Cykling: The Best Cardio-aerob træning

Fra det tidspunkt, du var barn, har cykling sandsynligvis været en del af dit liv og en populær aktivitet, du henvende sig til for fitness og sjov. Du har sikkert startede med en trehjulet cykel, så skred til en cykel med uddannelse hjul, og før du vidste det, de støttehjul var slukket, og du var en erfaren biker. Den gode nyhed er, at cykling er ikke kun en fornøjelig hobby, er det også en stor form for motion og en af ​​de bedste hjerte-aerobe øvelser derude.

Fordele ved Cykling

Ved at hoppe på en cykel, enten udendørs eller i et træningscenter, er du forbedre din udholdenhed, fitness evner og dit hjerte-kar-sundhed. Hvad mere er, at du også er toning og arbejder hver muskel i benet, øge din underkrop styrke og skabe muskel definition. Cykling brænder en overflod af kalorier og omdrejninger op dit stofskifte, hvilket betyder denne form for motion også bekæmper fedt og letter dit vægttab indsats.

Let på dine led

En anden stor fordel ved cykling er, at sport er venlig mod dine led, og i modsætning til løb og andre høje effekt aktiviteter, vil det ikke sandsynligt føre til knæ komplikationer. Forudsat at du ikke falder af cyklen eller har en uheldig ulykke, vil denne bevægelse ikke føre til skade. Cykling er en stor fysisk aktivitet uanset din alder eller sundhedstilstand. Hvis du lider af kronisk smerte eller arthritis, er en foretrukken fremgangsmåde til udøvelse. Cykling kunne endda være en fordel under genoptræning, så længe du følger din terapeut ordrer og ikke overanstrenger dig selv.

Alsidighed

Cykling er en yderst alsidig aktivitet og kan udføres stort set hvor som helst. En perfekt weekend aktivitet ville være at tage familien med på en dejlig lang cykeltur. Du kan blande dine ruter, så det aldrig bliver gamle cykel langs stranden, en park, eller endda gennem bjergene, hvis du er ekstremt eventyrlysten. Cykling er den perfekte øvelse, hvis du er på ferie, som du vil være i stand til at tjekke nogle uopdagede natur, mens montering i en træning. Du kan også deltage i en mountainbike gruppe, og selv samle nogle venner og starte din egen cykel klub.

Du kan også bruge en stationær cykel i et motionscenter, eller købe en til dit hjem, og høste de samme fitness og sundhedsmæssige fordele. En anden god måde at passe cykling i din fitness rutine er at deltage i en spinning klasse. Denne klasse giver dig en intens cykling oplevelse, og chancen for at følge en erfaren instruktør, der vil sikre dig udfordre dig selv og brænde maksimale kalorier. Klassen, der er mindst en time lange, kombinerer anstrengende stigninger med korte sprints, og er den ultimative mountainbike træning. Hver cykel indeholder en knop, der styrer intensitet, så du kan tilføje og fjerne modstand, som du vælger.

The Best

For at få det bedste hjerte-aerob træning, mens cykling, er det vigtigt du udfordre dig selv i løbet af hver cykling session. Du bør fortsætte med at øge modstanden og varigheden af ​​hver træning som din cykling planen skrider frem. Hvis du cykler udendørs, tilføje nogle bakker til din rute. Hvis du er på en stationær cykel, fortsætte med at skrue op for niveauet. Hvis du tager en spinning klasse, skal du ikke være bange for at slå denne knop til højre og tilføje mere modstand. For at brænde de mest kalorier, skal din cykel træning efterlade dig forpustet og badet i sved.