Creme Anglaise Opskrift

Creme Anglaise Opskrift
Crème Anglaise fyldt svane

Kaldet mor sauce af bageriet, creme anglaise er en alsidig og velsmagende creme. Når du mestrer denne sauce, kan du gøre is Bavarian fløde, og mange andre creme anglaise-baserede behandler.

Brug din Bean

Vanilla bønner kommer fra orkideer, som oftest dyrkes i Tahiti og Madagaskar og er meget dyre. Hvordan vanille fik sit ry som værende almindelig jeg vil aldrig vide ... det er sublim, skal du bruge omkring en halv bønne til denne opskrift. Den bedste måde at forberede vanille bønne er at skære det på midten, wrap ubrugte halvdel i plast wrap, og sætte det i fryseren. Brug skrælle kniv, slice den halve, som du bruger på langs og skrab kernerne ud. Derefter vil du sætte det hele (pod, frø, og alle) i mælken, du bruger. Ikke engang forsøge at bruge vanille ekstrakt til denne crème, vil det ikke fungere.

En mor til en Sauce

I madlavning verden, er der fem mor saucer, men i bageriet er der kun én. Når du ved, hvordan man kan gøre denne sauce du kan gøre enhver crème du har brug for. Processen med at lave creme anglaise vil blive gentaget for de fleste custards herunder flan, pot de crème, crème brûlée, og mest anstændige puddings, herunder min personlige favorit: flødekaramel budding. Chokolade tilføjet til Crème Anglaise gør et godt alternativ lag til chokolade mousse i en parfait.

Se dit temperament

Hærdning er altafgørende i denne proces. Det tager timing, tålmodighed og en langsom, jævn touch. Hærdning er, når man langsomt indføre en varm væske til en kold væske for at hæve temperaturen af ​​den kølige væske uden at det madlavning for hurtigt. Hvorfor gøre det på alle? Nå, lad os sige, at du nødt til at tilføje en varm væske til æg. Gør det for hurtigt, og du ender med røræg. Nice morgenmad, men måske ikke så rart pipes til en Éclair. Hærdning er også navnet for en chokolade proces, men vi vil ikke der i dag. Når følgende opskrift siger "dæmpe mælk i æggeblomme blandingen", skal du langsomt tilføje varm mælk til yolks mens slå æggeblommer med din piskeris. Lad os komme til det.

Den creme anglaise opskrift

Du skal bruge:

 • 16 ounce sødmælk
 • 1/2 af en vanille bønne
 • 2 ounce sukker
 • 4 store æggeblommer

Kørselsvejledning

 1. Skrab frøene fra vanille bønne og sætte frø og bælg i en gryde med mælken. Skolde mælken.
 2. Pisk æggeblommer og sukker i en heatproof skål.
 3. Dæmpe mælk i æggeblommer.
 4. Hæld mælken / æggeblomme blandingen tilbage i gryden.
 5. Kog ved svag varme, omrøring indtil det bliver til 180 grader Fahrenheit. Hvis blandingen frakker bagsiden af ​​skeen (nappe etape) så er du god til at gå.
 6. Si blandingen i en skål og sæt skålen i en anden skål fyldt med is.
 7. Afkøl blandingen til 40 grader Fahrenheit så hurtigt som muligt.
 8. Dæk creme anglaise med plastfolie. Sørg plastikfolie faktisk rører overfladen af ​​crème eller en film kunne udvikle sig.

Dette holder i op til tre dage i køleskabet. Prøv dette på din favorit flourless kage, Tiramisu, eller enhver anden dessert, du kan lide.

Madlavning Tips og tricks

Nogle bagere bruger en Bain Marie til at opvarme crème at nappe scenen. Selv om dette ikke er nødvendigt, det gør reducere risikoen for creme brænding.