Cure For The Ultimate Baby-boomer Bummer

Det er blevet kaldt den midaldrende bule og midaldrende spredning. Men uanset hvad det hedder, det er en fysisk realitet for 80 millioner midaldrende voksne.

Officielt medicinske forskere kalder denne tilstand Somatopause (sa-MOT-a-pause).

Symptomer på Saging Somatopause

Er du midaldrende og oplever vægt-gevinst, energi tilbagegang, og tab af muskel? Er lab rapporter, der viser dårlige kolesterol går op og gode kolesterol går ned? Disse er alle symptomer på Somatopause der begynder typisk i 30'erne.

Medicinske forskere rapporterer, at Somatopause er relateret direkte til faldet af HGH væksthormon (et naturligt stof, der produceres af kroppen) under ældning.

Hormone UDSKIFTNING

HGH væksthormon substitutionsbehandling er lykkedes i mange anti-aging forsknings- eksperimenter. Den har produceret en 14 procent nedgang i kropsfedt og en 8 procent gevinst i musklen. Forskere rapporterer også forbedringer i huden, knogledensitet og cholesterol.

Disse bemærkelsesværdige kliniske resultater er ikke den bedste sag resultat. Disse er de typiske, gennemsnitlige resultater. Så du kan se, hvorfor mange kalder HGH terapi ungdommens kilde.

Oprindeligt blev HGH væksthormon injektioner gives til børn med kliniske problemer statur vækst for at hjælpe dem med at vokse normalt. I dag er der 15.000 børn, der bliver behandlet med væksthormon.

Til behandling af voksne, er væksthormon substitutionsbehandling ikke gøre voksne vokse højere, men det omvendt flere kliniske foranstaltninger i Somatopause.

Celebrity Anti-aging foretrukne stof

Det er almindeligt rapporteret, at flere kendte skuespillere tager HGH væksthormon injektioner for dens anti-aging, ungdomsorganisationer foryngende egenskaber. HGH har været forbudt for atleter på grund af dens evne til at forbedre ydeevnen.

Mens der er forskning viser alvorlige bivirkninger er mulige med denne behandling, alle kender instinktivt - når du injicerer noget i din blodbanen, der koster 1500 dollars om måneden (som kan sætte på muskel ligesom steroider og træk £ 30 af kropsfedt fra en 200 lb person), tager det ikke raketvidenskab at regne der er en pris at betale i det lange løb.

Hold ud! Der er en bedre måde at få fordelene ved at øge HGH væksthormon. Og det er 100% naturlige og det koster ikke en øre - bare lidt af din tid.

Den naturlige kur mod Somatopause

Der er to helbredelsesmetoder for den midaldrende Somatopause - HGH væksthormon injektioner eller den fysiske metode, anaerob træning.

HGH væksthormon kan øges 530% med anaerob motion - kort burst, get-du-ud-af-ånde hurtigt, sprint former for motion. Du behøver ikke at tilbringe hele dagen i gymnastiksalen, jog i timevis, eller sulte dig selv. Men det kræver høj intensitet øvelse i korte perioder.

Nu, før du går ud og løbe, cykle eller svømme et par 100 meter sprints eller power-walk nogle stejle bakker, er det vigtigt at bemærke, at anaerob motion er den mest produktive form for motion (fra HGH anti-aging synspunkt), men det er også den mest farlige. Selv unge atleter har brug for at varme op, og gradvist opbygge intensitet niveauer eller risiko trække hamstrings, lægmuskler og Achilles tårer.

Midaldrende voksne har brug for langsomt lette i høj intensitet anaerob træning. Og en eller anden grund, mange af mine X-jock venner mener, at denne advarsel ikke gælder for dem. Selv godt med aircondition atleter, der kan jogge i miles, har brug for en progressiv seks til otte uger oprustning periode.

Voksne kan med held tilføje anaerob fitnesstræning til deres træningsprogram, men der er behov for en langsom, gradvis oprustning periode. Og læge clearance bør indhentes, før du begynder enhver form for høj intensitet træning.

-------------------------------------------------- ------------------------------
Phil Campbell er forfatter til "Klar, parat, start! Synergy Fitness" Uberørt Publishers Inc. USA
-------------------------------------------------- ------------------------------
Kilder: National Library of Medicine. Website link: www.ncbi.nlm.nih.gov