Daginstitutioner: Typer af Care Tips

Hvad er Forside Daycare?

Hjem baseret dagpleje, også kaldet familie dagpleje, bør give alle fordelene ved læringsmuligheder og sikkert miljø, at en børneinstitution bestemmer, men inden for en familie hjem. Det er ofte drevet af forældre eller bedsteforældre med et lille barn (børn), og kan være mere afslappet og uformel i dets forhold til moderselskabet (r). Ofte tidsplanen er også mere fleksibelt end et stort center.

At vælge en privat Sitter

Når leje en privat babysitter, der er ukendt for dig, er det bedst at insistere på at gøre en baggrundskontrol med retshåndhævelse. Dette bør ikke være stødende for nogen ansøger om at blive din sitter, trods alt, er de en fremmed søger ansætte i dit hjem med din dyrebare lille en. Også tæt tjekke deres referencer og velkommen til at spørge rundt. Hvis de vil have lov til at tage dit barn ud i en bil, også tjekke deres kørekort. Kontroller også, at de har grundlæggende førstehjælp uddannelse, der er egnet til en alder af dit barn. Det er altid bedst at være sikker snarere end ked.

At vælge en Nanny

Mange forældre kender ikke forskellen mellem en barnepige og en au pair. Så hvordan du vælger, som kan være det rigtige for din familie?

En barnepige, kan leve i eller udleve, og er en erfaren børnepasning professionel. De kan have begyndt som au pair, og modtog yderligere erfaringer med børnepasning felt, eller de kan være formelt uddannet. De generelt ikke gør husarbejde, undtagen til oprydning fra børnepasning aktiviteter og deres hovedformål er bare, at ... de er dedikeret til at hjælpe dit barn vokse og udvikle sig på en for en basis.

Hvor finder jeg hjem Daycare?

For at finde en hjemme-baseret daycare, kan du enten bruge en af ​​børnepasning locator tjenester, jeg har linket til, en søgemaskine, eller bedst endnu, skal du kontakte din lokale børnepasning lisencing agentur. De skal være opført i telefonbogen under staten eller lokale myndigheder.

Valg af et Au Pair

Mange forældre kender ikke forskellen mellem en barnepige og en au pair. Så hvordan du vælger, som kan være det rigtige for din familie?

En au pair er normalt en ung uden forudgående børnepasning experince ud muligvis omsorg for søskende eller børnepasning. De lever i, medvirke til pasning af børn og har normalt i det pågældende land for at få kulturel oplevelse. Tænk på en au pair som udvekslingsstudent slags, som du betaler og giver kost og logi til gengæld for let husarbejde, og lejlighedsvis børnepasning.

Planlægning

Et par minutter en dag planlægning kan lindre mange hovedpine nede ad vejen. Brug lidt tid hver dag går over finansiel information og planlægning pensum og måltider.

Socialisering

Et hjem daycare udbyder kan være meget isoleret uden kolleger til at dele dagen med. Find en online support gruppe af andre udbydere eller blive hjemme moms. Få tid til dig selv flere gange om ugen for at gå et sted uden børn. Find sammen med venner så ofte som muligt. I de varme måneder kan du møde i parken med andre udbydere eller mødre i området til at chatte.

Beskæftiger sig med forældre

Stå fast på dine regler. Forældre vil respektere dig for det, og du vil nyde din virksomhed mere i det lange løb. Det kan være svært at konfrontere en forælder de første par gange, men du vil få mod og forblive lykkelig i dit job.

Annoncering

Kontakt din lokale ressource og henvisning agentur. De kan matche forældre søger dagpleje med din imformation og holde dine daycare spots fuld. Hvis du ikke har en ressource og henvisning agentur et trykt skilt i din have eller på en større vej kan tiltrække opkald.

Toy Shopping

Prøv at gå legetøj shopping uden børn. Legetøjet som de kan lide, er ikke altid det legetøj, som de vil få mest brug ud af.

Sikre Værdier og forordninger er opfyldt

Hjem dagpleje er reguleret, og du bør sikre, at alle regler så vidt sikkerhed, registrering, licenser og barn-forhold til pårørende er opfyldt. Da det er inden for en persons hjem, vil du også ønsker at sikre, at deres værdier og eventuelle religiøse skikke, som de deltager i, mens du ser dit barn er behagelig for din familie. Spørg efter referencer og sørg for at tjekke mindst tre, og sørg for at spørge, hvordan de kender dem, etc. Hvis de vil køre dit barn, kontrollere deres kørsel rekord.