Creative Writing: K. Internet Skrivning Tips

Sådan formateres en eBook til publikation

For at kunne formatere en eBook til offentliggørelse, er der et par ting, der skal gøres. Først da de fleste mennesker "Scan" kopi, før de forpligter sig til at læse hele ting, holde din skriftligt klare og koncise.

Tålmodighed er kort på nettet, så gå lige til det punkt. Online kopi er en smule sværere at læse end print kopi. Derfor skal du følge nedenstående liste med henblik på korrekt formatere og håndværk stykket:

1. Hold sætninger kort: ikke mere end 15 -16 ord hver.
2. Har kun to, tre sætninger pr stk.
3. Spring en hel linje mellem afsnit.
4. Skriv i den aktive stemme. I den aktive stemme, navneordet udfører "handling." I den passive stil, aktionen "sker" til navneordet.

Eksempel: I aktiv stemme, ville sætningen læses: "Bolden ramte Mary."
Eksempel: I den passive stemme, ville den samme sætning læses: "Mary blev ramt af bolden."

Det er vigtigt at skrive i aktiv stemme. Hvis ikke, vil du lyde ret kedeligt. Det er vigtigt at vide, at folk forventer web skriftligt at være skarpe og specifik, samt noget nacn.

Denne artikel kan bruges som et eksempel på, hvordan du formaterer kopiere offentliggjort på internettet. Brug overskrifter, punktopstillinger og underpositioner, hvor du kan, og skrive for at holde din læserens opmærksomhed. Web kopi "kraftige" i, at det ikke ordrige heller ikke vandre videre.

Det er også vigtigt at bruge enkle, men udtryksfulde ord for at få dit budskab igennem.

Ved at følge disse regler, vil du være klar til at udgive dit arbejde.