Dad: Balance Tips

Ikke 'stress-out'

Følelse overvældet af alt, hvad du behøver at gøre som en far? Nogle gange ikke at gøre noget er bedre end at forsøge at gøre det hele. At give balance i vores liv betyder rolige tider og de travle tidspunkter. Gøre ting som at se tv, se græsset gro, etc. kan give dit sind en chance for at hvile og lade dine tanker til at re-organisere sig; omfatte børnene når det er muligt. I virkeligheden kan stille tid udvikle sig til noget meget produktivt.

Gør noget andet

For at opretholde et afbalanceret liv, det er godt for dig at gøre noget andet til din normale rutine i løbet af ugen. For eksempel, hvis du kører din egen virksomhed, chancerne er, at du bruger det meste af din vågne tid enten arbejder på, at erhvervslivet eller tænke over det. Du er nødt til at bryde det op med noget, der er helt anderledes. Du kunne forfølge en hobby (ikke ligner dit arbejde), eller gøre et kursus, der er helt disimilar til din virksomhed. fx hegn, lære et andet sprog, madlavning. Prøv at inddrage din kone og endda dine børn, hvor du kan, så alle kan få en pause. Måske kunne du alle gå og gøre nogle form for samfundstjeneste en time eller to om ugen, eller deltage i et maleri workshop, eller gå indendørs klatring.

Ødelægge børn

Pas på at ødelægge et barn med gaver, især hvis givet ud af skyld; hver gave mister sin betydning. Hvis du ønsker at overøse en gave på dine børn, så gør det på deres fødselsdage, helligdage eller særlige lejligheder. Prøv at undgå at ødelægge ved juletid Hvis 'budskab Jul' er vigtigt for familien. En Fars kvalitetstid med børn er en vigtig gave at give; forkæle med kærlighed, ikke gaver.