Cute Boyfriend gave Idéer

Cute Boyfriend gave Idéer

Leder du efter søde gaveideer at overraske din fyr? Masser af fyrene siger, at de foretrækker praktiske gaver, men det betyder ikke, du er nødt til at spare på kreativiteten til alle lejligheder. En sød gave, (måske endda ud over noget praktisk,) er den perfekte måde at vise din kæreste, hvor meget du holder af ham.

Liste over Cute Gaveideer til din kæreste

Forslag til aktiviteter

Tag din kæreste på en dato, en begivenhed eller sted han kunne lide, eller bare finde et afsides sted for et romantisk måltid.

 • Picnic: Opret en picnic i parken, stranden, eller endda i din egen stue. Medbring stearinlys, god mad og glem ikke om nogle champagne briller til ristning.
 • Card og billetter: Find en søde kort og købe billetter til en sports spil eller koncert, han ønsker at se. Prøv TicketsNow eller StubHub.
 • Besøg dyr: Hvis din kæreste er en animalske elsker, kan han nyde et besøg i en zoologisk have, han aldrig har besøgt. Hvis den nærmeste zoo han ikke har set endnu er langt væk, gøre det til en weekend eller dagstur.

Genstande, der viser din kærlighed

Undertiden vælge et objekt til at give ham er lettere og billigere end at samle en begivenhed. Det betyder ikke, at gaven kan ikke være særlig:

 • Besked bamse: Køb en bamse eller et andet udstoppet dyr og sætte en kort eller besked om halsen. Du kan også finde en med en lynlås tilbage og placere en besked indeni.
 • Trinket: Du kan finde lidt nipsgenstande i kort butikker. Sig til ham at placere den i sin tegnebog, og hver gang han ser på det, kan han tænke på dig.
 • Billedramme: Køb en billedramme og placere et billede af jer begge i den.
 • Betegnet uret: Du behøver ikke at bruge en formue på en flot ur. Find en med en stor nok tilbage og har en særlig besked indgraveret på den. Du kan købe et ur, hvor du gerne vil og derefter tage det til din lokale guldsmed hvis butikken hvor du køber uret ikke tilbyder gravering.
 • Matchende trøjer: Har han et særligt team og spiller han kan lide? Du kan købe ham en trøje og derefter købe en til dig selv at bære til næste gang du ser et spil sammen. Prøv Dicks Sporting Goods.
 • Word magneter: Word magneter er ord, du kan placere på dit køleskab for at gøre sætninger. Du kan nemt gøre disse derhjemme ved at købe stykker af tynd magnet på et håndværk butik, udskrive ord fra din computer og lime dem på stykker af magnet. Til denne søde kæreste gave idé, så sørg for at vælge ord, der tilkendegiver, hvor meget du betyder for hinanden. Hvis du har brug for nogle ideer eller gerne vil vide, hvad ordet magneter ser ud, kan du besøge Funky køleskab.
 • Recordable nøgle kæde: Check Radio Shack eller anden elektronik butik for en skrivbar nøglering eller billedramme. Efterlad en kærlig besked på det, så din kæreste kan høre din søde stemme og ord som helst, han mangler dig.
 • Mini digital billedramme: Køb en digital billedramme for hans nøglering og hente alle de billeder, du har af jer begge på det. Hvis du ikke har mange af netop de to af jer, uploade billeder af bare dig selv. Du kan finde disse overalt fra Amazon.com til Kohls.

Være Crafty

En gave fra hjertet er noget, der aldrig kan gentages. Vis ham, at du pleje ved at sætte din crafting, kreative eller skrivefærdigheder på skærm.

 • Scrapbog: En scrapbog af alle de sjove og særlige tidspunkter, du har haft, vil helt sikkert være noget, han vil nyde at kigge igennem, når man er fra hinanden. Prøv Michaels eller Hobby Lobby for forsyninger.
 • Besked i en flaske: Køb en særlig besked flaske, som giver dig mulighed for at placere en kærlighedserklæring inde i det. Hvis du har problemer med at finde en, så prøv at bestille en online på ForgetUNot.com.
 • Kupon bog: Lav en bog med kuponer i det for ting, du bliver nødt til at gøre for ham, hvis han frelser dem.

Cute Boyfriend gave Idéer
Tjek denne slideshow for flere gaveideer

 • Dekoreret dagligt brugte redskaber: Få en musemåtte, sæt med coastere eller et andet emne, han bruger hver dag, som du kan dekorere med en kærlig billede og budskab. Prøv Zazzle.com for ideer og muligheder.
 • Dekoreret krus: Du kan besøge en keramik butik eller få et krus lavet med billeder og en besked på det. Hvis du ikke føler dig tryg male dit eget krus (du kan få keramiske malinger ved håndværk butikker, hvis du ikke har en keramik butik), besøg GiftMugs.com.

Tænker på Kreative ideer

Nogle af disse søde kæreste gaveideer kan lyde corny for dig, men du vil blive overrasket over, hvor rørt din elskede ville være, hvis du gav ham en af ​​disse gaver. Hvis ingen af ​​disse lyde appellerer til dig, så prøv at tænke på dine egne ideer. Husk at tænke uden for boksen af ​​sædvanlige kæreste gaver og snart vil du tænker på den perfekte gave til din mand.