Dad: Time Tips

Må ikke haste børn at vokse op

Må ikke haste dine børn at vokse op, vil de gøre det hurtigt nok, alligevel. Lad dem vokse i deres egen tid. Husk, når dit yngste barn har bestået hver fase af vækst og udvikling, vil du aldrig se denne vidunderlige del af livet i dine børn igen.

Aftal personlige rum

Synes du din frihed synes at blive mere og mere begrænset? Føler du dig lukket i og frustreret? Chancerne er, er du ikke tager nogen tid ud rent for dig selv. For at have et afbalanceret liv, du har brug for nogle personlige tid. Enig med din kone på et tidspunkt hver uge (bare en time eller to burde være nok), hvor du kan få tid til dig - se TV, læse en bog, gå til en film, gå på indkøb, besøge venner, forfølge en hobby, deltage i aften college. Ligeledes bør du tilbyde det samme fleksibilitet til din partner - alle har brug for personlig timeout.

Være mere fleksible

Være mere fleksible med din tid og holdning til dine børn. Prøv ikke at sætte dig selv konstant strenge tidsplaner og parametre. Børn har en vidunderlig måde at leve i nuet, hvilket betyder, at de ikke pleje hvad tiden er, eller hvad kan have til at ske, eller hvad der kommer op på et andet tidspunkt på dagen eller det faktum, at du er træt og sulten. De ønsker at gøre tingene nu, og det er godt at ikke bekæmpe dem, at hele tiden - give dem en masse opmærksomhed og en vis fleksibilitet, når du kan. Der vil være masser af gange, når din tidsplan ikke vil strække sig meget langt så strække det på de situationer, hvor du er i stand til

En på én forholdet tid

Giv hver af dine børn og din ægtefælle / partner en på én gang på en regelmæssig basis. Denne gang er virkelig vigtigt for udvikling og vedligeholdelse af dine relationer med hver af dine familiemedlemmer. Hvis du kun give din familie "familie tid", vil du ikke have nærhed med dine børn eller intimitet med din kone, eller vil du have ægte tilfredsstillelse med din familie. Mens arbejde eller andre prioriteter kan synes for krævende nu, hvordan vil du føler, når du endelig har tid og ingen ønsker at dele det med dig?

Time out for fædre

Er du føler kvalt af dine børn eller din partner? Forbedre dit forhold til din familie ved at tillade tilstrækkelig tid og plads på din egen at hvile og genoplade. Din egen personlige tid og rum giver dig også en fortsat fornemmelse af din egen betydning.

Kvalitet tid

Kvalitet tid på egen hånd, er en myte. Kvaliteten af ​​dit forhold til dit barn eller børn er også afhængig af mængden af ​​tid, du bruger sammen med dem. Hvis du ikke giver dem tilstrækkelig tid, uanset hvor god den tid, du giver, er, hvor højt oppe din prioriteringsliste vil de føle?

Invester i dine relationer

Invester din største ressource i dine største aktiver. Tilbring tid - masser af tid - med din familie. Vi er blevet meget fokuseret på materielle ting og mange har mistet synet af de vigtige ting i livet. Faktisk alle de vigtige ting er gratis: Kærlighed, luft, tid osv Din familie er den mest værdifulde gave du nogensinde har fået, men de er ikke dit til at holde medmindre du investerer din kærlighed og tid.

Kom til at arbejde stress fri

Har du befinder dig altid farende ud af døren for at arbejde med børnene forsøger at holde dig tilbage? Hvordan håndterer du det - fortæl dem ud til at holde dig op, blive stresset fordi du kører sent og føle sig skyldig for råben på børnene? I en perfekt verden ville du håndtere dette ved at komme ud af sengen tidligere for at få tid til at tilbringe med børnene, før du slentre ud af døren for at komme til at arbejde tidligt. I virkeligheden, kan du blive bedre til at gøre mindre vigtige, mere realistiske ændringer. For det første kan du prøve at strukturere din morgen, så du følger en rutine for at få klar som det hastigheder dig op og, også, holde en fane på den tid, så du ved, hvor du skal være op til enhver tid. For det andet, behøver du ikke at tage det ud på dine børn - bare fortælle dem enkelt og behageligt at far blade til arbejde på 7:00 (eller hvad), give dem et kys og forlade. De kan råbe og klage, men du behøver ikke at, og det fjerner en masse af skylden.

Nyder din sommerferie

Sommeren er et godt tidspunkt til at tilbringe tid med dine børn. Under det meste af året børn er lige så travlt som du er med skole og fritidsaktiviteter, så tage sommeren og nyde det. De fleste familier tager den store ferie om sommeren, men der er afsat tid til mini-ferier som weekendture for familien. En overnatning på stranden, bruge tid på en ikke alt for fjern forlystelsespark, eller besøger en historisk by eller by som Washington gør for gode minder og sommer sjov. Familie ferier er meget vigtige, men nogle gange ita € ™ s de små getaways, der gør for de mest interessante ture. Google lokale attraktioner for dig område og youâ € ™ ll finde alle slags sommerens festivaler, karneval, og parader børnene elsker at nyde. Hele sommeren kan synes som en stor ferie.