Custom Made Wall Art

Custom Made Wall Art


Hvis du er træt af skure butikkerne forsøger at finde de rigtige dekorationer til dit hjem, kunne så specialfremstillede vægudsmykning være det rigtige valg for dig. Med denne væg kunst gjort til dine specifikationer, er du designeren i førersædet, så du får den helt rigtige look til dit værelse.

Hvorfor Vælg Custom Made Wall Art?

Appellen af ​​brugerdefinerede væg kunst er indlysende - når du har et design vision i tankerne, er det fantastisk at have mulighed for at matche din indretning til dine ideer i stedet for at lade de ting, du kan finde i butikkerne i dit område diktere, hvordan dit look kommer sammen. Men du behøver ikke at have en grasserende kreativ streak at omfavne skræddersyet vægudsmykning til dit hjem. Nogle mennesker henvender sig til denne specialfremstillede kunstværk, når de har unikke, svært at matche nuancer i deres møbler eller tæppe på deres værelse, og nogle mennesker henvender sig til specialfremstillede vægudsmykning at injicere et strejf af lune i deres design stilarter.

Væg kunst, der er specialfremstillet ikke nødvendigvis behøver at komme fra dit eget design, med andre ord. Du kan tage dine grundlæggende krav til en person, der har specialiseret sig i brugerdefinerede kunst, og de kan køre med ideen, at indarbejde dine behov med deres kreative flair, der kommer op med en en af ​​en slags look til dit hjem.

Er det dyrt?

Tja, det kan være - men det behøver ikke at være. Hvor meget din brugerdefinerede væg kunst omkostninger afhænger i høj grad af størrelsen af ​​stykket, mediet, materialer, og hvor komplekst designet er. For eksempel, hvis du blot ønsker nogle stenciling på dine vægge, der ikke vil lægge for stor en bule i din tegnebog, men hvis du ønsker en indviklet vægmaleri afbilder en vingård scene, der vil være en smule pricier. Vær ikke genert over at shoppe rundt og få et par forskellige citater. Du kan endda være i stand til at forhandle lidt med din designer. Blot være forsigtige vildfarende på siden af ​​"billige" over "i stand". Sørg for, at person, du leje er op til jobbet - bede om referencer, og tjekke dem ud.

En anden mulighed i nogle tilfælde, er at gøre arbejdet selv. Hvis du har den kunstneriske evne til at trække ud det udseende, du ønsker, stor. Men selv hvis du er alle tommelfingre med en pensel, der er nogle grundlæggende projekter, du kan gøre. Hvis du vil have et ordsprog malet på din væg, som "søde drømme" i dit barns børnehave, så kan du finde fortrykte sætninger, som du simpelthen nødt til at trykke på din væg og skræl papiret tilbage. Stenciling er også en forholdsvis let DIY brugerdefinerede væg kunstprojekt.

Forskellige former for Custom Made Wall Art

Som tidligere nævnt, kan brugerdefinerede væg kunst spænder fra det simple til komplekse. Nogle almindelige valg omfatter:

  • Malerier - Du kan bestille et maleri af næsten alt, fra en dejlig portræt af dit hjem til et maleri baseret på en familie foto. Alternativt kan du gå til noget helt moderne eller abstrakt. Op og kommer malere gøre store valg for originale kunstværker på et budget.
  • Vægmalerier - Hvis du kunne være hvor som helst lige nu, hvor ville du så være? Selv hvis du ikke kan få der i person, kan du få der i ånd med et vægmaleri på din væg. Dette kan være en stor opgave - med mindre du er sikker på dine evner, bør du hyre en professionel til at komme ind og gøre arbejdet - men et vægmaleri kan gøre dit hjem til noget fra en italiensk trattoria til en Tahitian strand.
  • Stenciling - Stenciling kan være subtile eller slående og kan inkorporere billeder og ord. Hvis du vil gøre din stenciling dig selv, kan du besøge håndværk butikker og maling butikker for masser af muligheder for stencils.
  • Metal Art - Wall kunst stykker af metal kan gøre et unikt valg til dit hjem. Du kan finde alt fra metal skulptur til hele stykker af metalplader med motiver udstansede ind i det. Denne stil er lettere at bruge end du måske tror, ​​og kan arbejde i alt fra moderne stil design til bjælkehytte stil design.