Credit Report: Anvendelser af Credit Reports Tips

Kom dit kredit kontrolleres for Utilities

Selv de forsyningsselskaber vil være sikker på du har god kredit, før de lader dig få hooked telefonen, elektricitet eller gas op i dit navn. Når de får du oprette de ønsker at sikre, at du vil gøre din månedlige betalinger til tiden efter behov. Så ligesom i mange andre tilfælde, er din betalingsoversigt revideret fra din kredit rapport. De ser også at se, hvis du har store negative punkter på rapporten. Ting som en samlinger element fra et andet elselskab i din fortid, kan være en stor rød flag. Mens du kunne nægtes adgang til nytte, er det også muligt, at de kan kræve, at du betaler et stort depositum, før den kan kobles op i dit navn.

Forsikringspræmier bestemt på Credit Score

Vidste du, at de præmier, du debiteres for forsikring kan være afhængig af din kredit score? Jo højere dit kredit score, jo lavere din præmie. Ikke alle forsikringsselskaber overveje kredit historie ved fastlæggelsen en præmie, men de fleste gør. Det hjælper dem til at bestemme din forsikringsrisiko. Hvis du har en masse gæld, negative handlinger eller har problemer med at gøre dine betalinger, du kan betragtes som en højere risiko. Risikoen er højere, fordi en person med en masse gæld, der er ude af kontrol, kan indgive svigagtige krav at indsamle forsikringen penge.

Børnebidrag og din kredit historie

Pas kriminelle forældre. Din kredit historie kan kontrolleres ved agenturer, der håndhæver børnebidrag. Mens undersøgelsen ikke selv vil tælle på din kredit rapport, ikke at gøre din ret-bestilt børnebidrag betaling kan. Det børnebidrag håndhævelse agentur kan rapportere dette, der vil tælle som en negativ på din samlede kredit historie.

Gratis kredit Score

Ikke alene er det vigtigt at gennemgå din kredit historie, men det er også en god ide at kende dit kredit score. Der er en række websteder, der reklamerer, at de kan give dig en gratis kredit score, men pas på, hvor du får disse oplysninger fra. Du behøver ikke bare ønsker at give nogen adgang til dine personlige oplysninger. Start med at gå til dette fra en af ​​de tre store kreditoplysningsbureauer - TransUnion, Experian eller Equifax. Du kan opleve, at de stiller disse oplysninger til rådighed for dig på forsøgsbasis. Uanset hvad, er det en god idé at finde ud af, hvad din kredit score er, og hvad det score betyder for dig.

Kontrol af regnskaber

Åbning af en checkkonto synes så simpelt, da du kun har brug for et sted at gemme dine penge, ikke? Nå, kan din kredit historie stadig tages i betragtning af banken til at afgøre, om de vil godkende dig til at have en. Når en bank ser på din kredit rapport, det er at kontrollere din betalingsoversigt. Tanken er, at en person, der ikke gør deres betalinger til tiden kan også regelmæssigt overextend selv og overdraw kontoen. Din kredit historie ikke altid revideres, men en bank har tendens til at se på dit betalingskort rapport. Det indeholder oplysninger om dine tidligere bank historie, herunder antallet af overtræk kontroller, du har haft.

En kredit check For Cell Phone Service

For at få godkendt til almindelig mobiltelefon service, skal du udfylde en kredit ansøgning og tillade tjenesteyderen at anmode om en kopi af din kredit rapport. Dette vil blive gennemgået for at afgøre, om du har negative kredit. Hvis der er problemer, kan du blive bedt om at betale ekstra for at fuldføre kontrakten eller måske endda give et stort Depositum. Denne type kredit check tæller som en forespørgsel på din kredit rapport. Hvis du ved, du har negative kredit, kan du undgå en kredit check ved at købe et forudbetalt mobiltelefon eller anden form for service.

At få en auto-lån

Når du ønsker at købe en ny bil, kan det være nødvendigt at få et lån til at hjælpe dig råd til en, som du ønsker. Før du går til en långiver til at ansøge om en auto lån, finde ud af, om du vil være kvalificeret til én ved at bestille en instant online kredit rapport på en hjemmeside som Credit.com. Først skal du kontrollere, at alle oplysninger om kredit rapport er korrekte. Hvis du finder fejl, få dem rettet med det samme. Rettelser til din kredit rapport kan tage måneder at gennemføre så tøv ikke med at kontakte kreditor og kredit-bureauer for at få tingene ændret. Dernæst finde din gæld til indkomst-forholdet. For meget gæld kan holde dig fra at få en bil lån. Når du føler dig sikker, at din kredit er i god form, så tal med en finansiel institution for at se, om de vil godkende dig for en auto lån.

Realkredit Report

At købe et hus kan være en meget stressende tid for nogen. Der er meget, der skal gøres, herunder kontrol dit realkreditlån kredit rapport. Bevæbnet med disse oplysninger og kende din brutto månedlige indkomst, en långiver gennemgår din samlede gæld, samt de samlede månedlige betalinger til at hjælpe din gæld til indkomst-forholdet bestemme. Det fortæller dem, hvor mange penge du har råd til at betale hver måned i retning af dit realkreditlån. Andre oplysninger, de ser på, når du laver kredit kontrol omfatter din betalingsoversigt. Inden jeg giver dig et lån, dit potentiale kreditor ønsker at sikre, at du vil gøre din regelmæssige betalinger til tiden hver måned.

Udlejer Credit Report

Leje en lejlighed må ikke kræve, at du udholde så streng en proces som at købe et hus; dog kan din kredit historie stadig revideres Inden Kommissionen godkender en lejekontrakt. Din potentielle udlejer kan være interesseret i at anmelde dette til at bestemme, om du vil betale din husleje til tiden hver måned baseret på dine tidligere betalingsoversigt. Når en udlejer kontrollerer din kredit rapport, vil de finde disse oplysninger er let at opnå og giver også oplysninger om dine tidligere adresser. Hvis du har tendens til at bevæge sig meget rundt, kan du ikke gøre en ideel lejer.

For at en potentiel udlejer, der anmelder en lejer kredit rapport, skal de først får din tilladelse. Selv om dette er en gennemgang af din kredit rapport, vil denne form for undersøgelse ikke skade dit kredit score.

Potentielle arbejdsgivere gennemgang af din kredit historie

Vidste du, at en potentiel arbejdsgiver måske ønsker at gennemgå din kredit historie? Hvis de ønsker at gennemgå din kredit, skal de først få din godkendelse. Typisk vil du blive bedt om at udfylde en dispensation. Skulle de fastslår, at de ikke vil ansætte dig baseret på oplysningerne i rapporten kredit, er de forpligtet til at underrette dig. Typisk en arbejdsgiver, der gennemgår din kredit rapport er interesseret i at finde ud af, om du har en større negativ kredit poster. De kan også kontrollere for at bekræfte, at de oplysninger, du har givet dem svarer til de oplysninger (tidligere beskæftigelse, navn, adresse osv) på kredit rapport.