Cute Disney Mickey Mouse Bluetooth Headset

Tilbedt af mange mennesker, er Mickey Mouse nu repræsenteret i udformningen af et trådløst headset kaldet Disney Mickey Mouse Crystal Bluetooth Headset og er afbildet på en elegant skinnende knap på den ydre overflade af headsettet.

Cute Disney Mickey Mouse Bluetooth Headset

Denne meget headset fremstilles i form af en gennemsigtig mousserende plast krystal i tre farver: hvid, pink og guld.

Cute Disney Mickey Mouse Bluetooth Headset

Udstyret med en stilfuld og samtidig kortfattet design, Mickey Mouse Crystal headset præsenteret af StrapyaNext er kompatibel med stort set enhver telefon eller smartphone, der har Bluetooth-funktionen. Det giver høj kvalitet håndfri kommunikation i en afstand af 10 meter.

Modellen vejer kun 7 gram og er nem at bruge takket være dens valgfri justering. Headsettet leveres i et sæt med 3 typer ørekroge og tre plastplader i forskellige størrelser til at give komfort under langvarig iført. Desuden ejeren modtager en USB-kabel til at oplade headsettet fra din computer og en strømforsyning for at oplade den fra netværket - når computeren er ikke tilgængelig.

Cute Disney Mickey Mouse Bluetooth Headset

At have størrelse 3,2 x 1,6 x 3 cm, giver den kvindelige Mickey Mouse Crystal Bluetooth Headset op til 3,5 timers taletid eller op til 60 timer i standby. Dens tid til genopladning er cirka 1,5 timer.

The Mickey Mouse Bluetooth Headset, beundret af de kvindelige ansatte i Geniusbeauty.com, koster 64 dollars.