CVS Prescription Kupon

CVS Prescription Kupon


En CVS recept kupon kan bidrage til at lette de store udgifter til receptpligtig medicin. Du kan få disse kuponer online, eller direkte via CVS.

Om CVS

CVS er en kæde apotek og landhandel med næsten 7.000 lokationer over hele USA Butikken blev grundlagt i 1963 og er baseret i Woonsocket, Rhode Island. CVS står for Consumer Værdi Stores, med de fleste detailforretninger navngivet CVS / apotek.

Du kan også besøge CVS online, hvor du kan shoppe, administrere recepter bruge foto center, kan du registrere for shopping belønninger, og finde kuponer.

Ekstra pleje Rewards Program

En måde at få en CVS recept kupon er at tilmelde dig Ekstra Care Customer Rewards program. Programmet byder på ekstra pleje bukke, som du optjener hver gang du handler på CVS, både personligt og online. En ekstra bonus til programmet er, at du får bonus kuponer for alle mulige ting, fra navn mærke og opbevare mærkevarer samt recepter.

En sådan kupon, der er blevet meget populært tilbyder 25 dollar mod din recept køb, når du overføre dine recepter fra et andet apotek.

At finde en CVS recept kupon Online

Kupon hjemmesider bugne online, og du vil finde en masse af CVS kuponer på disse websteder. Her er nogle gode steder at se:

  • Retail Me Not
  • Tilbud Plus
  • Deal Locker
  • Boddit
  • Ultimate Kuponer

Receptpligtig kuponer skal downloades og udskrives fra din computer, men du vil også finde online kupon koder, som du kan bruge på CVS hjemmeside for ekstra besparelser på dine online-køb.

CVS Kupon Kontrovers

Der har været nogle kontroverser i online-fællesskaber omkring kupon svig på CVS. Shoppere har rapporteret problemer ved hjælp af deres kuponer, der blev beregnet til at blive brugt én gang, for en enkelt kunde, men blev delt via opslagstavler. Nogle butikker synes at tillade kupon stabling, hvilket betyder at bruge mere end en kupon på et enkelt køb, mens andre forbyder praksis.

For at undgå problemer i at bruge dine CVS kuponer, sørg for at læse alle de fine print på kuponen selv, og sikre, at det kommer fra en velrenommeret kilde. Hvis du er i tvivl, så spørg en medarbejder i butikken om deres kupon politik eller kalde deres kundeservice på 888-607-4287. .