Dækker Windows med UV-beskyttelse Film

Dækker Windows med UV-beskyttelse Film


Da solen er ikke kun dårligt for dine øjne og hud, UV-beskyttelse solfilm hjælper dig bekæmpe virkningerne på dit hjem også.

Hvorfor bruge UV-beskyttelse Window Film

Der er en række grunde til at bruge UV-beskyttelse på dine vinduer:

 • Beskyt dine møbler, malerier, og selv
 • Reducer blænding
 • Opret en mere smuk udsigt på grund af mindre refleksionsevne
 • Spar energi
 • Skær ned på flyvende glas Hvis et vindue pauser

Installation

I nogle tilfælde vil en forhandler komme ud og installere de vinduesfilm for dig. I andre, vil du blive forventes at installere dem selv. Sørg for at læse den medfølgende brugervejledning, men her er nogle løse retningslinjer for installation filmene selv:

 1. Rengør vinduet meget godt. Du kan selv ønsker at skrabe det med et barberblad, afhængigt af hvor meget snavs er til stede.
 2. Tør vinduet.
 3. Skræl opbakning fra filmen.
 4. Spray passende løsning på filmen. Din brugsanvisning vil fortælle dig, hvis det ikke allerede kommet med filmen.
 5. Påfør film til vinduet og sørge for at gnide alle boblerne ud mellem filmen og vinduet.
 6. Trim filmen den passer til vinduet perfekt.
 7. Lad det tørre.

Hvor skal du se

Der er en række detailhandlere derude, der tilbyder UV-beskyttelse vindue film. Her er et par:

3M ™

3M ™ tilbyder vinduesfilm til at beskytte dine møbler fra solen, reducere blænding i din værelser, og spare energi. De hævder, at deres produkt vil spare dig så mange penge over tid, vil de reelt betaler for sig selv.

Deres garanti er sådan her: begrænset levetid for privatkunder vinduesfolie; 15 år for kommercielle. De hævder, at denne garanti er speciel, fordi virksomheden selv har et mangeårigt omdømme. Med andre ord vil de stadig være omkring når du har brug for dem i 15 år.

Her er en oversigt over de vinduesfilm de har at tilbyde:

Prestige 40, 50, 60 og 70

 • Sparer energi
 • Opretter en pænere visning på grund af lav refleksion
 • Let tonet
 • Ingen mobiltelefon interferens
 • Ingen metal
 • Holder dine møbler ser frisk ved at forhindre UV-stråler i at trænge ind i rummet gennem vinduet
 • Holder dine øjne mere behageligt, fordi der er mindre af en blænding
 • Mindsker risikoen for flyvende glas i tilfælde af et brudt vindue

Du kan finde en forhandler ved at besøge 3M ™ hjemmeside og klikke på "Find en forhandler" øverst på deres vindue film siden. Statistik varierer baseret på produkt nummer. For mere information om nogen bestemt vindue film, kan du besøge 3M ™ hjemmeside og hente den relevante brochure.

Vinduesløsninger

Vinduesløsninger er beliggende i San Francisco Bay-området. De har været i branchen i 30 år, og de arbejder med 3M ™ Scotchtint ™ produkter.

De hævder, at de film, de bruger blokere op til 99 procent af UV-stråler, væsentligt at skære ned på fading af boligudstyr og farerne ved at udsætte dig selv for UV-stråler.

Der er ingen grund til at bekymre dig, at du ikke vil få den samme store garanti 3M ™ produkter tilbyde, hvis du går med vinduesløsninger. De strækker sig den samme garanti til privatkunder og erhvervskunder.

Du kan kontakte vinduesløsninger på deres hjemmeside og bede om et gratis tilbud.

Gila Films

Gila Films anvendes af boligejer. Hvis du besøger hjemmesiden, kan du finde ud af, hvordan du finder Gila Films i dit område, eller du kan besøge deres online butik. Kun anvende film til at indersiden af ​​dine vinduer. Ansøgning går mest gnidningsløst, når to mennesker arbejder sammen på det; det kan være besværligt for en enkelt person at installere filmene.

Vær sikker på ikke at sætte filmen på dine vinduer, hvis det er sandsynligt, at komme til under 32 grader udenfor i løbet af de første tre dage er filmen op.

Mens filmen typisk varer op til 15 år, anbefales på Gila websted, du ændrer filmen hvert femte år, hvis UV-beskyttelse er grunden til at du har købt det.

Før du installerer din egen Gila film, skal du læse instruktionerne grundigt.

Til bilen

Må ikke forsømme din bil, når det kommer til at blokere UV, blænding og refleksioner.

Llumar

Llumar produkt er ikke som den film, du kan købe og installere på din egen. Det er professionelt installeret. Uanset om du vælger klar eller tonet kan du være sikker på du med til at forlænge levetiden på din bils interiør-og beskytter dine øjne og hud.

Et sidste ord

UV-beskyttelse vinduesfilm er dit svar til at bevare dit hjem, din bil, og dig selv. Du kan vælge professionel installation eller gør-det-selv sort.