Cross Stitching: Tools Tips

Hold styr på rækker

Brug de lange magneter, der kommer med en magnet board for at holde din plads på et mønster. Denne måde, vil du ikke behøver at bruge værdifuld tid huske, hvor du slap mellem syning sessioner.

P

Som en tommelfingerregel, er størrelsen af ​​den anvendte kanyle bestemt af stoffet tæller. En nål skal passere gennem stoffet uden at forvrænge trådene i stoffet.

Klar med en nål

Du kan aldrig få for mange nåle. Hold flere med hvert enkelt projekt for at undgå at spilde tid på at lede efter dem.

Forlader Nåle i Fabric

Det er meget let at komme ind den dårlige vane med at tråde nålen ned i stoffet, når der sluttede en syning session. Opbevar altid en nål korrekt, eller det kan efterlade et permanent plet eller store huller i stoffet. Der er masser af nål vagtposter på markedet i dag ... disse handy lille magneter (der er både smuk og funktionel) kan knyttes til kanten af ​​stoffet, og når du er færdig for den dag, du bare forlade din nål 'parkeret' der. Det er alt klar til dig næste gang, og det kan ikke gøre nogen skade på dit stof.

Handsker

Hvis du har problemer med at holde din håndarbejde ren, kan bomuldshandsker hjælpe. Hvis du skærer fingrene fra du vil have brugen af ​​dine følsomme fingerspidserne, mens du stadig holder håndfladerne dækket. Fingerløse håndværk handsker er en anden mulighed, og er især nyttige for gigtplagede hænder.

Udskiftning Needles

Nåle kan miste deres finish over tid og skader stof. Eksperimentere med forskellige finish til rådighed til at finde en, der holder længst og fungerer bedst for dig. Tøv ikke med at smide ud wornout nåle, der er at miste deres finish og / eller er bøjede. Nåle er billige og de bedre nåle du bruger jo lettere vil det være på dine hænder og din færdige stykke!

Hoop Size

Når det er muligt at bruge en bøjle eller ramme stor nok til at passe hele færdige projekt indenfor. Når dette ikke er muligt bruge et stykke musselin eller andet ufarvet stof (jeg bruger gamle hvide viskestykker revet i strimler) og placere den mellem stoffet og rammen til forebyg rammen / ramme hviler direkte på dit færdige arbejde.

Fjern Hoops / Rammer

Fjern altid din syning fra din hoop eller Q-Snap, når du har afsluttet syning for tiden. Hvis stoffet er monteret på en ramme, løsne skruerne når du er færdig for dagen. Dette vil forhindre at stoffet strække og / eller at blive krøllet.

Brug Magnetiske Boards

En magnetisk bord er et stort, tyndt stykke metal med nogle magneter. Placer mønster på metallet og anvende magneter til at holde det på plads.