Dagture i Yosemite

Dagture i Yosemite


En af de bedste måder at udforske Yosemite er gennem vandreture. Vær sikker på at medtage nogle af disse dagture på din næste rejse.

Dagture i Yosemite

National Park Service (NPS) kører Yosemite National Park og har vandrekort tilgængelig for download på deres hjemmeside. Når du beslutter, hvilke spor du vil vandre, udskrive kortet for at bruge som en guide.

Let

Easy vandreture er kendetegnet ved korte afstande eller små stigninger. Alle disse vandrestier er endda kørestol tilgængelige, og de fleste tillader hunde, så længe de er i snor.

  • Bridalveil Fall er en brolagt vandresti, der tager dig til bunden af vandfaldet. Den ene halvdel mile rundt tur bør tage den gennemsnitlige hiker cirka 20 minutter at gennemføre. Vandfaldet har vand året rundt, så du kan forvente et koldt brusebad om sommeren og glat is om vinteren.
  • Lavere Yosemite Fall en delvist brolagt vandresti, der tager dig til et område, hvor du kan se både de øvre og nedre Yosemite falder under den 30 minutters vandretur. Den første halvdel af den ene mile loop er kørestol tilgængelige og kæledyr er tilladt. Der er en svag hældning og i slutningen af ​​sommermånederne faldet kan tørre op.
  • Cooks Meadow Loop er også en en mile løkke, der tager omkring 30 minutter at gennemføre. Turen begynder ved Valley besøgscenter og fortsætter gennem en cykelsti og Sentinel Bridge for visninger af Half Dome. Andre visninger i løbet af Cooks Meadow Loop vandretur omfatter Glacier Point og Royal Arches.
  • Mirror Lake er en to mile løkke, der begynder ved Mirror Lake Trail hovedet og tager omkring en time at vandre. Da Mirror Lake ikke har meget vand, undtagen i det sene forår og den tidlige sommer, er denne vandretur bedst forbeholdt disse tider.

Moderat

  • Mirror Lake (herunder engen) er for en fem mile version af Mirror Lake vandretur. I stedet for at forblive på brolagt vej til Mirror Lake, vandrere dreje ind den markerede eng trail og fortsætter rundt om søen i en løkke, der tager cirka to timer.
  • Valley Floor Loop tilbyder to muligheder for vandrere. Den første, kendt som den halve loop, er en seks og en halv mile hike, der tager dig over Merced River via El Capitan broen. Når du har krydset broen, kan du vende rundt for at fuldføre den halve loop eller fortsætte på yderligere seks og en halv miles til gennemføre det fulde 13 mile loop i cirka seks timer. Den fulde løkke omfatter udsigt over Cathedral Rocks, Three Brothers, Bridalveil Fall og Yosemite Falls.

Anstrengende

  • Four Mile Trail er ni og en halv miles rundt tur og tager cirka seks til otte timer at gennemføre. Mens vandreture, forventer at støde på omkring 3200 meter i elevation gevinst. Stien begynder ved Four Mile Trail hoved og kulminerer på Glacier Point. For en mindre eventyrlystne hike, overveje at købe en busbillet, der tager dig direkte til Glacier Point derefter vandre ned.
  • Panorama Trail er en otte og en halv mile rundt tur vandretur til dalen. Det er en vanskelig vandretur på grund af de stejle elevation gevinster og ofte sne. For en erfaren hiker, denne vandretur er absolut umagen værd, fordi, som du ville forvente fra navnet, der er nogle vidunderlige panoramaudsigt over hele dalen.
  • Nevada Fall er kun fem og en halv miles rundt tur, men på grund af isforhold fra tåge, er dette spor lukket om vinteren. Højden gevinst er omkring 2000 meter og turen tager omkring seks timer at gennemføre. Sporet begynder ved Glade Isles og slutter en toppen af ​​Nevada Falls.

Foreslåede Supplies

Selvom du kun planlægger en dag hike, Sørg du tage de rigtige forsyninger til at reducere risikoen for sygdom eller tilskadekomst. Stier beregnet til dagture i Yosemite måske ikke godt rejste på bestemte tidspunkter af året, så du bør altid være forberedt på nødsituationer ved at bringe en førstehjælpskasse. Tilstrækkelig vand og fødevarer såsom energibarer er også behov for. Ved at tage et par forholdsregler, vil din tur til en af ​​de smukkeste parker i verden være en succes.