Daglige træning med en stationær cykel

At være perfekt pasform kræver ikke en komplet gym-system i dit hjem. Faktisk, selvom du kun har en stationær cykel, kan du møde alle dine motion mål. Når du har en stationær cykel derhjemme, i mangel af en træner, du kan faktisk gøre en masse øvelser for at målrette forskellige sundhedsmæssige mål. Her er nogle af de aktiviteter, du kan gøre med en stationær cykel, som du kan udføre dagligt:

  • Ten-Minute Cardio Workout - Dette er især nyttigt for begyndere, der har lidt eller ingen erfaring med motion. Denne form for workout plan tjente en masse gode anmeldelser, da det er effektivt og er let at gøre i en daglig måde. Faktisk er det bare består af tre trin som:

    1. Dette er den varmer op stadium, hvor man kan cykle i en meget behagelig måde med en meget lav modstand niveau. Dette skal gøres i cirka tre minutter.
    2. Du er nødt til at arbejde lidt hårdere end det første skridt ved at øge modstanden niveau. Alligevel skal det bemærkes, at det er lige højt nok, at du stadig kan bære en sædvanlig samtale. Du er nødt til at holde dette tempo for i alt fire minutter.
    3. Langsomt sænke modstanden og tempoet, indtil du når et behageligt tempo. Dette er nedkøling niveau og skal gøres på tre minutter.
  • Aerob træning Bike Workout - Denne form for træning er bedst, hvis dit formål er at forbrænde fedt og tabe sig. Cykling med musik i 20 til 30 minutter dagligt vil hjælpe dig med at brænde en tilnærmelse af 300 kalorier på en dag.
  • Motionscykel intervaltræning - Træning eller øvelser af denne art er faktisk godt for vægttab. Anmeldelser af dette program samt undersøgelser har vist, at det kan brænde op til så meget som tre gange flere kalorier end de sædvanlige aerobe cykel øvelser. I en spændvidde på 20 minutter dagligt otte sekunder af intens indsats og 12 sekunder af nyttiggørelse skal gøres i intervaller. Denne form for interval program er et mellemprodukt aktivitet. For avancerede dem, otte, 10, 15 og 20 sekunder af intens indsats der skal gøres i intervaller med 45 minutter af opsving. Bagefter starter intervallet i de 20 sekunders intens indsats til otte sekunder. Denne proces bør gentages i 20 minutter.

Der er mange flere forskellige slags motionsaktiviteter, der kan gøres på en stationær cykel. Uanset hvilken slags cykel, du har med dig, det være sig en magnetisk cykel, proform cykel eller modstand cykel, er det vigtigt, at træning er færdig regelmæssigt. Dette er for at sikre gode resultater.

Men hvis du har en hård tid i at vælge den bedste daglige træning for dig, er det bedst, hvis man spørger en træner eller læse anmeldelser af forskellige slags programmer. I dette tilfælde vil du være sikker på, at den indsats, du lagt i at udøve på en stationær cykel vil give dig kun positive resultater.