Dallas Cowboys Grooms Cake

Dallas Cowboys Grooms Cake
Dekorer en Cowboys kage med blå og sølv frosting.

Overrask din fodbold fanatiker mand-til-være med en kreativ gommens kage ideer og bage ham en Dallas Cowboys grooms kage.

Design af et Football Cake

En fodbold tema gommens kage har en masse designmuligheder. Mængden af ​​mennesker kagen vil foder og dit budget vil hjælpe diktere det endelige design. Efter alt, vil en lille 3-D fodbold kage ikke brødføde så mange mennesker som et stort differentieret kage, og en enklere design er ofte billigere. Kagen kan serveres enten på bryllup afprøvning middag eller i receptionen ved siden af ​​bryllupskage.

Tal med din bager om at komme op med et design til kagen. Han eller hun kan have fotografier af andre fodbold kager, der kan gøres for at afspejle Dallas Cowboys tema. Du kan også være i stand til at arbejde direkte med bageren at designe en brugerdefineret kage til din forlovede.

Start med at beslutte, om du ønsker et ark kage, formet kage, eller 3-D kage. For brude med en masse mennesker til at tjene, kan en nedskaleret differentieret kage også være en mulighed. Derefter finde ud af, hvilken slags design, du vil ske på kagen. Populære designelementer omfatter:

 • Fodbold figurer
 • Sølv stjerner
 • Hjelme
 • Texas state form
 • Fodboldtrøje figurer
 • Team håndklæde figurer
 • Stadion figurer
 • Fodboldbaner
 • Cowboys spillere

En eller flere af disse elementer kan bruges til at hjælpe med at skabe en Dallas Cowboys gommens kage, ofte præsentere dig flere muligheder at vælge imellem. En 3-D stadion kage ville være stor i fondant og med gumpaste og chokolade tal; men du kan lave et stadion på et ark kage, også. Tale over muligheder med din bager til at komme til en endelig beslutning.

Lav din egen Dallas Cowboys Grooms Cake

Brides på et budget måske ønsker at gøre gommens kagen selv. En måde at gøre denne kage ekstra speciel er at tale med moderen til den nette og få denne særlige opskrift for at gøre sin barndom favorit kage. Faktisk kan hun selv tilbyde at hjælpe med at gøre det.

Investering i en formet pan er en måde at gøre at dekorere kagen en leg. Du skal blot følge med fordybningerne i kagen for at skabe design i frosting. Instruktioner er ofte inkluderet for nyhed pander, hvilket gør processen endnu nemmere. Et par ændringer, såsom at bruge blå og sølv frosting, vil gøre enhver fodbold kage i en Dallas Cowboys NFL hold kage. Disse formede pander ville arbejde udmærket for at gøre en sports tema gommens kage:

 • Pennant Pan
 • Stjerne Pan
 • Fodbold hjelm Cake Pan med Face Mask
 • Stadium Cake Pan

Brides, der ikke er så praktisk med glasur kan stadig oprette en Dallas Cowboys grooms kage. To nemme kager at gøre, er kit kager og jersey kager.

Fodbold Kit Kager

Dallas Cowboys Grooms Cake
Opret en fodboldbane ark kage.

Kage udsmykning kits kan findes på speciale bagning butikker, hobby butikker og online. Alt du skal gøre er at frost kagen i passende farve og tilføje figurer til toppen. Billige fodbold kits omfatter ofte spillere og målstolperne, at du skal frost kagen i grøn og skrive "cowboys" i blåt i endezonerne.

Du kan også bruge en Cowboys kage Topper på en simpel rund kage frosted i blåt. Skriv "Go Cowboys" omkring siden, opsporing stencil breve med en tandstikker for mere præcision, hvis nødvendigt.

Jersey Kager

Med lidt øvelse, kan du lave en fodboldtrøje kage uden investering i en særlig gryde og få udsmykning færdigheder. Følg disse trin:

 1. Bag en rektangulær kage og en mindre firkantet kage.
 2. Efter afkøling 15 minutter tager kager ud af gryden.
 3. Afslut køling.
 4. Skær firkantet kage i fjerdedele. Kassér to af fjerdedele (eller gemme til en snack!).
 5. Brug dit valg af frosting, lægger to af fjerdedele til hver side af en ende af den rektangulære kage, der danner et "T" form.
 6. Øverst midten af ​​T-form, skal du bruge et glas til afsnittet ud en halsudskæring. Form med en kniv, hvis nødvendigt.
 7. Frost kagen i blå glasur.
 8. Trace store tal og din forlovede efternavn på trøjen.
 9. Pipe hvid og sølv glasur omkring tal og navn.

Et par prøvekørsler kan hjælpe med at gøre din endelige kage oplevelse gå glat. Som du vokse mere sikker i din udsmykning færdigheder, kan du tilføje flere elementer til det endelige design, såsom sølv eller grå farvede stjerner.

Inspirerende Cowboys Kager

En Dallas Cowboys gommens kage vil gøre enhver fodboldfan smil på hans bryllupsdag. Bliv inspireret ved at tjekke disse kager:

 • Dallas Cowboys Cake
 • Fodbold Kage med Dallas Cowboys Stjerner
 • Dallas Cowboys Fodbold Sports Cake
 • Fodbold Fanatics Wedding Cake
 • Fodbold Grooms Cake