Creative Staffing: Hvordan man ikke at Interview Tips

Interview fadæse: Droppet en tak

Hvis du lige har ansøgt om hundrede kopi editor freelance job - har du at skrive en tak note til hver og en af dem? Selv om det kan synes utroligt tidskrævende, svaret er enkelt - ja.

Skrive en tak note betragtes som den faglige ting at gøre, når det kommer til jobsamtaler. I nogle tilfælde kan en simpel e-mail tak kan være tilstrækkeligt, men det er altid rart at slippe en håndskrevet note i mailen så godt. Du behøver ikke at skrive en uendelighed, men sørg for at personliggøre noten og indeholde dit fulde navn og kontaktoplysninger. Hold kortet eller stationære enkel og professionel, og undgå aparte frimærker eller larmende kuverter.

Sørg for at du får den tak ud så hurtigt som muligt efter interviewet. Afsendelse af en forsinket tak er næsten lige så slemt som at glemme helt. Hvis du ikke er sikker på hvad du skal skrive bare holde det enkelt og kort. Det er også en god idé at udtrykke din interesse i den stilling, du interviewet til før lukning. Hvis du tænker på den tak note som en del af interviewet, vil du være mere tilbøjelige til at huske at sende en - og mere tilbøjelige til at få jobbet.

Du kan også overveje at sende takkekort til alle, der har hjulpet dig oprette en samtale eller givet dig oplysninger, som fører til et job. Det er en nice touch og folk kan lide at føle sig værdsat.

Interview fadæse: Upassende Påklædning

Selvom det ikke er hver jobsamtale kræver et jakkesæt eller en anden formel påklædning, er der nogle temmelig sikkert spil, når det kommer til ting, der er uden for rammerne af, hvad du skal bære på den vigtige dag. Her er nogle ting du måske ønsker at huske på, når du vælger dit outfit:

 • Kreative job kan give mere spillerum med hensyn til interview / arbejde påklædning, men du skal stadig forsøge at være passende. Hvis du interviewe til et job som kreativ direktør, lad din portefølje vise din vision; ikke dit outfit.
 • Gå let på smykker. Mindre er mere til en samtale, og hvis du har nogen usædvanlige piercinger, kan du overveje at forlade dem ud for dagen.
 • Crazy negle farver, dokumentmapper eller punge bør ikke, hvad der gør dit første indtryk.
 • Korte nederdele, dårligt monteret dragter eller forældede tøj er alle forpligtet til at gøre en meget dårlig erklæring om dig, hvis slidt til en samtale.
 • Loud farver kan være distraherende og anmassende i et interview indstilling.

Det kan være svært at måle, hvad påklædning er, og er ikke egnet til et bestemt job interview, da nogle arbejdspladser er langt mere afslappet end andre. For eksempel kan en web kopi redaktør har en mere afslappet dress code end en bankmand; men det betyder ikke, du skal dukke op til en samtale i jeans og en t-shirt. Det er altid bedre at fejle på den mere formelle side for dit første møde med en person fra virksomheden. Det viser respekt for den person og den position.

Hvis du ønsker at gå den ekstra mil, kan du altid ringe til afdelingen for menneskelige ressourcer og spørge om dress code. Svaret kan hjælpe med at guide dig i at vælge et sæt tøj, der er passende.

Interview: Kom Too Personligt

I et interview situation, være venlig er stor - men at være for personlige er uhensigtsmæssig. Til tider kan det føles som en fin linje at gå, men der er nogle enkle retningslinjer, du kan følge, som vil hjælpe med at holde dig fra at krydse linjen. Nogle ting er temmelig indlysende; for eksempel hvis du bliver spurgt, hvordan du fik startet som en grafisk produktion kunstner, du vil ikke ønsker at påpege, at din første kæreste tog klasser med dig, som gjorde uddannelsen sjov. I stedet holde sig til emnet og ikke pynte med personlige oplysninger.

Hvis du kan tænke på venlige som mere af en holdning, kan det være nyttigt. Kom ind de oplysninger om dit hjem liv, hobbyer og udtalelser er virkelig ikke egnet til en jobsamtale. Venlige betyder, at du leverer information til intervieweren, der vil hjælpe dem med at beslutte, om du er kvalificeret til jobbet og en god pasform for virksomheden. Hvis et svar ikke passer ind i disse kategorier, kan du ønsker at tænke to gange før at sige det.

Hvis du har tendens til at have problemer med denne slags ting, kan det hjælpe at øve interviewe med en, du kender. Få dem påpege, når du får alt for personlige, og arbejde på at holde sig til de faktiske omstændigheder på en venlig måde. Med tiden vil du være bedre i stand til at se, når du får off-track og lære at formidle dine oplysninger mere hensigtsmæssigt.

Interview fadæse: bede forkerte spørgsmål

Selvom du ønsker at stille nogle spørgsmål til en jobsamtale for at vise du er interesseret, er der visse dem, der er bedre venstre, indtil senere i ansættelsen. Stille de forkerte spørgsmål på det forkerte tidspunkt kan gøre dig se nøjeregnende eller endda uprofessionelt.

For eksempel til en første samtale kan ikke det bedste tidspunkt opdrage løn. Standard interview etikette dikterer, at du enten skal vente til intervieweren bringer dette emne op, eller i det mindste vente til mod slutningen af ​​en samtale. Mange mennesker videregive dette emne helt indtil et andet møde eller senere diskussion. Fordele er et andet emne, der er bedre alene tilbage på en første samtale. Selvom du godt kan være bekymrede over dette emne, være tålmodig og fokusere på at få jobbet, før du bekymre dig om, hvad du vil få fra selskabet.

En ting du kan gøre er at få en idé om, hvad job i din karriere felt betaler i disse dage. Uanset om du er interviewe til freelance kopi editor job eller noget deltid, der er værdi i at vide lidt om, hvad den igangværende lønnen er. Det samme gælder, hvis du kigger på at underskrive på en mere permanent stilling. Hvis du gør noget avanceret forskning vil du være aktuelle og klar til at tale intelligent om løn og andre goder, når den tid kommer.

Interview fadæse: ikke beder Spørgsmål

Mens du kan afvikle besvare mange spørgsmål i løbet af en samtale, bør du også spørge et par stykker. Folk, der ikke kan komme på tværs som uinteresserede og apatisk til en interviewer. Det kan være svært at finde den perfekte balance mellem spørger om et par ting og taler for meget, men vel-timede spørgsmål kan hjælpe vise dig er både skarp og entusiastiske.

Timing er alt, når det kommer til at stille spørgsmål. Du vil ikke ønsker at buse dem ud, når de kommer til at tænke. I stedet vente på en god mulighed, når det er hensigtsmæssigt at skifte gear eller dykke lidt dybere ned i et bestemt emne.

Faktiske præciseringer er enkle, men der bør gøres sparsomt. For eksempel, hvis du ikke er sikker på den præcise job ansvar, kan du sige noget lignende, "Hvor præcis er den kreative direktør jobbet passer ind i strukturen i din virksomhed?" Spørgsmål, der sondering i naturen kan være bedre stillet i slutningen af ​​din tid sammen, når du har oprettet mere af en rapport med den person, der interviewe dig.

Prøv at finde en god balance mellem spørgsmål uden at gå overbord. Hvis svaret kan vente, kan du gemme den til den anden samtale, hvis der er en. Nogle spørgsmål kan udsættes, indtil du bliver ansat og går gennem uddannelse eller en indledende periode.

Interview fadæse: For sen

De fleste mennesker er klar over, at møde op til tiden til en samtale er vigtig. Alligevel mennesker rod op fra tid til anden, hvilket rejser spørgsmålet - hvordan kan du undgå at komme for sent til et interview? Her er nogle tips til at få der til tiden:

 • Anvendelsesområde ud sitet før dagen for interviewet. Hvis du skal køre, finde ud af, hvad parkering situationen er. Hvis du tager toget, kigge efter en nærliggende café, som du kan ramme, hvis du ankommer tidligt. Notér hvor lang tid det tog dig at komme dertil.
 • Lad rigelig tid til at komme til bygningen. Prøv og tegner sig for alt fra trafik til vejr - og bygge i masser af buffer tid. Tilføj ti eller femten minutter at uanset hvad du kommer op med.
 • Må ikke gå i for tidligt. Ankommer en time tidligt kan se så slemt som at komme sent. Find noget at gøre, hvis du får der med tid til overs. Gå på biblioteket og forskning kreative direktør karriere (eller hvad dit felt er), tage en tur i parken for at berolige nerverne eller læse papiret og snuppe en kop kaffe.
 • Spørge om vej. Hvis du ikke ønsker at spørge den person, der skal interviewe dig, så ring til afdelingen for menneskelige ressourcer eller operatør og bede om retninger. Du kan også slå dem op på internettet.
 • Dobbelt kontrollere retninger. Hvis du kender nogen, der bor i det område, hvor du vil blive interviewe, så spørg dem, om de kender bygningen, du vil tage til. Hvis du ikke kender nogen i nærheden, så tjek de oplysninger, du har fået på et kort.
 • Hvis du kan simpelthen ikke undgå at komme for sent, så ring, så snart du ved, du ikke vil gøre det til tiden. Nogle gange er det bare uundgåelig.

At være på tid til et interview er afgørende for din succes i jobbet jagten. Prøv at bruge nogle af disse tips til at sikre, at du ankommer til tiden!

Interview fadæse: Viser sig Distraheret

Viser sig distraheret under et interview kan være en stor fejltagelse. Den person, der interviewe du vil være på udkig efter tegn på, at du er engageret i samtalen, såsom øjenkontakt og hurtige svar. Deltagelse for dem viser professionalisme, der forventes i denne type situation, og hvis de ikke tror, ​​du lytter, vil du sandsynligvis ikke komme i betragtning til stillingen.

Så hvad er nogle måder, du kan forekomme uinteresserede? Antallet en ting at holde øje med er din mobiltelefon. Det er afgørende, at du slår den fra forud for en samtale, så tjek dette - og dobbelt-tjekke det, når du kommer til bygningen. Det er ligegyldigt, hvis du håber at få en kreativ direktør job eller en som en redaktionel assistent; en ringetone telefon vil forlade dig væk fra leje listen temmelig lidt hurtig.

Dit ur er et andet potentielt problem. Hvis det chimes på timen, slå funktionen fra - eller spørge nogen til at gøre det for dig, hvis du ikke er sikker på, hvordan. Også, ikke kontrollere den tid på alle, mens du taler med den person, der interviewe dig; de kan finde det uforskammet. Fidgeting er en anden ting at holde øje med, da det kan gøre dig se enten keder sig eller nervøs.

Interview fadæse: Klager

Da du var en freelance kopi redaktør, din chef gentagne gange opfordret dig hjemme til at stille dig spørgsmål sent om aftenen. Skulle du kommentere eller klage over ting som dette, hvis spurgt i et interview? Svaret er enkelt - nej. Hold dig til det positive, ellers den person, det kan afspejle dårligt på er dig.

Selv om det kan være fristende at fortælle folk om den skøre kollega du havde, eller krævende, irrationel chef, at gik rundt barfodet på sit kontor, sandheden er, i et interview situationen folk ikke vil se dette i et godt lys. Selv mindre negativitet kan gøre dig til at ligne en utaknemmelig sladder. Efter alt, har folk ikke mødt de mennesker, du taler om, så den person, der kommer på tværs af dårligt er dig.

En stor strategi til bekæmpelse af dette er at re-frame negative ting i et andet lys. For eksempel, i stedet for blot at tale om din skøre kollegas adfærd, fremhæve din evne til at komme sammen med alle typer mennesker. I stedet for at afsløre alle de fejl, som din krævende chef havde, taler om, hvordan du er i stand til at opfylde og overstige forventningerne. På denne måde kan du afstå fra at se utaknemmelig eller smålige, og gøre dig selv se godt samt.

Interview fadæse: overdrive

Når interviewe til et job, kan der være nogle spørgsmål, som du virkelig ikke kan besvare fra toppen af ​​dit hoved. For eksempel, hvis du bliver spurgt om, hvor mange år I alt du har været en kopi editor, og du ikke er helt sikker på, kan du ønsker at sige det - eller i det mindste hentyder til det faktum, at du ikke er sikker. Dristigt angivelse fakta uden at vide med sikkerhed, faktisk kunne tabe dig jobbet, afhængig af intervieweren. Med andre ord, ikke fortælle nogen, du har arbejdet inden for området i ti år, hvis du haven't - de kan kontrollere.

I visse tilfælde giver en tilnærmelse kan hjælpe dig ud af denne type binder. Når det kommer til beskæftigelse omstændigheder som år med en bestemt virksomhed, datoer for uddannelse eller andre vigtige stykker information, ønsker man naturligvis at blive vist tillid til, når nogen beder dig om dem. Hvis du ikke er sikker, men du kan altid bruge ord som "om", "rundt" og "ca." for at give dig et lille værelse.

Et andet område, hvor du ikke skal overdrive er oplevelse. Oppumpning ansvar eller forsøger at imponere en interviewer ved at lyve om din faktiske vidensbase er en fejl, der kan koste dig. Selv om det kan være fristende at forsøge at vinde nogen over, at være ligefrem og ligetil sikrer, at du ikke har noget at bekymre sig om i det lange løb.

Interview fadæse: at tale for meget

Det betyder ikke noget, hvis du interviewe til en stilling som forfatter, produktion kunstner eller art director; den ene ting, du ikke ønsker at gøre, er at tale for meget. I et interview forventes det, at du vil besvare spørgsmål, uddybe lidt på svar og spørge om forskellige detaljer. Dette er alle betragtes inden for rammerne af en rimelig adfærd, men foregår og på forstyrrer den naturlige strøm af information, der skal gå frem og tilbage under interviewet.

Du kan opleve, at trangen til at snakke om det uendelige rammer dig på tidspunkter som dette - trods alt - er du sandsynligvis en smule nervøs. Hvis du finder du er en rigtig oplæser under interviews, kan du ønsker at praktisere afspændingsteknikker såsom dyb vejrtrækning og visualisering, før du går ind for at hjælpe dig selv bevare roen. Hvis du pludselig opdager, at du har talt i lang tid, bare medbringe dit tanke til ophør, og vente på den anden person til at tale. Det er virkelig så simpelt!

En anden god måde at dæmme op for din lyst til at tale en masse under interviews er at øve. Prøv at have en ven interviewe dig. Planlægge flere interviews og praksis; selvom du måske ikke i sidste ende ender tage stilling. Når du har nogle strategier under bæltet, vil det være meget lettere at føle sig godt tilpas, når du taler med nogen om et job.