Creative realkreditfinansiering

Creative realkreditfinansiering
Creative finansiering kan gøre at købe et hus mere overkommelig.

Med kreativ boligfinansiering kan du være i stand til at købe et hjem, som du ikke ville have kvalificeret til med en traditionel realkreditlån. Der er flere muligheder, men sørg for at gøre din forskning for at sikre, at du er at finde den rigtige lån til bedst passer til din økonomiske situation.

Creative versus traditionelle realkreditlån

Realkreditlån markedet omfatter mange typer af realkreditlån. Ud over faste og justerbare sats morgtages, forbrugerne har også valget af en række vilkår og betingelser, der kan give store konsekvenser for den månedlige betaling og de samlede udgifter til realkreditlån. Der er også pant designet til forbrugere med behov såsom som ned betaling tilskud og pant tilskud til kvinder, der er første gang husejere og realkreditlån for købere med dårlig kredit.

En pant mægler kan tilbyde mange af disse pantebreve samt en række andre kreative lånemuligheder.

Eksempler på Creative realkreditfinansiering

Kreative realkreditlån genoverveje den måde, realkreditlån er konstrueret. Længden af ​​lånet kan være længere eller kortere. Den månedlige betaling kan ændre sig mod en forudbestemt formel, selv om renten ikke ændrer sig. Her er nogle eksempler:

Graduerede Betalinger

En gradueret betaling realkreditlån er godt for en person, hvis indkomst er stigende hvert år.

Denne type lånefinansiering giver dig mulighed for at få lavere månedlige betalinger i begyndelsen af ​​lånet, med de betalinger, stigende hvert år. Efter et bestemt antal år, du kan betale lånet ved refinansiering af lånet med enhver form for lån.

Her er et eksempel: en $ 100.000 realkreditlån med en rente på 8% vil have en månedlig betaling starter ved $ 733,76. Lad os sige din låneaftale var, at din månedlige betaling vil stige med $ 50 per måned i det andet år og hvert år derefter. Ved udgangen på ti år din månedlige betaling ville være $ 1,183.76 og restbeløbet ville være $ 52,516.41, som du derefter kan refinansiere.

Sælger Bærer Mortgage

Hvis sælgeren ikke vil komme ned på salgsprisen, kan sælger være villig bære pant for køberen på et kortfristet lån til en højere rente end køberen ville have normalt betales. Dette lader køberen har en lavere pant betaling, selv om de har betalt sælgers foretrukne pris på hjemmet.

Her er et eksempel: En sælger nægter at sænke prisen på huset fra $ 140.000 til $ 130,000, men sælgeren er villig til at bære en 7% realkreditlån i tyve år. Køberen accepterede handlen i stedet for markedsrenten 4%, der var blevet tilbudt på en tiårig lån. Købers månedlige betaling var kun $ 775,30, ikke den $ 1,012.45 månedlige, at de skulle have betalt med $ 130,000 lån på 4%.

Månedlig Sammenligning Betaling
Prisen på Hjem $ 130,000 $ 140,000
Ned betaling 30000 $ $ 20,000
Sælger finansiering $ 100,000 120,000 $
Rentesats 4% 7%
Måneder 120 240
Månedlig betaling $ 1,012.45 $ 775,30

50 års lån

Bankrate.com, en førende finansiel information website, satser de 50 års lån som et økonomisk-alternativ til et afdragsfrit lån, som boligkøbere kan overveje, om de er på udkig efter lavere månedlige betalinger. Ræsonnementet er, at med en 50 årigt lån hovedstolen fortsætter med at falde, fordi en del af betalingen går til hovedstolen og del går til det skyldige renter. Med et afdragsfrit lån, alle af betalingen går til det skyldige og intet er blevet betalt på lånets hovedstol interesse.

EF Land Trust

Et samfund jord tillid er en fond af føderale, statslige, amtslige, kommunale og private penge, der bruges til at give tilskud til lave og moderate indkomster huskøbere. De har tillid blev etableret omkring tredive år siden for at give billige boliger til kreditværdig, moderat indkomst, første gang husejere, der arbejder i lokalsamfundet som politimænd, brandmand, lærere og offentlige arbejdsgivere. Nogle samfund jord trusts giver også adgang til specielle boligfinansiering fra statsstøttede programmer.

Her er, hvordan de arbejder:

  1. Første gang boligejer gælder et fællesskab Land Trust for tilskud penge.
  2. Køberen ejer huset, men fællesskabet Land Trust ejer jorden, og leaser det til køberen.
  3. De husejere skal bo i huset som deres primære bopæl.
  4. Købere modtage undervisning og information om hjem køber.
  5. Når ejere ønsker at sælge, kan de enten:
  6. * Sælge huset til fællesskabet jord tillid.
  7. * Sælge huset til en anden kvalificeret, første gang køber på et under markedsprisen.
  8. Ejerne vil modtage en fjerdedel til en tredjedel af hjemmets påskønnelse samt samlede godtgørelse for de fleste kapital forbedringer.

Her er et eksempel: Et hus er på markedet for $ 300.000. Den godkendte samfund Land Trust køber indvilliger i at købe huset for 150,000 dollars - 50% af markedsprisen - og til at modtage 25% af påskønnelse. I fem år har huset værdsat til $ 400,000. Køberen havde aftalt på forhånd at sælge huset for 50% af markedsprisen, så huset er solgt for $ 200.000 til et andet EF-land tillid køber. Køberen modtager $ 200000 plus 25% af $ 100.000 påskønnelse - i alt 225,000 dollars.

Der er over 200 samfund jord trusts i USA. For mere information og links til fællesskabet jord trusts hele USA, se National Fællesskab Land Trust Network.