Cute Video tænkte på dig

Den vidunderlige film af Ryan Woodward er præget af smukke instruktion, lyrisk koreografi og en stor kærlighedshistorie.

Cute Video tænkte på dig

Blandt de millioner af film, sange og historier om kærlighed, er der nogle, der gør hjertet springe et slag. En af disse historier er den animerede film "tænkte på dig" af Ryan Woodward. Denne charmerende kortfilm er en visuel poesi om kærlighed og en fed kunstnerisk eksperiment, som fik meget positive anmeldelser fra kritikere og publikum over hele verden. Dens elegante enkelhed sammen med den utrolige dybde af følelser, vil ikke forlade dig kold. Det er svært at vælge de rigtige ord, så bare tage et kig.

Ideen om at gøre denne form for en film stammer fra animator Ryan Woodwards dans hobby, der afslører skønhed og nåde bevægelse af den menneskelige krop, såvel som hans nostalgi for 2D-animation, som Woodward var engageret i den meget barndom. Den animator trak sine figurer af ham selv; de lignede rigtige dansere, mens den samtidige lethed og præcision bevægelse i filmen blev opnået på grund af deltagelse koreograf i processen. Ifølge Ryan Woodward, han ønskede at skabe noget, der ville være unik, personlig og intim for alle, i stedet for en anden historie med en klar plot og fortælling.

Musik i videoen: Weepies - "World Spins Madly On".

Verden Spins Madly On Lyrics af Weepies

Teksterne er som følger:
Vågnede og ønskede, at jeg var død
Med en smertende i mit hoved
Jeg lå ubevægelig i sengen
Jeg tænkte på dig, og hvor du var gået
og lad verden tur vildt på

Alt det, jeg sagde, jeg ville gøre
Ligesom gøre verden helt nye
Og tage sig tid til dig
Jeg har lige fået tabt og sov ret gennem daggry
Og verden spinder vildt på

Jeg lod dagen gå forbi
Jeg siger altid farvel
Jeg ser stjernerne fra min vindueskarm
Hele verden er i bevægelse og jeg står stadig

Vågnede og ønskede, at jeg var død
Med en smertende i mit hoved
Jeg lå ubevægelig i sengen
Natten er her, og dagen er gået
Og verden spinder vildt på

Jeg tænkte på dig, og hvor du var gået
Og verden spin vildt på.