Daglige Aktivitet Plader til småbørn

Daglige Aktivitet Plader til småbørn


Brug af daglige aktivitet ark for småbørn er en god måde at holde styr på alt hvad børn gør, både når de er sammen med dig, samt når de er sammen med en anden omsorgsperson.

Oplysninger om daglig aktivitet Plader til småbørn

Flere typer af information er almindeligt forekommende på aktivitet ark. For småbørn, spil og ting, de gjorde er vigtige, samt nap gange, hvad og hvor meget de spiste, og selv deres ture til badeværelset eller bleskift. Hvis primært daycare udbydere og babysittere bruge arkene, det er alle de oplysninger, du har brug for i slutningen af ​​dagen. Hvis aktiviteten ark er virkelig kun for dig derhjemme, kan du lade nogle af disse kategorier.

Kategorier af oplysninger

  • Aktiviteter: Uanset om dit barn er blevet farvning, se tv eller spille på legepladsen, er det en god ide at vide, hvad han eller hun har gjort i dag, og hvor længe (ca.). Det er vigtigt for et par grunde: Hvis du er hjemme med dit barn hele dagen, syv dage om ugen, er det godt at variere aktiviteter dit barn i løbet af ugen. Hvis den bruges af en børnepasning udbyder, du er i stand til at holde styr på, hvad dit barn gør, når han eller hun er i en anden persons varetægt. Hvis du mener, at dit barn ser for meget fjernsyn eller ikke spiller uden nok, kan du løse dine bekymringer med udbyderen. Desuden, hvis dit barn er meget træt en nat, det kan simpelthen være fordi han eller hun løb rundt på legepladsen i lang tid den dag. At vide, hvad dit barn gjorde, kan hjælpe med at forklare sin opførsel i løbet af aftenen og ved sengetid.
  • Måltider og snacks: Hold styr på dit barns spise på næsten samme måde, som du spore aktiviteter. Du kan bruge arkene at sikre, at du tilbyder en bred vifte af sunde fødevarer og ikke alt for mange søde sager, eller du kan bruge arkene til at holde kontakten med, hvad dit barn spiser, når uden for dit hjem.
  • Naps: For småbørn, lur er stadig en vigtig del af den daglige rutine. At vide, hvornår dit barn lur kan hjælpe dig med at forudsige, når nap og bed tider vil være. Ligeledes, når dit barn er på dagpleje, er det meget sandsynligt, at han eller hun har en anden sovende mønster end hjemme. Kendskab til disse oplysninger kan holde dig opdateret om dit barns sovevaner.
  • Badeværelse Trips / Bleer: For de yngste småbørn, bleskift er gode at holde styr på, men er ikke så kritisk som for nyfødte og babyer. For småbørn, der er pottetræning, holde styr på deres ture til badeværelset kan hjælpe dem med at blive mere succesfuld. Beder ofte, hvis dit barn har brug for at gå på toilettet er en af ​​de bedste måder at øge bevidstheden i dit barn og dermed fremme en vellykket pottetræning.

To måder at bruge Aktivitet Sheets

Daglige aktivitet ark til småbørn kan bruges på to måder: du kan forlade arkene 100% blank hver dag, og lad dem blive fyldt i, eller du kan planlægge ved at fylde dem ud delvis i begyndelsen af ​​ugen for at sikre variation i løbet af ugen. Brug dem til at indsamle oplysninger og opdage eventuelle mønstre i dit barns adfærd og søvn baseret på, hvad han gør i løbet af sin dag.

Hvis søndag du udfylder forskellige aktiviteter for hver dag i ugen og gøre et notat om, hvad der skal spises til frokost og snacks hver dag, kan du introducere sort i ugen i stedet for bare håber på det. Selvfølgelig, hvis dit barn er på dagpleje, kan du ikke har mulighed for at fortælle voksne i børnehaven, hvilke aktiviteter at gøre på hvilken dag. Dog vil en god børnepasning udbyder holde sort i tankerne, når du planlægger den daglige pensum og ugentlige menuer.

Oprettelse Informationsark til småbørn

Du kan lave dine egne aktivitet ark. Dette giver dig mulighed for at vælge de oplysninger og tilføj eventuelle særlige bemærkninger om dit barn til højre ind på arket, såsom en alvorlig allergi eller anden medicinsk tilstand.

Hvis en generel ark der passer til dine behov, masser af daginstitutionerne dagbøger er tilgængelige til at købe til stor bog detailhandlere. Tjek den daglige Organizer af Julia Meehan eller Eat, Sleep og Poop Journal af Sandra Kosak. Mens disse bøger er måske mere passende til spædbørn, kan de modificeres til at rumme småbørn samt.

LoveToKnow har også skabt denne gratis printable regneark til dit brug:

  • Daglige aktiviteter for småbørn

Hvis du har brug for hjælp at hente denne kan udskrives, så tjek disse tips.

Uanset om du laver dine egne ark, brug den, indeholdt i denne artikel, eller købe en daginstitution dagbog, se på oplysninger, der registreres på arkene hver dag, så du kan foretage justeringer og forslag efter behov, hvilket sikrer et godt helbred og sunde aktiviteter for din toddler hver dag.