene for nogle mennesker.
 4. Cyklusser. Der er to primære udgaver af cyklen på gym: den liggende cykel og opretstående cykel. Begge giver en god, lav indflydelse kardiovaskulær træning.

Kurver for kvinder

Med over 10.000 steder, Kurver er et af verdens største franchises. Deres forretningsmodel er baseret på en 30-minutters kredsløb for kvinder, som brønde som en kvinders vægtkontrol program. Ifølge Kurver hjemmeside, denne plan:

 • Omdrejninger op dit stofskifte
 • Giver dig mulighed for at spise hele dagen lang
 • Tilbyder en bred vifte af fødevarer
 • Er baseret på en sund kost

Den "Curves for Women" -programmet er nok bedst for kvinder, der har brugt et stillesiddende liv, og derfor betydeligt overvægtige. I marts 2005, den amerikanske Rådet om Motion besluttede at gøre en undersøgelse, der ville bestemme det gennemsnitlige antal forbrændte kalorier i en typisk Kurver for kvinder træning. De opdagede, at den 30-minutters kredsløb for kvinder forbrænder cirka 184 kalorier. Selv om dette er ganske velegnet til nybegyndere motionister, til sidst vil du har brug for noget mere udfordrende. De ACE Forskerne blev også bekymret over, at på nogle faciliteter, undervisere ikke var dygtige fagfolk.

Former for kvinder

Virksomheden er kendt som Former for kvinder er producenten af ​​det hydrauliske udstyr, der anvendes i faciliteter, der tilbyder uddannelse kredsløb for kvinder. En typisk Former for kvinder pakken indeholder følgende maskiner:

 • Chest Press
 • Shoulder Press / Lat Pull
 • Abdominal / Back
 • Knæ Ext. / Hamstring Curl
 • Bicep / Triceps Curl
 • Lang Row
 • Squat
 • Bortføreren / Adductor
 • 4 - ramper eller Jogging Squares
 • 4 - Stepper Bænke

De hydrauliske maskiner har seks niveauer af resistens. Virksomheden sælger også musik, der er specielt designet til oplæring kredsløb for kvinder. Derudover de sælger solarier, der er designet for kvinders fitnesscentre. Virksomheden har også en franchise af kvinder kun fitnesscentre.

Former for kvinder er ofte forveksles med Former Total Fitness for kvinder, hvilket er en Florida-baserede kæde, der sætter fokus på klasser, at funktionen specifikke øvelser for kvinder. Virksomheden har også en Former Fitness Academy, som er en samlet uddannelsesprogram for kvinder, der gerne vil blive kvinders sundhed og fitness-instruktører.

Skulle du tilmelder dig et Alle Dame Gym?

Med den stigende popularitet af alle-kvinders fitnesscentre, kan du spekulerer om du skulle slutte en. For nybegyndere eller væsentligt overvægtige exerciser, kan en alle kvindelige gym tilbyder et tilflugtssted fra forlegenhed. Nogle kvinder mener også, at i en kvinder, der kun fitnesscenter, kvinder er mere støttende og mindre konkurrencedygtige. Undtagelsesvis travle kvinder har tendens til at nyde den kreds-stil fitnesscentre, der tillader dem at komme ind og ud i 30 minutter.

Kvinder, hvis religioner ikke tillader dem at vise deres kroppe rundt mænd ofte har en tendens til at slutte sig til Damer fitness centre. Andre deltage til sociale formål. Kvinders sundhed klubber også tendens til at have fitness udstyr, der har en mere brugervenligt design for den kvindelige krop. Disse fitnesscentre kan også tilbyde tjenester såsom børnepasning, prænatal klasser og specialklasser for kvinder med osteoporose.

Mens disse er alle gode grunde til at deltage i en kvinders sundhed klub, skal der tages hensyn til de modargumenter imod medlemskab. Overvej dette: Hvis det kun kvinder fitnesscentre er acceptable, er det også OK for igen har alle mandlige fitness centre, golfbaner osv? Hvis det er tilfældet, hvis disse alle mandlige centre igen bliver de vigtigste steder for virksomhedernes netværk, hvordan vil det påvirke kvinder i virksomhedernes verden? Selv religiøse kvinder og tidligere voldtægtsofre kan have en gyldig grund til at deltage i en kvinders fitnesscenter, nogle fitnesscentre, såsom Healthworks Fitness for kvinder i Boston, leje et betydeligt antal mandlige personlige trænere og gruppe motion instruktører. Du bør også overveje, om øvelser for kvinder, der findes på dette franchise tilbyder kredsløb uddannelse vil fortsat være udfordrende nok til at være effektiv i det lange løb. Også da programmerne er nøjagtig de samme, der er en højere tendens til kedsomhed og udbrændthed.

Husk på, at mange all-kvindelige fitnesscentre er bemandet af kvinder, der har begrænset erfaring i fitness branchen. Dette kan være en problematisk, hvis du har nogen alvorlige helbredsmæssige problemer.

Stærke skuldre Combat daske

Skulder strækninger og styrkemidler er vigtige øvelser for kvinder, fordi mange af os nærer så meget spænding i vores skuldre. Og hvis du bruger det meste af din sidder foran en computer, er du sandsynligvis til at udvikle en krum stilling, der gør du ser og føler træt.

Men heldigvis er der masser af øvelser for at hjælpe dig med at forme din skulder og bekæmpe "computer fornemmelse."

Prøv denne enkle øvelse for startere, Lateral Single-Arm Raise:

 • Stå ret op med fødderne skulder bredde fra hinanden.
 • Hold en 3- til 5-pund håndvægt i hver hånd. Start med dine arme på dine sider.
 • Bøj højre arm lidt, og langsomt hæve den til skulderhøjde, så din arm er parallelt med gulvet; ikke låse albuen.
 • Lavere og gentag med den anden arm.
 • Alternative arme og gentag otte til 10 gange på hver side.

Gym-fobiske? Prøv Kvinders Kun Fitnesscentre

Den stigende forekomst og popularitet af Kvinders-only fitnesscentre har gjort en stor forskel i kvinders sundhed. Kæder af kvinders fitnesscentre, såsom Kurver og Liberty Fitness, markedsføre sig selv som værende mere indbydende til kvinder i alle aldre, former, størrelser og fitness niveauer end en coed gym fuld af jern-pumpende fyre eller skinny piger.

På trods af den udbredte bevidsthed om fordelene ved fitness og sundhedsmæssige risici forbundet med overvægt og fedme, mange kvinder vige fra en traditionel coed gym, fordi de føler sig intimideret. Kvinders fitnesscentre gøre kvinders sundhed prioriteres, og de fleste af disse anlæg har certificerede fitness fagfolk til rådighed til at motivere og guide dig gennem en 30-minutters træning.

Time spændt? Få på Circuit

De fleste læger anbefaler mindst tre 30-minutters træning hver uge for at opretholde et grundlæggende niveau af fitness, der giver mærkbare sundhedsmæssige fordele i forhold til en inaktiv livsstil.

Mange kvinder har en hård tid montering fitness i deres tidsplaner, og kvinders fitnesscentre har reageret ved at designe en 30-minutters træning uddannelse kredsløb for kvinder, der kombinerer konditionstræning, styrketræning og udspænding. Fitness træning personale på kvinders fitnesscentre vil interviewe dig til at vurdere dine sundhed og fitness mål og derefter vise dig, hvordan du bruger deres udstyr i en tilpasset 30-minutters træning. Mange af disse faciliteter har maskiner med hydraulisk vægte, som kan være lettere at administrere end bulkier frie vægte og remskive-stil maskiner.

De kredsløb uddannelsesprogrammer kan tilpasses til alle fitness niveauer, fra begynder til avanceret, så du kan justere dine mål som du møder dem. Desuden kan den indbydende miljø af kvinders fitnesscentre motivere dig til at træne oftere, så du er mere tilbøjelige til at få at undvigende tre træning om ugen.

Historien om kvinder Kun Fitnesscentre

Tilbage i 1960'erne var der en overflod af kvinder, der kun fitnesscentre. Selv de co-ed fitnesscentre af tiden, såsom Jack La Lanne, featured "mænds nætter" og "damer nætter." På det tidspunkt, disse kvinders centre var normalt temmelig lille. Nogle havde ikke engang brusere, fordi tanken om kvinder sveden under træning blev betragtet som "unfeminine." Navnene på disse kvinders fitness klubber afspejlede filosofi af gange. For eksempel navne som "Elaine Powers Figur Salon" var populære. Disse klubber fremhævede også nogle temmelig humoristisk udstyr, såsom vibrerende bælter til "vibrere fedtet væk," og rullende maskine til "rulle fedtet væk."

Inden for samme tidsramme, der var en række "mænd kun" fitnesscentre, såsom New York Athletic Club. Administrerende direktører og andre øvre niveau ledere ofte brugt disse fitnesscentre for virksomhedernes netværk. Men med fremkomsten af ​​den feministiske bevægelse, mange kvinder ind i virksomhedernes markedsplads. Der var berettiget bekymring for, at da mange af de mega forretningsaftaler blev gjort på disse fitness klubber, kvinder var en ulempe. Efter alt, hvis de ikke fik lov til at bogstaveligt "svømme med hajer," hvordan ville de fremme deres karriere? Til sidst, på grund af pres fra National Organization for Women (NOW) og andre organisationer, disse klubber var befriet.

I det seneste årti, har kvinders sundhed klubber lavet et comeback. Mange har optrådt i form af franchise, der fokuserer på uddannelse kredsløb for kvinder. Andre er full-service fitnesscentre, der er selvstændigt ejet og drevet. Hvorfor den pludselige tilbagevenden? Det er svært at sige. Nogle af de franchises faktisk startede som en konservativ reaktion på, hvad fundamentalister ser som "en stadig mere umoralsk samfund." Ejerne af disse franchises mener, at kvinder ikke bør udsætte deres træning-klædte organer i det offentlige, når mænd er til stede. Rygter, der endnu ikke er underbygget, tyder på, at dele af franchisen gebyrer fra disse kvinders træningscentre doneres til anti-choice organisationer.

Ironisk nok, feminister, der engang var imod de all-mandlige fitness centre udviklet mange af de andre kvinders sundhed klubber. Disse Damer fitness klubber ofte har tilføjet frynsegoder, såsom babysitter, prænatal træningshold og motion udstyr, der er specielt designet til kvinder. De kan også have omfattende kurbade tjenester.

Tips til effektiv Circuit Training

Circuit træning kan være en yderst effektiv måde at arbejde ud, så længe du ved, hvordan du gør øvelserne korrekt. Vær sikker på du får mest muligt ud af din træning ved at ansætte følgende smarte tips:

 • Pace ting godt. Laver øvelser for hurtigt kan mindske effekten på musklerne og også bidrage til skade.
 • Træk vejret. Holde vejret under øvelser kan øge blodtrykket.
 • Forøg vanskelighed langsomt. Arbejde op til tungere vægte eller flere gentagelser i stedet for at gøre store spring fremad.
 • Glem ikke at hvile. Arbejde af samme muskelgrupper flere dage i træk kan ikke være den bedste ting. Prøv og sluk, understreger arme én dag og ben den næste.
 • Kend ordentlig form. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du gør en øvelse, finde ud af ved at spørge en ansat i gymnastiksalen. Korrekt form er vigtigt at maksimere den positive virkning af hver øvelse og for at beskytte din krop mod skader.
 • Skift tingene op. At gøre det samme rutine hver gang luller dine muskler i en afslappet tilstand, og kan bremse fremskridt. Prøv at alternative øvelser ofte for maksimalt udbytte.

Hvis du ved, hvordan du får mest muligt ud af dit kredsløb træning rutine, vil du få bedre resultater for den tid du lægger i at udøve. Prøv at bruge nogle af de tips ovenfor for at sikre, at du gør alt hvad du kan for at høste fordelene af denne type uddannelse.

Tjekker en Gym

Du kan besøge et træningscenter før du tilmelder dig - det kan være den bedste måde at fortælle, hvis det er det rigtige sted for dig. Der er mange måder at gå om dette, men her er et par ideer, du kan bruge til at komme ind og se tingene for dig selv:

 • Besøg klubben med en ven. Mange sundhed klubber tilbyder gratis adgangskort til medlemmerne, så de kan tage en ven til faciliteten med jævne mellemrum.
 • Få en dag pass. Se om gymnastiksalen vil tillade dig at bruge anlægget til en dag eller betale et mindre gebyr for at afprøve udstyret. Du er muligvis nødt til at underskrive en dispensation til at gøre det.
 • Prøv en klasse. Nogle sundhed klubber vil tillade ikke-medlemmer til at tage træningshold eller prøve kredsløb uddannelse der for en per klasse gebyr. Hvis du kan drage fordel af dette, er det en fantastisk måde at få en fornemmelse for gymnastiksalen og se om du kan lide det.
 • Overvej en prøvemedlemskab. Nogle fitnesscentre vil tilbyde sommer kun medlemskaber eller har forsøg medlemskaber for potentielle kunder. Det gør ikke ondt at kontrollere.
 • Bed om en rundvisning. De fleste fitnesscentre vil give dig en grundlæggende rundtur i deres anlæg uden omkostninger.
 • Spørg rundt. Hvis du ikke er i stand til at komme ind i gymnastiksalen for et kig, bede andre om oplysninger om stedet. Sørg for at medtage specifikke spørgsmål om noget, du er særligt nysgerrig.

At se et motionscenter med dine egne øjne kan være en god måde at vide, om det vil arbejde for dine behov. Siden få et medlemskab er virkelig en investering, det betaler sig at vide, hvad du køber i forvejen.

Fitnesscentre til kvinder

Fitnesscentre for kvinder dukker op overalt i disse dage. Konceptet er startet som flere og flere kvinder har draget mod lavtryks format og behagelig atmosfære. Mange kvinder nyder tanken om at arbejde i et sted, hvor der kun er kvinder.

Nogle alle-kvindelige fitnesscentre er meget grundlæggende, tilbyder kredsløb træningsudstyr og ikke meget andet. Disse faciliteter er designet til kvinder, der er på udkig efter en hurtig, grundlæggende workout rutine, der vil ramme de store muskelgrupper samtidig hjælpe dem med at forbedre kondition samt. De er ideelle for dem, der leder efter en billig sted at træne med ingen dikkedarer.

Andre fitnesscentre, der appellerer til kvinder er mere omfattende i deres tilbud. Nogle hold fitness klasser gearet til kvinder, herunder salsa dans eller endda mavedans. Andre kan have en dekorativ omklædningsrum, komplet med sauna og dampbad.

Der er også fitnesscentre, der falder et sted midt i mellem ingen dikkedarer og høje ende. Beslutningen om hvilken er den rigtige for dig, afhænger af hvilke funktioner, du leder efter. Gøre lidt sammenligning shopping og vælge det sted, der passer bedst til dine behov. Du kan også vælge at høre, om særlige priser, tilbud eller pakker før undertegnelsen på på én facilitet.

Den mest populære Classe ved Damer fitness Centers

De fleste kvinder fitness klubber fokuserer på en gruppe øvelse tidsplan, der er udstyret med de bedste øvelser for kvinder. Disse omfatter ofte "Butts og indvolde" klasser, organ skulptur, stabilitet bold klasser og pilates. Du kan også forvente at se mange yoga klasser på programmet, samt en sort og dans inspireret træning sessioner, såsom Balletcore, Belly Dancing og andre. Hvis du er gravid, vil en kvinders fitnesscenter sandsynligvis være det bedste sted at finde prænatal øvelse klasser, der er planlagt på et belejligt tidspunkt.

Hvis du ikke er gravid, og hvis du ikke er en fan af præ-koreograferede træningspas, vil du sandsynligvis nyde cykling træning.

Hvordan vælger en Dame Gym?

Når du har besluttet at deltage i en alle kvindelige gym, er der nogle vigtige kriterier for at vælge en, der passer bedst til dine formål. Her er nogle ting at overveje, når du vælger en alle-kvinders gym:

 • Er det hjælpsomme personale?
 • Er faciliteterne holdes rene?
 • Er der tilstrækkelig vejledning og orientering for nye medlemmer?
 • Hvis du er interesseret i sport, er der sport-specifikke uddannelsesprogrammer?
 • Har klubben give kvindelige-specifikke træningsprogrammer såsom prænatal motion og forebyggelse af osteoporose?
 • Er der vægt management programmer?
 • Er børnepasning til rådighed?
 • Er klubben medlem af IHRSA, der har gensidige aftaler med klubber, du kan besøge, når de rejser?

Kvinders Fitness Udstyr

En af fordelene ved en all-kvindelige gym er, at udstyret vil være specielt designet til en kvinders krop. For eksempel ved Coed fitnesscentre, kan det være svært at finde de rigtige sæde indstillingerne for kortere kvinder. Mens nogle Coed fitnesscentre har bortføreren / adductor maskiner til de indre og ydre lår, samt den "røv-buster" maskiner til gluteals, du er mere tilbøjelige til at finde disse maskiner på en all Damer fitness center.Additionally, mange kvinder hævder, at kvinder er mere tilbøjelige end mænd til at tørre sveden af ​​udstyret efter brug.

Hvad er Circuit Training?

Du har sikkert bemærket, at mange af de kvinder sundhed klubber har uddannelse kredsløb for kvinder. Disse kredsløb har en række øvelser for kvinder, der udføres i en hurtig sekvens. I de fleste tilfælde er grupperne af 6 til 10 styrkeøvelser udført for et bestemt antal gentagelser eller for en nærmere fastsat periode forud for at flytte videre til næste øvelse. Før du går gennem kredsløbet, vil du normalt få en aerob opvarmning. Ved at flytte gennem styrketræning øvelser så hurtigt som muligt, forbliver du puls forhøjet i hele træningen.

Der er mange grunde til, kredsløb uddannelse er særlig gavnligt for istandsat kvindelige exerciser.

 • Da du bevæger sig gennem forskellige muskelgrupper, behøver du ikke at bekymre dig om anstrengende en bestemt gruppe.
 • Du kan holde din puls forhøjet uden at blive opbrugt.
 • Det er en fantastisk måde at kombinere aerob og styrketræning i en hurtig træning
 • Det er tidsbesparende. hvis du kun har 30 minutter om dagen til motion, er dette den bedste måde at bruge det.

Bestemmelse dit budget for motion

Når det kommer til motion fitness-centre, kan omkostningerne tilføje op hurtigt. Det kan være en god ide at vælge et budget for motion og eventuelle udgifter forud for udkig efter en mulighed for at deltage.

Hvis du er stram på fonde, se om der er nogen steder, du kan være i stand til at skære lidt for at gøre en gym medlemskab mulig. Nogle gange alt hvad du behøver er en lille budget tilpasning for at frigøre nogle midler til fitness. Kontroller også, i lav-dikkedarer faciliteter, såsom nogle af de alle-kvindelige fitnesscentre. Mange har en tendens til at tilbyde priser, der er forholdsvis billig.

Sammenligning shopping er en anden måde at finde et motionscenter, der matcher dit budget behov. Ring rundt for priser, spørg venner til information og holde øje åbent for specielle medlemskab omhandler. Nogle steder tilbyder de samme tilbud hver år, mens andre varierer dem baseret på medlemskab tilgængelighed. Hvis du har et job uden for hjemmet, kan du også ønsker at kontrollere fitness centre omkring dit tjenestested at se, hvad deres priser er så godt.

Hold øje med skjulte omkostninger. Nogle steder opkræver et årligt kontingent i tillæg til de månedlige afgifter. Nogle kan ikke indeholde træningshold i prisen på medlemskabet. Sørg for at du ved, hvad pakken indebærer før du tilmelder dig som medlem, bare for at være på den sikre side.

Tilpas din fitness rutine

Hvad er den rigtige type fitness øvelse program til din livsstil? Dette svar afhænger til dels af, hvad du nyder, og også hvad din personlighed er.

Kan du lide at være social? Trænings klasser kan være den perfekte løsning. Du kan gå sammen med en kæreste og tage en Pilates klasse, eller få venner på gym, når du får der. Der kan være en følelse af kammeratskab i en klasse indstilling, som gør det sjovt for dem, der nyder at være omkring andre mennesker i denne type atmosfære.

Er du en privatperson? Måske et motionscenter, der har et medlemskab bestående udelukkende af kvinder kan være et godt valg. Også, hvis du foretrækker, kan du vælge at arbejde i løbet af timer, hvor der ikke er mange mennesker omkring på anlægget. Prøv at gå på forskellige tidspunkter for at se, hvad publikum er ligesom, eller spørg en medarbejder, når de langsomme tider er.

De, der kan lide at få deres træning i hurtigt kunne være helt tilfreds med 30 minutters kredsløb træningsprogram. Disse tilbydes af mange sundhed klubber og er blevet et populært valg for dem, der er presset på for tiden. Nærhed til dit hjem kan være en anden faktor her.

På den anden side, hvis du er en person, der virkelig elsker at bruge tid på motionscenter, du måske ønsker at holde ud for en med en indstilling mere "spa-lignende". Nogle faciliteter tilbyder endda ekstra såsom massage og andre spa-tjenester.

Ligegyldigt hvad din særlige smag, hvis du finder det rigtige match, vil du være mere tilbøjelige til at bruge faciliteten. Tage lidt tid til at tænke over, hvor du ville passe bedst, og træffe det valg, der er rigtige for dig.