Creative Staffing: Designer Profiler og porteføljer Tips

Hvorfor du brug for en portefølje

Uanset om du er en Chicago grafisk designer eller en i en mindre by, en ting er sikkert; du bliver nødt til at have en portefølje. Porteføljerne er sortering af en "udvidet CV" for professionelle designere, der fremhæver eksempler på deres bedste arbejde for potentielle arbejdsgivere eller kunder til at se. På den måde folk gennemgå din portefølje kan se, hvad din stil er, og du har en chance for at vise dine styrker som designer.

Alle i området bør forsøge at udvikle en god portefølje af arbejde, da det er en forventning om, at du vil have en tilgængelig for folk at se. Grafiske designere kan have en online-portefølje, hvis de specialiserer sig i web-design, eller en papirbaseret bog med en række prøver. Den måde du indstille din portefølje op, vil afhænge af det arbejde, du søger, og hvad dine specialiteter er.

At tage sig tid til at etablere en god portefølje er en god investering. Når du har en, gennemgå den med jævne mellemrum og opdatere den med nyere arbejde. På den måde vil du holde dig opdateret med de tendenser, og komme på tværs som en klog, vidende designer i stedet for en, der er dateret og gammeldags.

Få feedback på din portefølje

Det er ligegyldigt, om du er en af ​​de øverste New York designere eller bare komme i gang i din nye karriere, er der nogle ting, som altid vil forblive den samme. For eksempel succesfulde designere ved, at de er nødt til at holde deres porteføljer opdateret og frisk, og det betyder at få nogle tilbagemeldinger på hvad der skal medtages fra tid til anden.

Feedback kan komme i mange former, såsom:

 • Professionel feedback. Dette er yderst værdifuld og kan hjælpe med at holde dig up-to-date på de nyeste tendenser i form af fremvisning dit arbejde. Portefølje anmeldelser og kollega tilbagemeldinger giver solid indsigt på dit arbejde fra dem, der har fingeren på pulsen i hvad der sker på området.
 • Client feedback. Vær særlig opmærksom på enhver feedback, du modtager fra klienter (eller potentielle kunder), da disse er de mennesker, der vil ansætte dig, eller som allerede betaler dig.
 • Talent agenturer. Talent agenturer kan hjælpe dig med at vælge nogle af dine bedste arbejde for at fremhæve og give dig nogle retning på hvad der skal medtages i din portefølje.
 • Personlige kontakter. Selv om disse er ikke "pro" udtalelser, man nogle gange kan være i stand til at finjustere en detalje eller to baseret på feedback fra venner eller familie. Brug denne form for feedback omhyggeligt, selvom-hvis de ikke er professionelle, ikke vejer det alt for tungt.

Springer fra din portefølje

Når du har en freelance designer portefølje, er det tid til at shoppe dit arbejde rundt. Før eller senere vil du sandsynligvis blive bedt om at enten mail eller aflevere din portefølje, så den kan revideres. Der er nogle ting at vide om denne proces, og deltager til disse oplysninger vil hjælpe dig med at komme på tværs som en professionel.

Først og fremmest, skal du ikke bruge originale stykker for en portefølje, der bliver sendt eller venstre i en virksomhed. Brug i stedet høj kvalitet scanninger eller fotokopier af dit arbejde og sikre, at de er mærket. Hvis du vil maile den, skal du sørge pakke porteføljen godt, og omfatter et visitkort og følgebrev. Hvis du slippe det ud, så sørg for at du har en person fra virksomheden underskrive det i, så der er en registrering af det bliver leveret. Du vil blive givet instruktioner om, hvordan at tage det op igen.

Nogle gange vil du modtage en anmodning om en samtale efter din portefølje er blevet revideret. Andre gange kan du vind op med nogle noter på dit arbejde, som du kan bruge til at forbedre din portefølje. Det afhænger af, om den virksomhed er interesseret i at ansætte dig efter ser på dit arbejde.

Skrivning din profil

Hvis du forsøger at lande en af ​​de eftertragtede Chicago eller New York design job, skal du have en stærk portefølje og en skarpt skriftlig profil for at få din fod i døren. Hvis du ikke er en forfatter ved handel, kan du overveje at hyre en til at oprette din profil for dig.

Hvis du beslutter at gå denne vej, skal du give forfatteren med værktøjer til at få arbejdet gjort. Det betyder at give dem alle dine oplysninger. Start med at give et CV, prøver af dit arbejde, og andre detaljer til at hjælpe dem med at få "det store billede". Derefter tage tid til at sidde ned med forfatteren og tale lidt om dit liv, din designfilosofi, og din karriere højdepunkter.

Før leje en forfatter til at gøre denne type arbejde, kan du også ønsker at stille dem et par spørgsmål, såsom:

 • Har du gjort profiler før?
 • Hvor længe har du været at skrive?
 • Får jeg flere udkast af profilen for det gebyr, du oplader?
 • Hvad ved du om designbranchen?

Porteføljegennemgangen

Portefølje anmeldelser kan være stressende. Sidder i et rum med en potentiel arbejdsgiver og diskutere dit arbejde kan gøre nogen nervøs - selv en person med en forbløffende grafisk designer portefølje. Der er nogle ting, du kan gøre for at gøre oplevelsen mindre nervepirrende:

 • Praksis. Sæt dig ned med din bog og tale med en række forskellige mennesker om dit arbejde. Jo mere du træner, jo bedre får du.
 • Sørg for, at arbejde, som du viser er den absolut bedste du har. Det vil øge din selvtillid.
 • Arbejdet med håndtering af porteføljen, mens du taler og forklare dine motiver. Koordinering alt dette kan være en udfordring, og du vil ikke ønsker at prøve det for første gang i et interview.
 • Sørg for at tjekke din portefølje ud en uges tid før interviewet. Hvis der er noget galt, har du tid til at ordne det, før du går. Finde ud af i sidste øjeblik ville være en vanskelig situation at afhjælpe.

Hvis du kører gennem disse ting og få dig klar til brug skal porteføljegennemgangen være et snuptag.

Online Portfolios

Det betyder ikke noget, hvis du leder efter en position ved en Chicago grafisk design virksomhed eller i håb om at starte din egen freelance virksomhed, er du altid nødt til at have en god portefølje. I denne digitale tidsalder, er mange mennesker vender til internettet for at fremvise deres arbejde, og det kan være et godt alternativ til en traditionel portefølje.

Mange websteder på internettet tilbyder denne type tjeneste, så en simpel søgning kan give et godt udgangspunkt. Desuden kan visse talent agenturer tilbyde lidt af deres egen web plads til at hjælpe dig med at fremhæve nogle af dit bedste arbejde for potentielle kunder. Tag et kig rundt og se, hvad der er til rådighed, før man slår sig på en hjemmeside, men giver det nogle alvorlige overvejelser som en tilføjelse til din almindelige portefølje.

Kyndige designere vil forstå behovet for at have både en fysisk portefølje og en online tilstedeværelse. Det er sund fornuft, da du ikke kan være sikker på, hvad kunden kan foretrække. Hvis du har alle baser dækket, vil du være i stand til at vise dit bedste arbejde til en person, uanset hvor de er placeret.

Tips en professionel hjemmeside

Uanset om du er blevet rejst på New York grafisk design koncepter eller har altid gået ud i din egen retning, fremvisning din portefølje er noget, der kræver nogle alvorlige opmærksomhed. Hvis du har planer om at gøre jeres på nettet, er der nogle ting, du bør tænke på i forvejen.

Hvis du allerede har omfattende Web erfaring, vil du allerede kender de fleste af disse tips, men hvis du er specialiserede i print eller er ikke meget web-kyndige, vil du ønsker at tage følgende i betragtning:

 • Sørg for at dit navn og kontaktoplysninger er let synlige og er skrevet i et klart skrifttype.
 • Du må ikke gøre området alt for kompliceret. Du ønsker det skal være let at navigere og attraktiv for øjet.
 • Selv om det er fint at bruge nogle af din egen stil, så prøv ikke at være for fed med dit design.
 • En kort bio er rart at omfatte, men holde det relevant.
 • Når du vælger dine billeder, sørg for at have dem i en størrelse, der ikke vil indlæses for langsomt. Samtidig, så sørg for, at kvaliteten er god nok til at fremvise dine evner. Det kan tage en lille smule af at eksperimentere for at få blandingen lige højre.
 • Et CV side er en fantastisk tilføjelse.
 • Læg ikke for meget på webstedet. Vælg din bedste arbejde og forsøge at indsnævre den ned til et sted omkring 10 til 14 stykker. Du kan altid ændre dem ud med jævne mellemrum, hvis du bare ikke kan bestemme.

Disse enkle tips vil hjælpe dig med at oprette en hjemmeside, der er ren, informativ og attraktive. Du kan også tale med din webdesigner og se om de har yderligere forslag.

Web Design Portfolios: Intermediate og Advanced

Webdesigner porteføljer er forholdsvis let at komme op med, når du er først starter ud. Når du bevæger dig op i det område, den kan være en smule mere udfordrende at vælge de websteder, der bedst repræsenterer hele spektret af dine evner, men det er præcis, hvad der vil hjælpe forsikre, at du betragtes seriøst for job inden for området.

Viser, hvad du er i stand til, er det ultimative mål for en portefølje. Da du aldrig kan vide på forhånd, hvad mennesker kan være på udkig efter, er det en god idé at inddrage en bred vifte af arbejde. For eksempel, hvis du har oprettet en hjemmeside, der har et forum sektion og en, der har en stor flash åbningssekvens, vil du ønsker at inkludere begge så at folk er klar over, hvad du kan gøre.

Hvad sker der, hvis du har en hjemmeside, der viser en bestemt færdighed, men du ikke ønsker at medtage den i din portefølje for en eller anden grund? Uanset hvad der ikke passer ind i andet arbejde kan skitseres på papir - enten i en profil eller på et CV.

Udvikling A Freelance portefølje

Hvis du forsøger at finde ud af at oprette din egen freelance designer profil og portefølje, en af ​​de bedste ting du kan gøre er at kigge rundt. Gennemse hjemmesider andre designere og tage et nærmere kig på, hvordan de er sat op - samt hvad de indeholder. Tage nogle noter, som vil hjælpe dig med at huske funktioner, som du virkelig kan lide. Du vil måske ønsker at inkludere nogle oplysninger om ting, du ikke kan lide så godt.

Du kan også tage et kig på Websites for større virksomheder, der gør arbejdet inden for dit område. Disse kan også være en god kilde af idéer. I det mindste, de kan hjælpe med at give dig en idé om aktuelle stilarter og tendenser, når det kommer til fremvisning arbejde. Dette vil være en fordel, når det kommer til opsætning af din egen portefølje. Ser man på andres arbejde inden for dit område kan også hjælpe dig være mere opmærksom på, hvad den "konkurrence" gør, så du kan sætte dig selv ud.

Vær særlig opmærksom på den stil af virksomheder, som du måske ønsker at arbejde med og se, hvad du måtte have, der passer deres udseende og tone. Denne forskning kan gøre dig skille sig ud fra andre, når det kommer til pitching dine tjenester som freelance designer, da det viser du kan producere arbejde, der matcher deres vision.

Web Design Portfolios: Begynder

Så hvordan kan man gå om at opbygge en web-designer portefølje? Hvis du lige er startet ud i marken, kan det være svært at få job uden en etableret portefølje eller et organ af arbejde for at vise dine evner. Hvis du har noget at vise, folk er nogle gange uvillige til at spille på din evne; uanset hvor meget skolegang, du måtte have.

Den gode nyhed er, at der er en forholdsvis nem løsning på dette fælles dilemma. Du kan melde sig frivilligt til at bygge et site for nogen, og derefter bruge det i din portefølje. Et godt sted at starte er ved at forske non-profit organisationer i dit område. Er der et dyr husly i nærheden? Hvad med en ledende center eller endda en dans selskab? Chancerne er, hvis de ikke har en tilstedeværelse på internettet, kan de være meget interesseret i at bruge dine tjenester. Byg et par af disse, og du har noget at vise potentielle arbejdsgivere. Det vil også give dig nogle værdifulde erhvervserfaring og en chance for at være kreativ.

Hvis du ikke har nogen held med dette, kan du altid prøve din hånd på at opbygge en hjemmeside til en person eller til en du kender. Måske er der en lokal kunstner, som du beundrer, eller en ven af ​​familien, der har en start-up virksomhed? Der er mange forskellige muligheder, når du begynder at kigge rundt. Når du har nogle hjemmesider færdig, kan du bestemme, hvilke der er "portfolio-værdig", og bruge dem til at fremvise dine evner.

Tilpasning din profil og portefølje

Hvis du søger et job som Los Angeles grafisk designer, du måske ikke ønsker at bruge den samme profil og portfolio, som du ville til en stilling i New York. Selvom design tendenser tendens til at følge et mønster, forskellige områder har forskellige holdninger, og hvad der kan arbejde i en del af landet er måske ikke så imponerende i en anden. Tage et minut til at overveje dit marked kan være værd at bruge tid. Så kan tilpasse din portefølje og profil, der passer til den stilling, du søger.

I stedet for at handle på de samme profil eller portefølje rundt overalt, først tage et kig på den type job, du forsøger at få. Er det særligt kreative? Meget detalje-orienteret? Webbaseret? Svaret på dette spørgsmål vil hjælpe dig gennemgå dit arbejde for at vælge passende stykker. Hvad med de "hot" tendenser i området? Kan du identificere nogen? Hvis ja, se om du har noget lignende, at du kunne omfatte.

At tage sig tid til at gennemgå din potentielle arbejdsgiver og justere din profil og portefølje i overensstemmelse hermed kan betyde forskellen mellem at få et interview og få et "nej tak". Det er absolut værd at den tid brugt. Hvis du gør dette for hver samtale, vil du øge dine chancer for at få arbejde generelt.

Designeren profil

Udvikling af en designer profil er en fantastisk måde at formulere din erhvervserfaring, uddannelse og filosofi som designer. Det kan også være et fantastisk værktøj til selvpromovering. Netværkssteder på internettet bruger profiler til at give oplysninger om folk på et øjeblik, så de interesserede kan komme i kontakt. En profil kan også være inkluderet med et CV som en måde at fremhæve detaljer om din design erfaring og stil, der måske ikke passer godt i et standardformat.

Hvis du endnu ikke har gjort det, tage lidt tid til at skrive nogle tanker om dine påvirkninger som designer. Prøv din hånd på at skrive din egen filosofi. Notere ned enhver unik uddannelse eller partnerskaber, du har haft i din karriere. Hvis du har vundet nogen priser, kan du ønsker at inkludere dem.

Herfra kan du begynde at udarbejde en god profil stykke, der rammer højdepunkterne af din karriere, mens forklare dit design filosofi. Det er tid givet godt ud, som når det er gjort, er alt du behøver at gøre med jævne mellemrum opdatere den. Designer-profiler er et fantastisk værktøj for freelancere så godt, og kan bruges til spejder ud job, eller blot som en oplysende brik på din hjemmeside eller i din reklamemateriale.

Vælg dit bedste arbejde

Det betyder ikke noget, hvis du er at sammensætte en webdesigner portefølje eller en for grafisk design, der er en vigtig regel at huske på - kun vælge dit bedste arbejde for inklusion. Når det kommer til at vise dine evner, huske på, at kvaliteten er altid bedre end kvantitet. Dette gælder for on-line arbejde foruden udskriftsprøver.

Så næste skridt rejser et spørgsmål - hvordan kan du vælge dit bedste arbejde? Prøv og tænke over flere ting, når du vælger ting at omfatte. For eksempel, hvis du har arbejdet i et særligt velkendt selskab, kan du ønsker at inkludere dem i din portefølje. Prøv også at se på det arbejde fra et teknisk synspunkt. Er det udestående? Hvis ikke, kan du ønsker at forlade det. Bare et par velvalgte stykker kan vise dine evner.

En anden ting, der kan være nyttigt er at få et andet sæt øjne på det arbejde, du overvejer for porteføljen. Vælg en person, der har teknisk ekspertise samt en forståelse af feltet, og få dem til at tage et kig på dit arbejde. Den feedback, de giver, kan hjælpe dig med at færdiggøre det, du inkluderer. Når du har foretaget din endelige valg, er du så klar til at samle porteføljen og shoppe den rundt.