Daglig Tid brugt Sitting kommer til 14 plus timer for briter

Når tiden briterne bruger på mødet er beregnet det beløb til 14 timer og 39 minutter til hver dag! Denne awesome tal kom op som et resultat af en meningsmåling involverer 3.000 voksne englændere.

Daglig Tid brugt Sitting kommer til 14 plus timer for briter

Hvis det kan synes utroligt, det er kun ved første øjekast, for når vi begynder at overveje om de ting, der holder os sidder - herunder at læse denne artikel -! Vi vil finde dem talrige.

Voksne, hvis dag består af pendling til arbejde, arbejder væk på kontoret skrivebord og hengive sig til at spille på computeren eller ser tv om aftenen kun ringe chance for at ansætte deres ben korrekt.

Forskningen kom op med den gennemsnitlige tid brugt på skriveborde (4 timer og 17 minutter), på førersædet i bilen (en time og 41 minutter), og sidder ned i den offentlige transport (52 minutter).

Ved hjælp af en hjemmecomputer eller en bærbar computer æder to timer og 23 minutter mere. Fjernsynet kræver sin daglige vejafgift på to timer og 27 minutter at vinde 4 minutter i løbet af computere (klart ikke så for mange af os!)

Computerspil gør en separat indgang på 54 minutter.

Spise forbruger 33 minutters siddende, og hvis nogle af os kan spise på farten, vi næppe læse uden at sidde ned først, så det er en anden time og 10 minutter for dem, der er glade for deres bog om aftenen.

Denne forskning blev udført af Weight Watchers UK, hvis talsmand understregede betydningen af ​​recessionen i at have folk siddende mere, end de havde før - hvilket efterlader mindre tid til at blive brugt på motion. I kommentarerne denne tingenes tilstand blev kaldt "en sundhedsmæssig bombe venter på at ske."

Tiden britiske voksne bruger på at udøve, der gjorde 50 minutter om ugen fortsat er yderst utilstrækkelig til at sikre en sund levevis.