Cy-Yo: hvordan denne nye Workout kan hjælpe dig tabe sig

Cy-Yo er en ny træning, der kan hjælpe dig med at tabe sig. Cy-Yo er baseret på ideen om at forene dit sind, ånd og krop sammen i en workout regime. Centreret på en timers sessioner, Cy-Yo består af en cardio workout, hvis vigtigste mål er at bringe alle punkter af dit væsen i fokus, så du kan nå maksimal fysiske og åndelige resultater. En typisk Cy-Yo træning session starter med 10 minutters yoga til at varme dig op; derefter skifter det til en mere stringent komponent 40 minutter, der er fyldt med indendørs cykling. For at færdiggøre, du afslutter træningen med en yoga flow 10 minutter serie at berolige din krop og koncentrere dit sind.

Cy-Yo: hvordan denne nye Workout kan hjælpe dig tabe sig

Indoor Cycling for vægttab

Den længste varig del af enhver Cy-Yo træning er de 40 minutter, som du bruger på at cykle indendørs. Cykling er blevet bevist igen og igen til virkelig hjælpe dig med at tabe, fordi det brænder kalorier hurtigt. Styring vægt er egentlig kun om at kontrollere kalorier, som i brænder flere kalorier, end du tager på ved at spise mad. Så jo flere kalorier du forbrænder - som i dit 40 minutter, indendørs komponent i cykling - jo mere vægt du taber. Hvis du selv cykle på kun en moderat hastighed (det ville være på 12 miles i timen til 14 miles i timen) i løbet af denne del af din Cy-Yo træning, kan du allerede forbrænde 235 kalorier på bare en halv time.

Yoga for Weight Loss

Yoga i sig selv kan ikke være kendt for at producere vægttab fordele, da det er mere forbundet med at forbedre fleksibiliteten, reducere stress og styrke både din krop og sind. Yoga har vist Men for at hjælpe folk reducere deres vægt, og nøglen til denne form for yoga er, at det burde sætte din puls racing til det punkt, hvor du vil arbejde op nok af en sved og anstrengelse til rent faktisk at begynde at kaste vægt . Det anbefales, at også inkorporere et vist antal minutter hver uge, hvis du vil udelukkende at stole på yoga at tabe sig. For eksempel bør du gøre 90-minutters yoga sessioner mindst tre gange om ugen, hvis du ønsker at stole på yoga alene. Men skønheden i Cy-Yo er, at du har gavn af cykling, foruden yoga, i din træning, der brænder fedt hurtigere.

Specifikke Yoga sorter til vægttab

Specifikke yoga sorter tilbyde bedre fordele på at hjælpe dig med at tabe i forhold til andre typer. Flow yoga eller vinyasa, er den form for yoga du vil øve, hvis du ønsker at tabe sig fra yoga hurtigt. Endvidere er de specifikke stilarter inden denne form for yoga, som er nyttige, er power yoga, hot yoga og Ashtanga. Du kan se, om dine Cy-Yo klasser bruger disse stilarter af yoga i løbet af de 10 minutter komponenter helliget yoga i træning.