Cruise Scrapbook Page

Cruise Scrapbook Page


Hvis du for nylig har gjort nogle rejser ad søvejen, kan et krydstogt scrapbog sidelayout være den perfekte måde at bevare minderne om din rejse. Denne metode til at rejse egner sig til masser af sjov scrapbog idéer.

Fotografering af dit krydstogt

Hvis du planlægger et krydstogt og ved, du ønsker at oprette en scrapbog til at huske din rejse, kan du overveje at få nogle af de følgende billeder:

 • Den krydstogtskib på anklagebænken
 • Du og din familie boarding krydstogtskibet
 • Interiør af din håndbagage
 • Venner eller familiemedlemmer nipper frugtagtige drinks
 • Alle klædt på til formelle middage og andre arrangementer
 • Venner linet op for all-you-can-eat buffet
 • Folk nyder udflugterne

Andre Memorabilia fra din tur

Ud over fotos, det er altid sjovt at spare andre souvenirs af din rejse. Du kan blot glide disse elementer ind i en stor konvolut under dine rejser og sortere gennem dem, når du kommer hjem. Overvej at gemme noget af følgende:

 • Billet stubbe
 • Menuer
 • Nyhedsbreve fra skibet
 • Postkort af dine destinationer
 • Kort over ruten
 • Liste over stop eller rejseplan

Fem Cruise scrapbogsside Idéer

Når du har samlet alle dine souvenirs og fotografier, er det tid til at skabe en smuk layout til din rejse. Afhængigt af hvilken type af krydstogt du har nydt, kan en af ​​disse ideer arbejde for dig.

Skib på Tropical Seas

Har du bare returnere fra et krydstogt til Caribien eller en tur til Hawaii? Hvis ja, kan du oprette en tropisk-tema cruise layout. Kig i din lokale Scrap butik for glansbilleder og klistermærker byder palmer, farverige fisk, badetøj og andre varme vejrforhold eller strand billeder. Vælg derefter et baggrundspapir, der efterligner den lyse blå farve i en tropisk hav. Overvej at tilføje en bølge grænse langs bunden af ​​siden for yderligere at styrke dette tema. Medtag et billede af dit krydstogt skib, uanset om fra et fotografi du tog eller reklamemateriale, du måtte have modtaget. Medtag billeder af venner og familie nyder tropiske aktiviteter som snorkling, afslapning ved poolen, eller udforske Maya-ruiner.

Fall Color Cruise Layout

En anden populær type krydstogt er et fald farve tour. Hvis du for nylig tilbage fra en af ​​disse ture, kan du overveje at bruge lyse løv som din inspiration. Undersøg farverne på bladene i dine billeder, og vælg falde scrapbog papir til at supplere disse toner. Du kan også tilføje blad-tekstureret papir, blad glansbilleder og klistermærker, og fald-tema grænser eller rammer. Medtag et billede af skibet, sammen med oplysninger om din rejseplan. Glem ikke at inkludere journaloptegnelser om udflugterne og cruising oplevelse.

Eksotiske krydstogtsdestinationer

Nogle krydstogter tager dig med på en rundtur i eksotiske steder som Middelhavet, Chile, eller Alaska. For at bevare minderne om disse specielle ture, tænke over, hvad der er unikt ved din destination. For en Alaska krydstogt, kan du ønsker at inkludere glansbilleder og billeder af sæler og andre polære dyreliv. For en Middelhavet krydstogt, kan du ønsker at fokusere på arkitektoniske ruiner eller eksotiske retter. Uanset din destination, skal du vælge billeder, der styrker dit tema. Vælg en baggrundsfarve, der afspejler det miljø, hvor du rejste, og omfatter masser af billeder af dig og dine medrejsende nyder turen.

Mad-tema Cruise Layouts

For mange krydstogtskibe entusiaster, der er noget specielt ved de all-you-can-eat buffeter og fine køkken bord på skibet. Disse maraton-spise begivenheder kan give din inspiration til et krydstogt layout, især hvis du var i stand til at fange en masse gode billeder af folk nyder maden. Serie billeder er fremragende til denne type af layout, og du vil også ønsker at vedlægge en kopi af en speciel menu. Dekorationer for denne type side kan omfatte mad glansbilleder som hummere, chokolade desserter og bøf.

Kiggede gennem Koøjer

Uanset dit krydstogt destination, kan du oprette en sjov layout med fokus på koøjer. De fleste mennesker forbinder disse små cirkulære vinduer med krydstogtskibe. Brug denne forening at tilføje nogle ekstra flair til din side layout. Opret cirkulære, koøje-inspirerede stel til dine foretrukne tur fotos og placere dem i rækker på siden. Overveje at gøre sidebaggrunden samme farve som din krydstogtskib, der giver beskueren indtryk af, at han eller hun er at fange et glimt af krydstogt aktivitet gennem koøje rammen.

Bevar dit krydstogt Memories

Uanset hvor du gik på dit krydstogt, er du sikker på at have nogle gode minder fra din rejse. Det er altid en god ide at registrere dine minder fra en ferie så hurtigt som muligt efter du vender tilbage. Et krydstogt scrapbog side kan være en god måde at bevare disse indtryk, sammen med eventuelle særlige fotografier eller souvenirs fra din rejse.