Cypress

Cypress


Cypress (Cupressus) - Graceful stedsegrønne træer, charmerende til baggrunde, men ikke mange virkelig hårdføre, undtagen i strandkanten og i varme sydlige distrikter, og selv der de ofte omkomme i hårde vintre. Monterey Cypress er smuk i Irland og i den vestlige kyst haver, men selv der er det til grunde i hårde vintre. Den smukke Eastern Cypress, så fint i den italienske og østlige landskab, er værd at plantning under de bedste betingelser; så tydelig et træ ville, hvis hårdføre, er overalt plantet længe siden.

Mange kender skønheden i et par af disse træer i den lille stat, men kun få er klar over deres værdighed og skønhed som skovtræer, såsom Store japanske Cypress, og hvis vi tager den ulejlighed at vokse og gruppere dem godt der ikke er flere effektive træer i deres staude verdure. Men systemet med at øge dem vedtaget i planteskoler, som disse træer, er meget fri i vækst, egner sig at stige fra stiklinger som verbenas og pelargonier, hjælper ikke til besiddelse af træerne i al deres værdighed. Træer bør vi hæve altid på den naturlige måde, dvs, fra frø-og jeg finder nogle af disse cypresser og deres allierede bryde ind i en række stilke og mister træet form resultatet af denne skæring formering, så helt unødvendigt i sagen af skovtræer af højeste skønhed, som nogle af disse er.

Cypress Billeder


Cypress
Kær-Star

Cypress
Carex pseudocyperus L.cypresslike sedge

Cypress
Cupressus arizonica

Cypress
Ædelcypres

Cypress
Cupressus goveniana

Cypress
Cypress

Relaterede Flowers

Kinesisk Funeral Cypress

Kinesisk Funeral Cypress (Cupressus Funebris) - En hårdfør, malerisk træ i sit eget land, og nogle gange nåede en højde på næsten 50 meter. Robert Fortune beskrev det som at have en smuk effekt i den kinesiske landskab, men det er ikke hårdfør i England, selv om her og der kan det ses på beskyttede og varme steder.

Gowen Cypress

Gowen Cypress (Cupressus Goweniana) - En lav voksende træ fra nabolaget af Monterey i Californien, og af tvivlsom hårdførhed i England. Det kan klassificeres med en gruppe, ulykkeligt, mange af dem bud i dette land. Det er kendt fra Monterey Cypress ved sin spredning, slank og hængende vane og små kogler.

Lawson Cypress

Lawson Cypress (Cupressus lawsoniana) - En høj og smukke træ i Stillehavet kyst Nordamerika, 100 meter høj, og meget frie i vores klima. På grund af formering fra stiklinger, i stedet for i den naturlige vej fra frø, træet ofte bryder ind i en række stammer, der griber ind i sin naturlige vane og skønhed. Det varierer meget i, hvad der kaldes "sport", og som ofte er en manifestation af sygdom, især når de tager den brogede form. Der er en række fastigiate former, men de er blot misdannelser, og da de bliver gamle grenene presses så tæt sammen, at de dør, medmindre vi tager den ulejlighed at binde eller wire dem op på en eller anden måde at forhindre dem falde om. De spreder sorter er ikke så kan dette, men mange af dem gå tilbage, når de bliver ældre, mod den naturlige form af træ, som de er blot stater. For hængende dem er der måske lidt undskyldning-for kugleformede dem slet ingen; og de mange latinske navne for disse sorter i kataloger gør skade i at svække interessen for det naturlige træ.

Cedar af Goa

Cedar af Goa (Cupressus Lusitanica) - Et navn godt kendt gennem bøger og lister og en yndefuld træ af ukendt oprindelse, men ikke lykkes i England, undtagen i kysten haver og meget milde distrikter. Den er naturaliseret i tempererede lande som Spanien og Portugal.

Monterey Cypress

Monterey Cypress (Cupressus macrocarpa) - En meget yndefuld og ofte statelige træ, meget plantet og efterfølgende godt nær kysten. Det er beskrevet i kataloger og selv i bøger om skovbrug som hårdfør, men det er ikke tilfældet, omkomme i strenge vintre. Ligesom mange andre nåletræer, har sorter af ringe værdi.

Gul Cypress

Gul Cypress (Cupressus nootkatensis) - Virkelig en mest tydelig træ, og jeg tror, ​​det mest værdifulde af hele familien til England, bliver helt hårdfør. Det er en indfødt af N. Pacific kyst og British Columbia, og har forskellige synonymer og flere brogede sorter af ingen værdi. Jeg har fundet det at trives i kolde almindelige jord, og det er en fornøjelse at se det på alle årstider. Det engelske navn Yellow Cypress blev givet af kolonisterne i Vancouvers Island fra den friske træ er gul i farven.

Store japanske Cypress

Store japanske Cypress (Cupressus obtusa) - En meget smuk stedsegrønt træ af bjergene i Japan, bedre kendt i vore haver under det forkerte navn Retinospora. Det har mange former og såkaldte sorter, der er virkelig tilstande af vækst alene, og som næsten altid dyrket i planteskoler under navnet "Retinospora." Forvirringen af ​​navne i denne plante og dens varianter har forårsaget dens store værdi som et træ for at blive overset. Den vokser næsten 100 meter høj, og er meget smuk. I sit eget land er det meget brugt til at danne veje.

Peafruited Cypress

Peafruited Cypress (Cupressus pisifera) - Her som med C. obtusa, er der meget forvirring over navne og give af latinske dem til blotte sorter og stater i vækst. Det er en meget mindre træ end den store japansk cypres, men en hårdfør og nyttig. Syn. Retinospora.

Eastern Cypress

Eastern Cypress (Almindelig Cypres) - En af de mest yndefulde af alle stedsegrønne træer, hvilket giver tydelige og gode effekter i mange dele af det østlige og N. Afrika, sprede sig til N. Indien også. I nogle N. italienske haver vokser langt over 100 meter, som i Giusti Garden ved Verona. I Algeriet og Tunis har jeg set det danner ædle krisecentre for de orange haver, langt bedre end nogen klippet træ kunne gøre.

Southern White Cedar

Southern White Cedar (Cupressus Thyoides) - Dette er et træ af N. amerikanske skoven, nogle gange nåede næsten 100 meter høj i sin bedste tilstand, bebo våde steder og sumpe i New England, mod vest og syd, snarere nær kysten, og danner meget mørke træsorter. Kommer fra et meget koldt land, er hårdfør og kan plantes i våde og sumpede steder. Der er flere varianter én brogede og uden værdi.


Du er her: LoveToKnow Have >> Cypress (Cupressus)
<< Cuphea Lappede C. (Cyananthus) >>


Fed tekst.