Dæk: Ydelse Driving Tips

Book Ressourcer til high performance dæk

Vidste du, der er bog ressourcer til dine høje ydeevne dæk og sport ydeevne dæk behov? En hurtig kontrol af Amazon.com afslører mange relaterede titler, herunder Paul Haney er "Racing & High Performance Tire:. Brug Dæk til Tune for Grip og Balance" Med Amazon kan du også finde artikler og digitale dokumenter om relaterede emner, herunder Gummi Verden artiklen "Effekter af Aspect Ratio på Tire Performance." Hvis du er seriøs omkring sport performance dæk, kan du finde disse bøger og artikler meget nyttige i bestræbelserne på at få den bedste værdi for dine penge.

En Bulletproof performance dæk?

Ydelse dækproducenter bliver mere innovativt med design og materialer. Vidste du, en af ​​de nyeste produkter indeholder kulfiber materialer til at styrke jetfly? Nye performance dæk er rullende ud af samlebåndet med en ny serie af bygge designs, herunder en model, som bruger Kevlar, de samme ting skudsikre veste er lavet af. Disse nye dæk tilbyder roligere forlystelser, bedre SLIDBANESLITAGE og de sædvanlige ydeevne bil entusiaster forventer. Udvalgte modeller endda komme med en tredive dage, ingen forpligtelse prøveperiode, så din udforskning af denne nye teknologi er praktisk risikofrit.

High Performance dæk til Street

Til regelmæssig gade kørsel er der flere kategorier af high performance dæk; høj ydelse og ultra høj ydeevne er to af disse. Hvad er forskellen? Den høje ydeevne dæk giver meget bedre trækkraft. Dette kan give dig en stor sikkerhed kant, når det kommer til, hvad nogle drivere kalder "emergency håndtering." Den ultra high performance dæk er endnu et skridt ovenfor - så langt op, at nogle mener, den gennemsnitlige føreren bør ikke bruge pengene, fordi de aldrig bliver nødt til fuldt ud at udnytte den slags præstationer på gaden. Også nogle drivere advare om lav treadlife forbundet med nogle ultra high performance dæk på ikke-racing køretøjer. Hvis du stadig er usikker på, om at betale for en højtydende dæk, bør du overveje de "touring dæk", som er gearet til en mere gennemsnitlig typen brug på den åbne landevej.

Wet-Test din high performance dæk

Hvis du er ny højtydende dæk, kan du overser en vigtig håndtering aspekt; hvordan dit køretøj reagerer på våde overflader? Nogle sport ydeevne dæk sammenligning tests koncentrere sig om "tør håndtering" data som størstedelen af ​​udførelsen rating. Hvis du stadig får hænge af, hvordan dit køretøj opfører med performance dæk, skal du sørge for at få en idé om, hvordan dækkene opfører sig på den våde vej. At vænne sig til at reagere på dit køretøj i regn og sne er vigtigt, når det kommer til kontrolleret håndtering. Må ikke blive fanget af overraskelse-gøre en bevidst indsats for at lære de begrænsninger og fordele ved dine high performance dæk i det våde. Der er "all-sæson" performance dæk til rådighed, hvis du hellere vil undgå en regelmæssig dæk swap når sommer og vinter komme med. For at få for mange oplysninger på våde test dæk, lave en Google-søgning på ordene "performance dæk våd test."

Performance dæk Bedømmelser og dit køretøj

Performance dæk anmeldelser og produktnavne ratings er ganske værdifuld informationskilde, når det kommer til at investere dine penge fornuftigt. Men der er én lille detalje, der kan ændre den måde du fortolker din oplevelse med et nyt mærke af sport ydeevne eller high performance dæk. Har du kører en forhjulstræk eller baghjulstræk køretøj? Det kan lyde som en triviel forskel, men gode dæk korrekturlæsere ved, at denne lille detalje kan ændre din opfattelse af en performance dæk håndtering på køretøjet. Hvis du er interesseret i hastighed, er det meget vigtigt at 'oversætte' den fornyede at passe bilens forreste eller bagerste drev egenskaber.

Performance dæk og Appel

Der er en stadig stigende linje af high-performance dæk, der appellerer til bilister der ønsker prangende udseende samt fremragende trækkraft og håndtering. Nogle kommer i mange forskellige farver; rød, blå, gul og standard sort. Markedet for sport-performance dæk og high-performance dæk fortsætter med at vokse, og med producenter bliver mere lydhøre over for dette marked, vil du finde et større udvalg af stilarter og ser at vælge imellem. Ydelse kørsel bliver mere og mere elegant; flashen er ved at indhente til kvaliteten. Du bør læse road test anmeldelser af de nyeste high-performance dæk og træffe en informeret beslutning, før du køber.

Hvad er performance kørsel?

For mange entusiaster, er ydeevnen kørsel væsentlige racerbane kørsel. Du har brug for performance dæk, god affjedring og bremsning for at få succes i ydeevne kørsel. For andre, kan ydeevne kørsel omfatter drag racing og andre former for "ikke-gaden 'aktivitet, hvor dygtighed, hastighed og køreveje ekspertise udelukker vejen. I nogle tilfælde, performance dæk er TUEV, hvilket betyder at du kan betjene et køretøj med disse dæk uden at få en billet. I en verden af ​​drag racing, er "slicks" eller performance dæk uden slidbaner ikke tilladt på en "gade lovlig" køretøj.

Hvordan får jeg involveret i Performance Driving?

Hvis du har bilen, performance dæk, know-how og ønsket, kan du finde mange måder at få dine fødder våde i verden af ​​ydeevne kørsel. Der er kurser, der kan hjælpe dig i gang. A 'niveau ens program alene dækker sving, kontrol teknikker og værdifulde oplysninger om sikkerhed, du har brug for at mestre i en high-speed situation. Kender du de begrænsninger af din suspension, din motor, og dine performance dæk? Hvis ikke, skal du gå til biddet, før du tager din tur på V-8 Super School. Der er mange programmer ligesom denne venter på at blive opdaget.