Cykel: Cykel Forks Tips

Bent Cykel Fork

Hvis din cykel veers til den ene side, når du enten holder styret let, eller når du kører uden hænder, noget er absolut forkert. En af de første ting, du bør tjekke er tilstanden af ​​din gaffel for at sikre det er lige og sande. For at finde ud af, om din cykel gaffel er bøjet, skal du gøre følgende:

• Stå bag din cykel og placere dine hjul på linje
• Tag cyklen ved sin sadel og hjul det rundt
• Vær opmærksom på, om den ruller lige eller trækker til den ene side
• Hvis det stadig går til den ene side, er det sandsynligt, at din gaffel er bøjet

Cykel Fork for Large Rider

Hvis du er en stor rytter, vil din cykel gaffel naturligvis være under en masse mere pres end en under en mindre rytter. Mange mennesker tager for givet, at enhver cykel gaffel vil holde deres vægt. Sandheden er dog, at ikke alle cykel gafler er skabt lige, nogle er i stand til at holde mere vægt end andre.

* For dem, der er over 200 pounds, det er bedst at få en carbon road gaffel med en stål, aluminium eller titanium steerer-en carbon-kun gaffel vil bøje for meget.

Off-The-Rack Bicycle Fork Justeringer

Når du køber en off-the-rack mountainbike, vil dens suspension forgaffel højst sandsynligt blive justeret for et 150 til 170 £ rytter. Så hvis du vejer mere eller mindre end det, bør du ændre justeringen. Uden at ændre justeringen, vil din komfort niveau og kontrol over bump lide, da vil din gaffel.

Hvis du vejer højst 150 pounds, udforske dine andre muligheder. Du vil måske tænke på at have en cykel bygget til at passe din kropstype perfekt. Hvis du allerede er indstillet på en bestemt cykel, men du kan få det tilpasset til at passe til dine behov.

Cykel Fork Justeringer til kvinder

Kvinder, på grund af deres anatomi, har forskellige behov for tilpasning gaffel end mænd. Kvinder bære mere vægt i deres hofter, efterlader mindre vægt over cyklens forende end mænd af samme størrelse. Dette gør det normalt vanskeligt at indlede gaffel bevægelse. Som et resultat, en kvinder er mindre tilbøjelige til at opnå optimal komfort eller kontrol.

* Elastomer gafler er stor for kvinder. Disse gafler udholde mindre statisk friktion og fungere bedre for ryttere bærer mindre vægt.

Realiseringen Cykel Fork justeringer

Elastomer gafler er store, men de vil ikke gøre dig noget godt, hvis du ikke sætte dem op korrekt. For at sikre at din elastomer gaffel vil udføre, skal du følge disse trin:

• Skub beskyttende gummi boot op til toppen af ​​forgaflen
• Anbring en zip slips stramt omkring bunden af ​​opstanderen rør
• Skær det overskydende og træk boot tilbage ned over uafgjort
• Gå en tur og gøre det til et punkt til at gå over nogle bump
• Skræl boot op og måle, hvor langt den har bevæget

* De fleste elastomerer skal have 2 inches af rejser. Hvis din flyttede mindre, blødgøre din gaffel. Hvis gaflen flyttet for meget, derefter justere den anden vej.